elinelvira

Alla inlägg under december 2010

Av Elin - 11 december 2010 12:51

God Lördag!


Idag består av plugg plugg plugg och lite mer plugg. Tyvärr. Men jag fattar inget om fysiken och biologin vi ska kunna till provet, inget! det är så svårt! Så måste plugga idag. Ska även behandla mitt hår lite senare. Ikväll kommer Tilda hit, hon ska äta och sova här :) ska bli nice! Nu vet ni vad jag ska göra idag då!


Lite Lördags kul är kanske denna interjuv med Kellan Lutz (Emmett från Twilight) där han pratar om att han gärna vill "Arm wrestling" med Kristen Stewart, en mycket sevärd kort interjuv :)


hoppas de tar med den scenen! :D


Kram Elle

Av Elin - 10 december 2010 18:25

Heloj!


Tänke göra ett litet bokinlägg om böcker som väcker känslor! :)


1. Fick dig att skratta. Vampyrens märke

2. Fick dig att gråta. Längtans rike

3. Gjorde dig riktigt arg. Ljudet av ditt hjärta ( Eclipse) Men bara en del av den!

4. Fick dig att vilja besöka platsen där den utspelades. Kameliadamen

5. Handlar om en historisk tid som du tycker om. Stolthet och fördom
6. Du ångrar att du läste ut. Innan jag dör

7. Finns i dina tankar trots att det var länge sedan du läste den. Agnes Cecilia
8. Har väntat i bokhyllan riktigt länge. En shopaholics bekännelser
9. Du inte förstår att så många tycker om. Systrar i jeans
10. Du tycker att alla ska läsa. Twilight serien

 

 

Kanske lite tipps till denna Fredags kväll? :) Har ni läst någon av dessa böcker och isåfall, what did you think?

 

 



Kram Elle

 


Av Elin - 9 december 2010 20:55

Låt mig vara sur. Jag kommer att bli glad. Låt mig göra misstag. Jag lär mig av dom. Låt mig få ett IG. Jag kommer inte att vilja ha det igen. Låt mig skrika. Jag kommer att vara tyst. Låt mig sova halva dagen. Jag kommer att vakna. Låt mig spela hög musik. Jag kommer att tröttna. Låt mig snacka i telefon halva natten, det är jag som kommer att vara trött. Låt mig vara tonåring.

Jag kommer att bli vuxen.

 

 

Fatta hur dåligt minne våra föräldrar måste ha om det redan har glömt hur det är att vara tonåring!!!! Vicka som guldfisk nästa?

 

Kram Elle

Av Elin - 9 december 2010 16:38

Day 07 – Your best friend

 

 

Jag brukar kalla mina vänner för bästa vänner men det omfamnar många fler om man använder ordet Nära vän och de personer som jag umgås med mest just nu är Froj, Audrey, Kaj, So, Tilda, Marre, Alle. Tänkte skriva om hur vi träffades :)



Froj och jag träffades första gången i 3:an, efter att jag bytt skola. Det var på jullovet, typ den 5 Januari eller nåt som båda vi var på fritids. Mamma var tvungen att gå men jag kände ju ingen! hur skulle detta gå? Mamma sa " Gå fram till flickan där borta och fråga om hon vill spela ett spel med dig!" Jag tog Travel Pasute (?) och gick fram och frågade henne. Jag fick reda på att hon hette Frida och hon ville så gärna spela med mig :D  Vi tog några år time ut, men i 6:an mobbade några tjejer ut henne ur gänget. Jag typ dampa loss, skällde ut dem och sen dess har hon varit min :D Resten vet ni ju!

Audrey och jag träffades första gången i 3:an också, på en rast frågade jag och Froj om hon ville vara med och leka med oss. Efter typ 10 raster så ville hon. Men det var i 4:an tror jag som vi blev oskiljaktiga ^^ Vi lekte varje rast, satt alltid tsm på lunchen gick alltid armkrok ( hahah gör det än, sitter i liksom!) Än idag umgås vi varje dag och hon är en av de personer jag litar på mest :) Vi kan typ höra vad den andra tänker, för typ varje dag tar vi orden ur varandras mun, ganska läskigt! Förövrigt har vi aldrig bråkat, eller jo, Elin och Andrea bråk ^^ hahahah! Catfight på hög nivå!

Kaj och jag har gått i parallel klasser hela mellanstadiet så när vi började i samma klass i 7:an så visste jag vem hon var! Men det var på Konfalägret vi började umgås på riktigt, eftersom jag Froj och Kaj mest umgicks med varandra så kom jag Kaj väldigt nära. (Kan inte komma närmare Froj, jag kan typ höra vad hon tänker ibland, det är bara hon som inte vill erkänna det!) Dom flesta internet (!!!!) skämt har jag med Kaj och de äger! ( Neeej vad menar jag???)

So och jag har gått i samma klass sedan 7:an, men vi gick i samma spanska klass i 6:an. Jag och Audrey kallade henne för " Hon med de röda läpparna" eftersom vi inte visste vad hon hette och hon har väldigt röda läppar ^^ Har ofta pratat med henne men det är nu i 9:an som vi har börjat umgås ganska mycket och hon är verkligen så rolig :D Kiki!! ^^

Tilda och jag träffades första gången på Nyår när jag var 7 och hon 6 år. Vi var båda så blyga och ingen vågade fråga om den andra ville leka med varandra. Men till sist frågade hon om jag ville leka med en ballong med henne. Vi började umgås efter det också som lekar på stuttsmattan, betty spagetty och bratz ,dem glömmer jag aldrig! Hon är en av mina äldsta kompisar som jag än har kontakt med och hon är den bästa kusin man kan tänka sig! Hon ser mitt hus som sitta andra hem tror jag :D hahahaha!





Hahah om nån orkar läsa så please do ^^ måååste verkligen plugga nu!


Love Elle


Av Elin - 9 december 2010 16:27

Haloj!


är hemma från en kul (men åå så lång) dag i skolan! So redovisningen gick inte så bra, kunnde inte texten så då blev jag nervös! Men det gick helt okej tror jag, fick en coment av Cilla att jag hade gjort det bra. Hon kan ju ha sagt det för att det gick så dåligt också ;) Men det är skönt att kunna stryka en sak från listan, så nu ser den ut:
  • SO redovisning Torsdag
  • Fysik+ biologi prov i samma veva Tisdag
  • Engelska bokrecention Måndag eller Torsdag
  • HK prov Nästa Måndag
  • Läsa i Svenska bok Måndag
  • Engelska redovisning ?
  • Dans uppvisning  ?

 



Om jag läser ut båda böckerna i helgen och pluggar Fysik-Biologi idag + helg så har jag bara typ engelska och HK kvar!! :) yeeey! Ännu en helg som blir förstörd! :D

( känner ni sarkasmen?)

 

Måste börja plugga eftersom... tja jaa ni ser ju själva! ;)


Kram Elle


Av Elin - 8 december 2010 20:05

Hejsan!


Har gjort SO-lappar, ska bara plugga in dem nu ^^ Ska även börja plugga Engelska snart, suck!  Tar det aldrig slut??


Reese Witherspoon (Leagally blonde) har gjort en interjuv med MTV där hon pratar om Water for Elephants (?) där Robert Pattinson medverkar i. Hon pratar lite om honom och hans familj och hela interjuvn är bara så söt som socker! Har alltid gillat Reese, men nu gillar jag henne mer! :D



Hon säger "Like Titanic big" och kallar honom "Extraordinarily Attractive" I agree!


Kram Elle


Av Elin - 8 december 2010 18:42

Hello!


Day 6: Your day

Min dag har varit ganska bra faktiskt! Började i skolan, flummade runt. På slöjden testade jag änglavingarna (ska ju vara ängel på luciatåget! :D ) paxade de finaste^^ hahah fick faktiskt göra det av fröken! Efter skolan åkte jag Froj Kaj och Audrey till centrum och de shoppade klänningar och strumpbyxor typ. Medans jag försökte köpa lite julklappar. Blev 3 tillsist! En liten rolig sak till mamma, en till Michael och en till lillebror :) nu fattas bara de saker jag ska göra själv, heheh såklart! Vi köpte havrebollar och loka ( hmm och cola för vissa...) MUMS! åkte hem, pluggar. HA! det var min dag :D


Hur har eran dag varit?


Kram Elle

Av Elin - 7 december 2010 20:56

Hejsan!


Har sett ett avsnitt av Lyxfällan, vi ska se det för HKn och sedan skriva ett kort omdömme om vad vi tyckte och vad personen borde ha lärt sig i skolan ;D haha! Jag tycker lyxfällan är roligt men har aldrig tid att se på tv. Men nu var det på Tv3 Play, men sak samma! Kommer inte ihåg alla frågor så min almenacka aka Froj måste hjälpa mig men hon är på dans just nu (hehe vadå pain i the as ?) Usch såg ett klipp på twilightsweden och nu mår jag superilla, Audrey, se inte det! Om du knappt kan se New moons skogsdelar så don't watch it!


Nu kommer det spännande (delen i) inlägget!

Den 23 Februari 2011 och 14 dagar framåt ska min familj plus mina kusiners familj åka till Thailand! WAAAA!!! Helt underbart! Ser så mycket fram emot detta och det är bara så otroligt! Jag kan verkligen inte se mig själv i Thailand, det är liksom långt borta ju! (nähä?) Ville bara berätta det för er som läser bloggen :D Vi ska bo på ett hotel som heter Lanta Villa resort i Koh lanta. och det ser ut att vara så vackert där om man googlar namnet :) Det ska typ vara Bongalowes eller nåt, det säger min faktiskt inte så mycket ^^



Oj vad långt det blev, ska försöka att hålla dem lite kortare i fortsättningen ^^


Kram Elle

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards