elinelvira

Alla inlägg under januari 2011

Av Elin - 8 januari 2011 21:25

Go kväll!


Har köpt nötter nu (aah mammas lillaflicka!) och de är mums! :D Eftersom det är lördag så kommer ett litet film-tips. Filmen kommer ut om några veckor tror jag och den heter " Welcome to the Rileys" jag vet inte riktigt vad den handlar om, men jag tror den handlar om en snubbe som inte orkar sitt gammla liv och flyttar. Han träffar en ung tjej som jobbar som en strippa (kristen Stewart)  som liknar hans döda dotter och vill hjälpa henne. haha men jag tycker den verkar bra iaf!


Nån som vill se denna känsloladdade rulle?

Kram Elle

Av Elin - 8 januari 2011 13:09

Heeej!


Jag är så sjukt glad just nu! Tänk att musik kan få en att må så bra! Något som ingen kan veta om mig är att jag älskar 80-tals musik. Det har jag aldrig berättat för nån! Den är så pigg och busig :D Jag tror att jag skulle äga 80-talet om jag levde då!

Har dock aldrig sett Flashdance mycket synd, men får ta och göra det snart!



First when there's nothing
but a slow glowing dream
that your fear seems to hide
deep inside your mind.
All alone I have cried
silent tears full of pride
in a world made of steel,
made of stone.

 

well i hear the music
close my eyes
feel the rhythm
wrap around
take a hold

of my heart


 

Gillar ni också 80-tals musik eller är jag ganska ensam om att göra det? ;P

 



Kram Elle

Av Elin - 8 januari 2011 10:07

God Morgon!


Jag är uppe ganska tidigt tycker jag! haha! Idag ska jag och kussen till centrum och typ fika och bara vara. Det ska bli mysigt :) Men fick en årder att gå ut med ena hunden så får väl ta och lyda för en gångs skull ^^ Men först måste jag byta om, äta frukost och kliva upp ur sängen ;D


Vill bara påminna er om en omröstning om vilken som är den bästa boken, rösta på twilight för tusan! :) Här är länken! (Det går att rösta hur många gånger som hellst)



Kram Elle

Av Elin - 7 januari 2011 20:13

Heejsan!


Sitter och ser Let's Dance och väntar på Kussen :D Här får ni en supersöt video på Kristen, Tay och (Mums!) Rob :) Älskar verkligen denna video!


Älskar att han får henne så generad! Super sweet!

haha nån som känner igen sig?^^


Kram Elle

Av Elin - 7 januari 2011 18:52

heeej!


Imorse så fick the adults en knäpp och åkte till IKEA och shoppade loss för många tusenlappar. Tror inte jag får säga för hur mycket men det var, haha men jag har säga att jag blev chockad! ^^ haha så nu står halva beställningen i matsalen och imorgon kommer resten. Men de ska göra om sitt sovrum, måla osv. Men det kom helt plötsligt imorse :P haha spontan familj?


Tänkte att ni skulle få lära känna mig lite bättre så här kommer 10 saker om mig som ni antagligen inte vet :D




1. Jag Googlar ALLT! Asså verkligen!

2. Vit är min favorit färg.

3. Jag har planerat min begravning till punkt och pricka.

4. Jag klarar inte av att någon rör vid min nacke, då skriker jag!

5. Jag har alltid toffs, så mitt hår börjar forma sig efter den frisyren nu :P

6. Jag har alltid toffsar runt armen! Alltid!

7. När jag var mindre så kunde jag alla repliker i de första 10 min i Ariel .

8. Jag har aldrig färgat håret.

9.Jag älskar att tala om mig själv i tredje person!

10. När folk talar om blod/sjukhus/ sprutor/ organ osv så mår jag dåligt på RIKTIGT! Jag överdriver inte för jag tycker INTE det är kul!



hihi hoppas ni fick reda på nåt nytt om mig :D Okej, hur många visste redan allt detta?

Min favorit sida all time! (a)


Kram Elle



Av Elin - 7 januari 2011 12:21

God morgon!


Jag vaknade vid halv 10 sen har jag dragit mig i sängen i ehh några timmar nu ^^ men har svarat på några kommentarer och tjaffsat med min kusin om vem som ska komma hem till vem. De bor ju så långt bort nu! Typiskt att de skulle flytta! :( <3 Så jag sitter i sängen och äter Plopp, haha! Det var nåt nytt, jag äter godis kl 12 på morgonen! Hmm måste ut med hundarna efter lunch, annars så har jag inget planerat idag verkar det som :) vad ska ni göra idag då?

 


Kram Elle

Av Elin - 6 januari 2011 23:01

Tänk, för 1 år sedan var jag i Kap Verde och badade och solade och såg på medans ALLA killar som jobbade på hotellet flirtade med min syrra (vi hade band på armen och de som var över 18 hade röda och under 18 gröna. Jag hade grön, därför "höll ingen på" med mig. Men man kunde känna blickarna! :S ^^)  Usch saknar solen och värmen!



Nu ska jag sova!


Kram Elle

Av Elin - 6 januari 2011 21:02

Heej!


Idag har jag varit hos farmor hela dagen, vi handlade lite mat, fikade (såklart!) la pussel, pratade lite, spelade kort tja inget speciellt. Bara myste :) Nu sitter jag i sängen och ser CSI Miami hehe finns inget annat att se! Sen kommer Criminal minds det är inte lika läskigt! Brukar aldrig se dessa serier men det har väl hänt nån gång bara. De är oftast för läskiga! haha bara läskiga kriminalserier för mig idag ^^

Vad brukar ni se för program på TV?

 

(svarar på kommentarerna imorgon, det är hmm ganska många! Men man blir så glad av att läsa dem så det är helt okej ;P )

 

 


Kram Elle

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards