elinelvira

Alla inlägg under oktober 2010

Av Elin - 28 oktober 2010 15:55

Hejsan!


En långdag med dans och mycket skratt :) Vi hade nån dansdag så alla 9or dansade i idrottsalen, eller ja halva ( vi har en megastor gympasal!) så det var kul fast ja :)

När jag kom hem såg jag att min Taylor swift SPEAK NOW hade kommit!!! asså jag ville gråta och skrika av lycka samtidigt! Känner så fortfarande!!

så här kommer en recension av skivan!


Taylor Swifts tredje album "Speak now" berör mig verkligen, vissa låtar som "Back to december" och Dear John  får mig att gråta, medans Mine får mig att längta efter framtiden och Never grow up får mig att tänka på min lillebror, och hur snabbt han växer upp och lika snabbt växer olika komplikationer upp. Jag kommer ihåg första gången jag såg han, och nu är han STOR :O Speak now  väcker verkligen fram massvis av olika känslor, och alla vill ju lyssna på musik som får en att känna som om låten är skriven till just dig!  vissa låtar håller fortfarande på att växa för mig som Enchanted , Mean och Better than revange, men de växer snabbt! På detta album har Taylor skrivit alla låtar själv, annars så brukar hon oftast co-skriva, men inte alltid så det känns som hon har tagit ett nytt steg ut ur sin trygghet, vilket jag gillar. Framsidan ser väldigt lockande ut, och så baksidan ;D


Mina favorit låtar än så länge är Mine, Back to December, Sparks fly,The story of us, Haunted, Long live, Never grow up och Speak now! Ja men ni ser ju hur många superbra låtar det är på plattan, de andra är liksom "bara" jättebra! Slutsatsen blir; En till superbra platta med supervackra texter av Swift! KÖP DEN NU!!


Av mig får Speak now 10/10  (Nej, inte bara för att jag är en riktig swiftie, utan för att den verkligen förkänar det!)


Kram Elle

Av Elin - 27 oktober 2010 21:11

hehe oj, jag har faktiskt glömt veckans kändis outfit både denna vecka och förra! Men nu kommer den för två veckor då :D


Veckans kändis otfit går till..........( klarinett!)... Nicole Richie!!


Motevering: Denna klänning ser lika mysig ut som den måste vara att ha på! Förutom att stickat är en stor tränd i höst (såklart!) så är färgen supersnygg och axlarna är super chica! Hennes frisyr är coolt kortklippt med mycket volym, vilket jag gillar. Jag älskar vitkajal, vilket Nicole också verkar göra, haha! Leggins är nog min nya förälskelse, så jag bara älskar hennes leggins! Hela outfiten är så höstig och mysig! ME GUSTA!


9. Vi föll för Nicole Richies stickade klänning så fort vi såg den förra veckan! Stickat är en stor trend inför vintern och likaså allting militärt. Den militärgröna klänningen med de chica axlarna ser supersnyggt ut på henne och skorna är söta de med!

Vad tycker ni? Ris eller ros? Något ni skulle kunna ha på er?

 

Kram Elle

Av Elin - 27 oktober 2010 20:53

Hejsan!


Idag hade jag No prov, usch! men det gick iaf helt okej tror jag :) Imorgon har jag teknik prov, engelska inlämning, tja det var det, men engelskan är jag done with :P

På fredag så är det idrott inlämmning, sedan LOV! :D Men sen så var det ju HKn..-.-


Lite Breaking Dawn nytt är att Michael Sheen är castad i Breaking dawn :D


“Michael Sheen is returning as a vampire leader in Summit’s “The Twilight Saga: Breaking Dawn.”


Ja det är snubben i Volturi, Aro, han ja ;)

det var väl inte så avslöjande? eller? ska försöka att inte ha med så mycket spoilers, men lite mååste man ju ha :D men ska försöka undvika klipp från själv filmen men bilder och artiklar kommer ploppa upp, helt säkert!



Kram Elle

Av Elin - 26 oktober 2010 18:41

Hejsan svejsan!


Nu har jag börjat skriva på HK, men det är dock inte så bra, men det är bara för att det är svårt! :S Engelskan och Idrotten är genom tittade men jag hittar inte "fel" så ska övergå till NO. Jag har NO prov imorgon och kan det typ inte, denna vecka har varit sjukt jobbig! Men mamma ska förhöra mig senare :) Måste även läsa i min bok eftersom hela recensionen ska vara klar vecka 46, det betyder att lovet kommer bestå av ganska mycket läxor -.-

Men nu ska vi inte deppa, jag slipper iaf skolan ^^


Ska senare ikväll recensera en skiva, eller om det blir imorgon kanske :D




Kram Elle


Av Elin - 25 oktober 2010 21:35

Hejsan!


Idag gjorde jag coopertestet, fatta, jag sprang spåret på 10 min! Men efteråt så höll jag på att svimma och spy på samma gång, hmm inte så kul, helt ärligt så mådde jag skitdåligt eferåt! Det är nog för all kallluft jag andades in så snabbt :S så mamma tappade upp ett varmt bad med bubblor,lila badsalt och en liten bomb :D mysigt! Men det vetyder att inte så många läxor blev gjorda, men engelskan är finslipad (jaa, sattsar på att höja mig i engelska, minst behålla mitt betyg, då måste man kämpa :D) ska göra biologi och spanske imorgon på flex :P


Filmen som vi såg på egelska tyckte jag var jättebra, asså verkligen bra!  Många roliga och bra citat därifrån :)

Lite roliga citat (:



Jack : (om Sams unerkända matteprov ) I'm not angry. I'm disappointed.
Sam : Do you wanna hear my side of it?
Jack : Sam, how can there be two sides?
Sam : Hey, look, I got every question right on the final and the only reason why Mr. Spengler failed me was because I didn't write out the solutions.
Jack : Why not?
Sam : I do them in my head.
Jack : Did you tell him that?
Sam : I did. He didn't believe me. He said if he couldn't do them in his head then I must be cheating.
Jack : Well, that's ridiculous! How can he fail you for being smarter than he is?
Sam : That's what I said.
Jack : You did? How'd he take it?
Sam : He flunked me, remember?

haha så skön ^^


De sitter i ett insnöat bibliotek och försöker överleva temeratursjunkningen :P 

(inte på bilden)

Laura : I've got one. Your favorite vacation?

Sam : Besides this one?


asså jag var den enda som asgarva ^^


Brian : Man you've got some serious competition.
Sam : Please.
Brian ; And I'll bet he's really rich too.
               

Sam : Shut up!


haha så jäkla kul, först så bara "men snälla" sen när han säger att han är rik så bara 

" Shut up" haha ^^ min humor ^^



Laura  The truth about what?
Sam : bout why I joined the team... I joined it because of you.
naww :)



bara jag som tycker att Jake Gyllenhaal är grymt snygg??! O_o

 


kram Elle

Av Elin - 24 oktober 2010 22:25

Heej!


Har svarat på 1 kommenter idag iaf ^^ är på bättringsvägen må tro?! haha! idag har jag lagat min middag som jag ska skriva en uppsatts om, och som ska vara inne måndagen efeter lovet, great! Jag har inte ens börjat skriva -.-  men engelska recensionen är på gång och är minst halvägs, man måste prioritera läxor med! ^^



Jag är väldigt Twilight sugen så det blir nog mycket Twilight i fortsättningen, den nya filmen är snart inspelningsklar och det märks! Artklar, videos, bilder jag allt! Här är en artikel om Breaking Dawn.

OBS! läs ikke om du inte vill ha någon sneak peak på B.D filmen!

så nu har jag varnat er ;D


Kristen Stewart and Robert Pattinson will be turning up the chemistry for The Twilight Saga: Breaking Dawn! According to an E! News insider, “there’s a little more sex in the movie” than the book!

Rob and Kristen will have to batten down the hatches in Baton Rouge, La. to film their Breaking Dawn sex scenes because an
E! News New Orleans source reports they’re hot!
“It’s dead on with the book,” the source says of Melissa Rosenberg’s script. “In fact, there is a little more sex in the movie, and more sexual dialogue. The script is actually good. Really good.”
“The script has a pretty sexual tone with a lot of the characters this time around, not just Edward and Bella,” the source added.
But, they don’t get too carried away.
“There is obviously a big emotional factor in how it’s written,” added the source. “Still — a lot of this will be left up to Bill Condon to decide how to portray it.”
“Remember, the most important thing above everything else is the rating,”the insider warned. “We have to keep that in mind. It’s essential.”

But that doesn’t mean they won’t take full advantage of everything a PG-13 rating has to offer and we couldn’t be happier!

 

I Eclipse var det mycket mer gos och kyssar än i New moon, såklart de måste ta det till nästa steg i Breaking Dawn part 1, men tänk er part 2 då ;D haha!


Kramar Elle (:


Av Elin - 23 oktober 2010 11:50

Hej!


igår var jag och mamma inne i stan och försökte hitta en jacka, det slutade som en katastrof, men vi löste det efter ett tag! Idag ska jag åka ned till centrum med min kompis, jag ska köpa julklappar och kanske en bok tll mig :) hmm men först ska jag bara komma på några roliga saker att köpa, vi har en present affär där nere..... ^^


hehe det tar tid med svar på kommentarerna, det ber jag om ursäkt för, men jag har så många bollar i luften och jag är inte särslilt bra på att jonglera! Så när allt har lugnat sig så svär jag att det dimper ned kommentarer på era bloggar :D


Vad ska ni göra idag? Förutom att njuta av Lördagen?


Kram Elle

Av Elin - 21 oktober 2010 15:48

hejsan!


åå shit vad mycket det är i skolan just nu! Teknikprov idag, men nu ska vi ha ett till nästa vecka-.-

så här ser mina näemaste dagar ut:


Torsdag: Måste göra matte, Idrott, HK, spanska!

Fredag: Matte typ 20 tal!!


Nästa vecka

Onsdag: Bioligiprov

Torsdag: Spanska prov + spanska läxa, Engelska recension in , Teknik prov och Danskväll

Fredag: Idrotten in!


OMG! Efter det är det LOV! :D


Vadå? nej ,det är ju inte mycket läxor?!!( Sarkasmen ångar hej vilt -.-)


Men något som lite possitivt i denna deprimerande tid på året är att Twilightböckerna kommer ut med vit bakgrund :) Iaf i USA. Dock finns det några ändringar:


1. They are paperbacks and smaller in dimensions than the USA produced paperbacks.

 

2. They don’t have any wording on the covers, just the image associated with the book. No title, no author, nothing!

 

3. The pages are all edged in blood red rather than just the typical paper stock.

 

4. Only Twilight-Breaking Dawn is available, not Bree Tanner


Hmm tja vad tycker vi om detta?! Jag tycker det är coolt men de svarta är snyggare, enligt mig då! Klicka er in på Amazon.com för att ta er en närmare titt och kanske tillochmed beställa en:D


Kram Elle




Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards