elinelvira

Direktlänk till inlägg 25 maj 2010

utrdag ur min Deckare

Av Elin - 25 maj 2010 20:22

hejhej:)


Jag är snart klar med min Deckare ska bara gör det sissta nu:)

Här är en liten bit ur den ,Vi ska bara skriva det första kapitlet:D


”Viktor Ringblom…” min röst ebbades ut och tårar fyllde mina ögon, men jag blinkade snabbt bort dem, de kunde vänta till ikväll.

”Är det någon bekant till dig?” frågade han men precis då kom rättsläkaren och tog Markus fulla uppmärksamhet. De gick mot poolen och diskuterade oavbrutet om liket.

Jag såg på när de drog upp henne ur blodbadet och när de började undersöka henne.

”Sherlyn, det här är dr Anderson” Markus såg upp på mig och jag gick långsamt närmre.

”Hittar ni något intressant doc.?” dr Anderson såg upp.

”Är ni från Amerika?” han log, och jag blev lite röd om kinderna. Mitt ursprung var inte lätt att dölja, speciellt inte när jag oftast blev påkommen att av misstag använda deras irriterande ord som satt inpräntade i min hjärna.

”Virginia, men jag har bott här sen jag var sjutton” Jag log lite och kände för första gången i mitt liv att jag längtade tillbaka.

”Trevligt, och för att svara på din andra fråga så är det här fallet väldigt intressant. Se på de här jacken, vet ni vad det är för nått?” Han såg på mig och sedan på Markus, vi nickade fåraktigt och väntade på att han skulle fortsätta.

”Om ni tror att de är knivjack så har ni nog rätt, de går riktigt djupt. Men det är ställena de är på som förvirrar mig, det är som gärningsmannen hade planerat dem” Vi såg på jacken, två i halsen, två i vartdera armvecket och ett i ena vristen. Och när man tänkte efter så såg de faktiskt planerade ut.

”Ni ser också att hon är väldigt blek, onaturligt blek…” dr Anderson såg djupt in i mina gröna ögon och det hördes ett klick i mitt huvud när jag kom på det.

”Det kan inte vara sant…” min chokade röst var tyst men ändå otroligt gäll.

Dr Anderson log sorgset och det bekräftade mina aningar. Markus såg fortfarande oförstående ut.

”Hon blev antagligen tömd på blod när hon fortfarande levde.”

 Malva som hade hört sista meningen drog efter andan och Markus blev några nyanser blekare i ansiktet. I panna såg jag att Carmen hade ett stort köttsår och jag undrade hur ont det måste ha gjort.

”Blodet i poolen blev antagligen dit lagt samtidigt som Miss York” Dr Anderson blinkade åt mig men blev sedan allvarlig.

”Gärningsmannen borde ha använt en hink eller en bunke för att förvara… blodet i ” Malvas röst var väldigt svag men den ekade i mitt huvud. Källaren, alla hus har en källare. 

 

Kram E

 
 
Bellz

Bellz

26 maj 2010 16:33

SV: Haha det var en härlig kommentar och det är kul att jag kan håla dig uppdaterad så du kan hålla dina vänner uppdaterade ^^
Vi har inte fått tillbaka våra nationella men vi ska få tillbaks matte A på fredag ;D men jag tror det gick ganska okej, hoppas det iaf! Hur gick det själv?

Haha jag tänkte också på det, håret växer lite lite längre för varje film. Men hon r perfekt som Alice! :D
Kramar B :)

http://mytwilight.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 30 januari 2016 14:08

  Jenna Den riktiga dansen. Hahahah asså typ det bästa jag sett! Channing Tatum och hans fru Jenna var med i Lip sync battle och hon gjorde hans nummer från Magic Mike XXL! Måste medge att hon nästan var bätrre haha. Det roligaste är j...

Av Elin - 19 januari 2016 15:56


  Hallihallå! Här sitter jag en Tisdag och äter choklad. Ajjabajja mig hahah. Men imorgon ska jag försöka ta tag i mitt liv igen!! Ska gå till gymmet, duscha, tvätta sängkläder, tvätta mina smink borstar, städa rummet och kanske börja plugga lite. ...

Av Elin - 10 januari 2016 00:27

          ASSÅÅÅÅ JAAAAAA. När jag såg detta blev jag såå glad. Den här sången var min absoluta favorit i början och är fortfarande en av de bästa på albumet according to me. Och musikvideon hallå??! Hur bra? Till och med Gabbe blev imponerad h...

Av Elin - 9 januari 2016 23:49

  Herregud var det snart en månad jag kikade in här sist? Känndes som förra veckan. Har uppenbarligen ingen känsla för tid ahah. Vad har hänt sedan sist jag skrev? Tentade innan jul (fick högsta betyg wihooo) sedan bar det hemåt för julfirande med ...

Av Elin - 14 december 2015 21:34

      Denna måndag - 14 december 2015 - är första dagen på hela terminen jag är FULLSTÄNDIGT slut både i kropp och knopp. Var och gymade själv igår och idag var det förelsäning sedan gym med Chrissie.  Och herregud min kropp gör ont överallt...

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Skapa flashcards