elinelvira

Alla inlägg under januari 2011

Av Elin - 23 januari 2011 18:09

Heejsan!


Sorry att det har gått trögt med bloggen men min laddare lekte kurragömma med mig i helgen, som tur var fann jag den nyss :P Idag har jag inte pluggat som jag skulle gjort, det bara blev så att jag fastnade med andra saker. Som tele, MTV och vara med kussen

Usch imorgon kommer jag få tillbaka mitt matteprov, såå failat! jag svär att om jag inte får ig så gör jag nåt helt random! Jag är inte världens smartaste på matte men hallå! det här provet var såå svårt på nåt sätt! Pinsamt att få tillbaka! :S


Eftersom jag känner mig lite deppig just nu så får ni en fin bild som visar att framtiden är ljusare :)


Kram Elle

Av Elin - 22 januari 2011 20:10

Hejsan!


Igår var jag och mormor och min kusin på teater inne i stan, vi såg "musikalen" Romeo och Julia! :) Den var riktigt bra faktiskt och Måns är ju så snygg (a) haha måste erkänna att jag grät i slutet! Idag har jag och kussen spelat Black Opps men vi fatta inget så vi gick till henne och eh jaa haha är inne på datorn ;) åt även mumsig thailmat där!



Kram Elle

Av Elin - 20 januari 2011 15:55

Hejsan!


Idag var en bra dag, hade extra engelska för första gången idag. Jag fick byta till Engelska från Spanska för att jag kände att jag låg efter, inte fattade något, kände mig som en misslyckad idiot på lektionerna och för att spanskan tog all min läxtid. Sen så vill jag få MVG i engelska (yeah good luck!) men om jag har ett till språk så kommer det aldrig gå! Man får ju meritpoäng av språk på gymnasiet men man får det även av avancerad egelska. Kände att jag var tvungen att försvara mig lite eftersom alla verkar tycka att det är ett dåligt val jag gjort. Men om jag senare i livet inser att det kanske var ett misstag så är det nåt jag måste få upptäcka. Jag kan ju inte leva mitt liv efter andras erfarenheter. Fast just nu tycker jag att det är ett smart beslut eftersom jag vill bli grym på engelska! :D Vilket jag kommer bli om jag lägger ned tillräckligt med tid på det! haha ett helt inlägg bara om detta!


Men nu ska jag ta spruta inför Thailand. Asså jag har skakat hela dagen! Mina händer är som små isklumpar, jag håller på att svimma. Sputor är nämligen min fobi, jag får panik! Asså på riktigt! jag börjar gråta! Hur ofta ser man mig gråta nuförtiden? Usch jag är så nervös! Nån kanske kan tänka lite på mig nu runt 5?



Kram Elle

Av Elin - 19 januari 2011 21:16

Hejsan!


Idag har varit en helt awsome dag :D Först skolan såklart, slutade efter lunch, eller aa typ hela klassen skolkade från sista lektionen, men vi hade en deal att göra alla frågor hemma, men ändå har vi fått frånvaro. aja. Efter det så gick jag och världens mest underbaraste människor hem till froj och snackade killar, kaj kollade mina mess lite halvt emot min vilja, tittade på gammla bilder och det slutade med att vi snackade om kryp i ögat (?) helt awsome!;D Sen tränade jag och Audrey, så skönt! Och nu har jag duchat, men glömmde mascaran på så nu ser jag ut som en liten tvättbjörn (a) Ojda mycket text men ska sova nu :)


everytime I see you, I don't....


Kram Elle

Av Elin - 18 januari 2011 19:16

Hejsan!


Har försökt plugga lite matte, men det går inte så bra. det är ju bara sååå tråkigt!

Igår kväll åkte min pappa in akut till Danderydssjukhus,han hade typ kolappsat i vardagsrummet och han kunnde ha fått allt från ett kraftig migränanfall till en stroke. Som tur var så hittade de inget i hjärtat eller hjärnan så läkarna konstaterade att det antagligen var migrän. TUR DET! var uppe typ hela natten och väntade på att de skulle ringa så jag är ganska trött. Orkade inte ens fixa mig idag till skolan, det var liksom linser i, kläder på (mjukiströja), lite mascara och hejdå påväg till skolan! :P


Ska plugga matte nu, ska bara dreggla lite över denna bild! Från BD :D

Hello Biceps!


Kram Elle

Av Elin - 17 januari 2011 22:59

Go kväll! :)


Blir ett till inlägg då jag svarar på era frågor, men vill ha några till, det är ju såå kul :D haha! Har varit en händelserik kväll, är i chock just nu tror jag. Eller hur vet man det igentligen?


1. Skulle du kunna välja en av dina vänner som den du gillar allra mest?

SV: nja, inte bara 1, kanske 3 st av dem. Då räknar jag inte med kussen, för hon är ju liksom kusin också. Men ja tyvärr så tror jag att jag skulle kunna göra det. Dock säger jag inte vilka ;)

 

2. Har du varit full? Eller typ drukigt alkohol?

SV: Nej jag har aldrig varit full. Det är vidrigt med fulla människor! Men jag har väll "drukigt" eller vad man nu säger. Men då under liksom måtta, inte ens i närheten av full, glad ,berusad jaa finns ju många namn. Btw så smakar det skit!  Spottar typ ut det igen ;)

 

3. Vilken är din favorit låt?


4. Vad handlar inlägget "lämmna mig inte" om!??

SV: Om att min kompis, Alle, ska flytta till Göteborg i sommar. och M tror att han tänker dissa henne. Jag är såklart också ledsen men kanske inte lika som hon är. Eller jo lika mycket som hon...

 

5. är Simon i "Upprors änglar" elak?

SV: Nja inte elak, bara lite korkad och lättpåverkad. Men gilla honom inte för mycket bara, han är inte precis på den goda sidan! ;)

 

6: har du rökt nån gång? varför tror du folk röker?

SV: Nej jag har aldrig rökt och vill inte det heller! Jag är faktiskt allergisk mot rök så det vore väll ganska "ocoolt" att få andnöd och bli röd i ögonen! ^^ Jag vet inte varför folk röker? är väll dumma i huvudet? Vill dö i förtid? drömmen om sångkarriären gick och pipan så de gör det fullt ut? Spara oss friska joch starka jobben medan de ligger sjukskrivna i canser? Vet faktiskt inte! ;D


Kram Elle

Av Elin - 17 januari 2011 20:20

Heejsan!


Idag är det Måndag. Veckans första faktiskt. En riktigt uschig dag. Den har spännderats i skolan och med Froj hemma hos mig. Vi gjorde lite på musikprojektet, mycket klur och knep! Hon ska komma över imorgon också så vi kanske blir klara :)

Nu måste jag verkligen, verkligen, göra svenska! Har debatt imorgon och eftersom min partner inte gör nåt så får jag göra allt! Stört irriterande! Ha en bra kväll nu alla andra! :D


Har btw fått 4-5 frågor, men fortsätt fråga gott folk :D <3


Letting go of people is hard, but I'm strong enought

 

Kram Elle

Av Elin - 16 januari 2011 19:28

Heejsan! :)


Idag har barndop stått på schemat, så jag duschade imorse (nyklippt btw hela 5 cm!) och satte på mig en blommig midjekjol. Lilla kusinen ska heta Lukas vilket är ett namn som verkligen passar honom! Han är så glad och sprallig, hoppas jag besöker honom ofta! Men de bor uppe i Uppsala så det tar 1 timme dit, så det är ganska långt! Har inte pluggat nåt under helgen vilket jag ångrar lite nu, så därför blir det matte nu, yeey! -.- (sen solsidan kl 20:00!)


Hade tänkt ha en frågestund, typ alla andra som bloggar har redan haft det, vet, men just nu är det ganska många som läser min blogg så det skulle kanske vara lite kul :) Jag lovar att försöka svara på alla frågor så ärligt jag kan och ni får vara helt anonyma om ni vill, men det är ju roligast om jag vet vem det är ;) Jag har den så länge det rammlar in frågor! :)

Tips på vad ni kan fråga


- Om mina vänner, ovänner, killar, familj, hundar osv

- musik. filmer, kändisar osv

- saker ingen vet om mig, alltså typ hemligheter.

- vad skulle du göra i den situationen..? Har du...?  Vilken gillar du mest av...? osv

- hm tja kommer inte på något mer, men fråga på! :D


 För om någon frågar mig nåt så svarar jag alltid, något att tänka på kanske ;)


Vad väntar du på, FRÅGA! :D


Kram Elle

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards