elinelvira

Alla inlägg under maj 2010

Av Elin - 17 maj 2010 22:10

Hejhej


Fråga:

Men med det menas det att man måste få G i matte och engelska A, altså inte betyget A utan nivån, A är den lättaste och så finns det 5 till tror jag :) / LO


Svar:

nää A är ju det högsta, asså MVG  och F är det lägsta IG,  som i Amerikanska skolor :) så jaa om man ska får A i matte tror jag inte att jag klarar det:S

hoppas du mår bättre<3


Kram E

Av Elin - 17 maj 2010 20:03

jag vet att alla längtar till sommaren och värmen det gör jag också så att jag nästan spricker, men erkänn att Julen är härlig! älskar julen specilellt när vi firar med mina underbara kusiner Elin och Tilda! då har man skit kul dygnet runt:D



Kram E

Av Elin - 17 maj 2010 19:24

hejeh:)


idag kom en tjej som heter Annika till våran klass och skulle förbereda oss inför gymnasiet och hon berättade att allt vi visste om gymnasium kunde vi nu bara glömma eftersom alla skolor i hela serige ska bli omgjorda från ruta 1! vi fick ett papper och så här står det bla:



Gymnasieprogrammen- Dagens 17 gymnasieprogram kommer att bli 18 st, 12 yrkesprogram och 6 högskoleförebyggande program. Bla kommer dagens media program att tas bort ( men det kommer att uppgå i bla samhällsvetenskapliga programet) , vissa program kommer att slås ihop och några nya kommer. Strukturen (uppbyggnaden) av gymnsasieprogramen kommer också att ändras jämfört med idag, bla kommer historia bli ett obligatoriskt ämmne på gymnasiet.


och sen massa om yrkesprogram och högskoleförebyggandeprogram.


Två olika examina- gymnasiestudierna kommer att leda till antingen en yrkesexamen eller en högskoleförebyggande examen (what?)


Ny betygsskala- Dagens IG, G,VG och MVG kommer att ersättas med en betygskala A-F. Fstår för ett underkännt betyg och sen är det olika grader av godkännt betyg, där A står för det högsta betyget. betygen kommer i fortsättningen räknas som i poäng

A= 20

B= 17,5

C=15

D=12,5

E=10

F=0

saknas det helt underlag för att sätta betyg kommer ett sträck (-) att ges.


Nya antagningsregler för högskolan- från och med HT 2011 gäller följande för den grundläggande behörigheten till högskolan. Minst G i Svenska A+B, Engelska A och matte A (okej då för jag inte gå på högskolan då, glöm att jag någonsin får MVG imatte, jag blir glad när jag får G!)  för att få slutbetyg från gymnasiet krävs minst 90 % godkännda betyg (225P) samt ett godkänt gymnasiearbete. Ett reducerat gymnasieprogram (tagit bort fler /ett ämmne) leder inte heller till grundläggande behörighet.


seriöst! vill de att vi inte ska klara av gymnasiet eller! jag kan få A i engelska om jag anstränger mig och i svenska också men inte i matte det är jag så dålig på, ååååå shit, aja tänk inte på det nu:)


Kram elle

Av Elin - 17 maj 2010 17:30

Idag fyller ingen mindre än Nikki Reed 22 år! Woho!! 


Ja må hon leva

ja må hon leva  

 ja må hon leva ut i hundrade år  

 javisst ska hon leva  

javisst ska hon leva

 javisst ska hon leva ut i hundrade år!

Och när hon har levat

och när hon har levat

och när hon har levat ut i hundrade år  

 ja då ska hon skjutas  

 ja då ska hon skjutas

 ja då ska hon skjutas i en skottkärra fram!

 

Och när hon har skjutigts

 och när hon har skjutigts  

 och när hon har skjutigts i en skåttkärra fram

 ja då ska hon hängas  

 ja då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas på en häst bakåfram!


Och när hon har hängits
Och när hon har hängits
Och när hon har hängits på en häst bakåfram
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas i en flaska champagne!

 

och när hon har drunknat

och när hon har drunknat

 och när hon drunknat i en flaska champange  

 ja då ska hon slängas

jag då ska hon slängas

jag då ska hon slängas på en blomstrande äng!

GRATTIS NIKKI!



Kram E

Av Elin - 17 maj 2010 17:12

mitt favotit photoshoot med taylor Swift:)


Klicka för stor bild


Klicka för stor bild


Klicka för stor bild


Klicka för stor bild


Klicka för stor bild


Klicka för stor bild


Klicka för stor bild


Klicka för stor bild


Klicka för stor bild


Klicka för stor bild

oj det blev många:P

men de är fiina:D


Kram E


Av Elin - 17 maj 2010 16:42

Hejsan hoppsan:)


Idag har jag varit hos tandläkaren Ulla:D hon är jättesnäll och mamma har gått till henne i snart över 20 år! lite roligt. men hon är jätteduktigt och vet precis vad hon gör (hon är en hem klinik) och jag behövde inte ens ha en kamera i munnen för hon sa att hon önskade att allas tänder såg mer ut som mina :D Wiiii skojigt!

och jaa jag hade inga hål:)


Nu ska jag göra engelska och skulle gjort biologi men glömmde boken i skolan så det får jag göra imorgon, men andningen är ganska lätt att förstå:D


Kram elle


haha ser lite rolig ut:PI bakrunden ser man Britney Spears:) detta togs för jag tror 2 år sen (jag är längre än Christina .A men jag lutar mig på ena höften:) )

Kram E

Av Elin - 16 maj 2010 22:25

God natt sötisar!


Nu är klockan mycket så jag ska gå och pömmsa.  idag har jag bara umgåtts med kusinen och vi har nördat Tv och tjockat kaka, haha jaa det är väll min dag i stora drag:) jag ska läsa lite ur Vampyrens märke (Marked) sen ska jag sova.


Kram elle


exakt så ser framsidan ut:) månpocket:P ganske bra bok, den tipsar jag att läsa:D

Av Elin - 16 maj 2010 21:54

Heej!


hittade en lite rolig artikel:)

 

Om det är någon som kan få folk att prata så är det Oprah och nu sägs det att hon har lyckats med det omöjliga! Robert Pattinson och Kristen Stewart har ju länge vägrat prata om deras påstådda förhållande men nu verkar det alltså som om de bekräftat för Oprah att de faktiskt är ett par. Rob och Kristen gästade Oprah nyligen och när de gick igenom frågorna innan kamerorna började rulla sa Oprah att hon lovade att inte fråga för mycket om deras förhållande så länge de berättade för henne hur det verkligen ligger till. Då bekräftade Kristen och Robs presstalesmän att de är tillsammans men att de inte kommer att gå ut med det så länge kamerorna är på! Där ser man!


Robert Pattinson och Kristen Stewart bekräftar förhållande för Oprah!

 (Källa: People)


hmm jaa undrar om det är sant, man kan ju alltid drömma;P Vad tror ni?


Kram E

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards