elinelvira

Alla inlägg under maj 2011

Av Elin - 24 maj 2011 23:01

God Kväll!


Har eran dag varit bra? Det har min. Började dagen med NO provet, gick förvårnandsvärt bra faktiskt för att vara mig så är glad för det! Audrey och Zoo följde med hem, nu är snart musikprojektet klart, bara 40 sek kvar! haha! Pluggade lite engelska pch började lite (betoning på lite) på musikuppsatsen. Och redovisade svenskan för mamma, som btw fick tårar i ögonen när jag var klar. Har även vandrat runt i mina 10 cm höga klackar till balen, måste ju vänja mig lite tils nästa vecka :D Btw fick vi sluta vid 12 idag vilket aldrig är fel!


Detta hade jag på mig idag, förutom att jag har tagit av mig alla smycken. Har faktiskt aldrig lagt upp en bild på min outfit här, lite kul :)


Kram


Av Elin - 23 maj 2011 23:09

God natt på er!


Skriver nu eftersom jag varit så off denna månad, tack skolan... Har inte direkt pluggat No, asså jag orkar inte! Men kan de tre första G frågorna på provet. Såg dem idag av en olyckshändelse, hehe ;) Hade tänkt kolla på något avsnitt av Lost men insåg att jag inte orkar det så det blir Friends istället. Världens underbaraste serie! Önska mig lycka till imorgon och sov så gott, jag vet att trötta jag kommer det!


Friends in my heart forever!


Kramish

Av Elin - 23 maj 2011 18:57

Hesjan!


Idag glömde jag min svenska redovisning hemma så får gölra den nästa vecka. Oops! Men imorgon har vi NO prov i kärnfysik. asså i kärnfysik. Utala det långsamt, då inser man hur svårt det låter! Jag har inte ens öppnat boken. Jo på mattelektionen. Men inte hemma och jag kommer definitivt faila stort på det! Dock så fick jag MVG i svenska nationella muntligt! Det kom som en chock faktiskt. Haha så oförkänt men om Anne-Li tycket jag förkänade det så har jag inget att säga till om ;) Ska plugga NO nu.


haha vi ser på denna på Engelskan, så galet överdriven och kul film. haha dör!


Kram


Av Elin - 22 maj 2011 20:10

Hejsan!


Vid halv 10 i morse kom jag hem från en underbar klassresa! Har hafft så kul och är sjukt trött för vi typ dygna igår natt, dum idé kan jag säga... Vi gjorde inget speciellt. Umgicks bara och spelade Volleyboll, brännboll och dansade loss på kvällen. Men den var ändå grym! Nu blire plugg resten av kvällen sen en efterlängtad dusch. Har sjukt mycket plugg denna vecka sen så är det bara 1 uppsatts kvar sen så är vi fria...


En liten bild på min balklänning, mihihi :D


Kram

Av Elin - 19 maj 2011 23:14

Hejsan!


Svarade iaf på några kommentarer idag, hehe. Idag spelade jag Zoo och Audrey in lite på vårt musikprojekt. Det är superkul! Efter det åt jag middag, dansade Zumba med Zoo och packade väskan till klassresan. Effektiv dag. Men inte så mycket plugg. Fast filmen är ju ett musikarbete så antar att det gills som plugg. Ska sova nu så att jag orkar med en rolig helg med en hel crayz klass vid namn 9D.... ;)


Tren betyder Regn på Kroatiska, den kommer snart ut på engelska då ska jag ha skivan...

åååh är typ kär i denna kille.... can't help it!


Kram Elin


Av Elin - 18 maj 2011 22:56

Det enda jag gjort idag efter skolan har varit på något sätt relaterat till plugg och skolarbeten. Kul liv asso! Är så galet stressad och visst, jag ser fram emot klassresan. Men hur i helvete ska jag hinna med allt om jag förlorar 2 pluggdagar... Kommer typ dö innan balen tror jag... ^^ Hur lyckas alla andra att inte bli stressad? Alla verkar ta det ganska chill liksom... Ska kolla Friends nu. Underbara show...!


ååh älskar detta gäng!!! :D


Kram


Av Elin - 17 maj 2011 21:09

Hejsan!


Idag efter skolan så började Jag, Audrey och Zoo med det "lilla" musikprojektet. haha kommer bli så genant att visa upp det för klassen... ;) Efter maten snackade jag med lillebror ett tag. Det var länge sen då han varit i Danmark hela förra veckan. Har saknat honom sååå! Shit vad stor han är, han kan redan prata sjukt bra engelska!! Hehe jaa vi snacka på engelska eftersom jag pluggade det då han kom in. Har övat på min bokrecension men den ska bara vara 3 min. Såklart ska min vara 6 min så att jag får panik över hur jag ska få den så kort...


Känner mig så stressad över allt. Därav mitt dåliga humör på senaste tiden (hehe) Råkar emellanåt ta ut det över andra. Fick Audrey att gråta idag, usch förlåt för det igen! haha fatta hur stressad jag är om jag får mina vänner att gråta!!! :O Så bloggen kommer kanske stå lite tom under dessa 2 veckor med det final skolarbete.


Vill bara ha Sommarlov och bara kunna vara....


Kram

Av Elin - 16 maj 2011 21:42

Hejsan!


Idag har det varit en seg måndag. Det innebär sega lektioner med sega lärare. Sega klasskompisar med seg humor. Haha nejda. Det har varit en ganska bra dag förutom att jag (och några andra) har varit lite små allmänt irriterade. Sorry för det. Men får se till att sova ordentligt så jag är pigg och glad imorgon :D Pluggade sen jag kom hem så ska lyxa till det med en film innan jag ska sova.


jag har aldrig sagt att jag inte är en tönt.... men jag är fortfarande jäkligt cool... ;)

hahah om ni skulle se hela filmen så skulle ni inse hur sjukt rolig denna film är!! hahah! och nej den är inte relaterad till dockorna....


Kram Elin


Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards