elinelvira

Alla inlägg under april 2011

Av Elin - 10 april 2011 21:08

Hejsan!


Snart ska jag in i duschen sen läsa i massor! Men först måste jag dela med mig av min nya Mind Breaker som jag uttrycker det. Jag gillar att hitta på nya ord ^^ Hon sägs vara den nya Britney Spears...faast ingen kan jämföras med Brittan! Iaf, låten är riktigt bra efter att man lyssnat på den några gånger och jag repleyar den hela tiden i mitt huvud. Asså I can't get it out of my mind ;) Hon kan faktiskt sjunga, dansa och liknar Selena Gomez med blont hår :P haha! Chek it out belove!


Lite skum musikvideo men men... så vad tyckte ni??


Kram Elle

Av Elin - 10 april 2011 15:32

Hejsan på er alla!


Igår så fick jag skjuts till Froj, vi såg lite på Letters to Juliet och Eat Pray Love, de var helt okej. Båda gulliga romantiska och den andra lite deppig, haha! Sen så snackade vi massor och busade runt. Det blev ganska många mess också ;) Vi vaknade vid 9 och sen så snoozade vi till 10, nice! Efter frukosten skulle de lämmna bullar vid Ica så vi vandrade dit. Gick hem till mig sen ut och fota nere vid vattnet. Blev lite fina bilder. Vi såg de första blåsipporna :D Asso nu ere vår!! haha nu ska jag spela sims med min lillebror, han älskar det!



Kram Elle

Av Elin - 9 april 2011 20:17

Hejsan!


Från senarst jag skrev så har jag städat hela mitt rum allt från bäddat sängen till vika alla kläder till damsuga till damma alla ytor! Det var länge sedan det var såhär finr i mitt rum. Har även fotat mina nya kläder. Blev lite fina bilder. Till middag blev det chilimarinerat kött med potatis och tomatgrej. Till efterrätt blev det kladkaka med glass. Mumsis! :D Men efter att ha varit så aktiv som jag har verit idag så förkänar jag det ;)

Nu ska jag dra till tjejorna, ska sova där och vi ska väll busa eller nåt! :D


Dessa tjejor ska min kväll spenderas med :D Hur kan man motstå dem liksom??


Kramisar Elle

Av Elin - 9 april 2011 13:45

Hejsan svejsan!


Jag, mamma och Fletchi plus våra grannar och lilla Rosso, har gått en lång promenad och vi släppte hundarna i den stora tomma fårhagen nere vid vattnet. De var helt galna, så kul att se dem leka! Men nu ska jag städa mitt rum. Asså nu är det faktiskt riktigt stöckigt ocg smutsigt så jag ska städa hela rummet! Ska sätta på min Spotify och köra igång!


underbar låt, älskar att alla klappar med!

Hon vann Entertainer of the Year på 2011 Academy of Country Music Awards  förra helgen efter att hon framträt med Mean. Hur kan man vara elak mot en sådan country cutie?


Kram Elle



Av Elin - 8 april 2011 20:53

Hejsan!


Grymt dålig uppdate men är sjuk och hängig sen så far jag runt hela tiden. Plus att ingen kommenterar längre så då tappar man lusten liksom... Idag hade vi engelska nationella läs & hör, det gick helt okej tror jag :) Efter det gjorde jag och Froj vår "BåtandPlan", asså shoppa, det blev en blus, ett par jeans och fjäderörhänge. Kul Kul! Nu ska jag se på film men familjen, det var ett tag sedan jag umgicks med dem. Och jag är ju värsta mammagrisen också ^^ haha!


jag och mami puttsade lite smycken efter maten, bland annat mitt älskade berlockarmband. Gud den måste få ett namn, haha det är såå jag!


Kram Elle

Av Elin - 7 april 2011 23:11

God natt alla!


Idag hade jag nationella i Engelska muntligt, det gick inte så bra. Får leva på mitt MVG i svenska resten av terminen. Har duschat och ska sova nu. haha tråkigt inlägg :P

Vad har alla andra gjort idag då??

Jupp thats me!


Kram Elle



Av Elin - 6 april 2011 18:01

Hejsan!


Blev hemtvingad idag från skolan. Är sjuk. Har sovigt ett tag och drukigt 2 koppar te. Imorgon har jag muntliga engelska nationella och jag kan inte låta som jag gör då! Jag låter, som både Kaj och Froj kommenterat, verkligen oseriös och blåst -.- hmm, tack tjejer! Så det blir nog några fler koppar te ikväll! Har försökt plugga lite. Läste lite i engelska boken, hela 20 sidor. Måste kunna vara med i diskusionen nästa vecka. Ska göra svenskan efter maten. Sen ska jag lägga mig tidigt!


Btw, spana in hur många inlägg jag gjorde förra året, typ 11 st !! haha aktiv ;)

 


Kram Elle

Av Elin - 5 april 2011 21:17

Hejsan!


Kul att man sommnar istället för att plugga svenska och engelska. Men jag mår inte så bra fortfarande som man kanske märker. Dock har jag ganska mycket plugg imorgon istället. Nej, ska sova nu. Mitt huvud exploderar snart!


Lite Phoebe, jag älskar henne så galet! Bästa humorn!


Kram Elle

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards