elinelvira

Alla inlägg under juni 2011

Av Elin - 14 juni 2011 19:35

Hejsan!


Idag har jag dansat Zomba med Zoo, i över 1 timme dansade vi! Sjukt! Sen hemma gjorde jag 60 situps och 60 rygglyft! Känner mig galet stolt :D haha! sen duschade jag och åt middag. Har alltså inte gjort så mycket idag. Men nu är Zoo här och vi ska hitta på nåt. Japp det ska vi!


Här kommer den senaste HP trailern part 2, gud vill se den! Men de kommer typ bara slåss i denna säger alla... hmm men den verkar fortfarande as bra! Synd att den kommer ut så olägligt, men Frida och jag får se den i Augusti då båda kan!!


Fett spännande!!


Kram


Av Elin - 13 juni 2011 16:00

Hejsan!


Idag har jag varit hos tandläkaren, hade bara lite tandsten inga hål. Awsome!! Senare idag ska jag och Frida till Gröna Lund för att spana in Rasmus Seebach. Så vid 18:00 eller nåt åker vi in. Haha är fett taggad på att köpa glass ^^ haha! Det börjar vid 20:00 så vi ska hänga där ett tag :) Nu sitter jag och äter lunch, haha vid 4!



WOHOO tagga!! :D


Kramish



Av Elin - 12 juni 2011 18:01

Hejsan!


Igår hade jag superkul! Några från klassen åkte in till stan, asså Stockholm, och åt på Pizzahut. Första gången jag åt där, jeps jag var en Pizzahut-virgin! haha! Sen såg vi pirates of the caribbean 4, enligt mig ägde den! haha garvade åt typ alla scener! Det var verkligen Johnny Depps film! Idag, tja, då har jag knappt gjort något. Sa farväl av min vän så är lite deppig nu. Men efter maten ska jag rycka upp mig och se på film hos Zoo :D


Ooooooch så måste jag slänga in en helt ny bild från Breaking Dawn part 1, tror den ska vara från smekmånaden ♥ guuud vad jag längtar, har en anledning för att se framemot hösten!!! :D


åååh längtar!!


Kram Elin

Av Elin - 11 juni 2011 13:18

Hejsan alla!


Känner att jag har liiite dåligt samvete att jag inte svara på kommentarerna, men jag är så upptagen. Igår sov Zoo här och nu har vi solat hela dagen. Det är ju liksom 30 grader i skuggan... har fått galet med rand. Tycker iaf jag själv ^^ Ikväll ska antagligen några från klassen åka in till Stockholm och äta middag och se på bio. Mys! Men nu ska Zoo och jag klä på oss och gå ut i skolen igen, fast inte steka nu då.


Första dagen på sommarlovet, jippie!!


Kram


Av Elin - 10 juni 2011 20:30

Hejsan!


Uppdarteringen har ju varit sämst under denna vecka MEN det är bara för att jag har varit så upptagen med min kära, underbara älskade klass. Jag kan bara inte fatta att efter 3 år, 3 hela år så är allt förbi. Det kommer aldrig bli ett " Vi tar det på måndag" eller " Men vi tar det nästa klassråd" bara så att vi ska få sluta tidigare. Usch, jag kan bara inte inse att vi har sommarlov! Det är sjukt!! SOMMARLOV?? Det var ju Påsklov typ förra veckan... aja ska ta och njuta förfullt denna sommar. Efter det börjar jag på gymnasiet och allt vad det tillför.


älskar er!

Av Elin - 8 juni 2011 23:45

God natt på er!


Ville bara kika in lite, just nu är det lite stressigt med skolavslutningen och avslutningsmiddagen imorgon. Håller även på med en sidprojekt som tar upp min tid. Ni får veta mer imorgon eller på fredag! Tja, idag var vi på Drottnigholm, det regnade så det var liiite failat... men mysigt ändå. Nu måste jag verkligen sova!



kram

Av Elin - 7 juni 2011 18:30

Hejsan!


Idag fyller min älskade lilla bebis hela 8 år! OMG vad tiden går fort, han var ju nyss 4 liksom... Vi furade imorse en snabbis, sen drog jag och klassen till Östermalm! Hängde på Stureplan hela dagen och åt lunch i humlegården, mys! haha! Väl hemma, svettig och trött, lekte jag och Calle med vattenslangen! Nu kom just mormor så ska kila!


2 år sedan, kommer ihåg detta så väl....


Kram

Av Elin - 6 juni 2011 19:02

Hejsan!


Idag har det varit så lökigt att jag dööör! Vi cyklade hela vägen till Görveln, CYKLADE! Solade, badade (host iknuffad host) och hade det allmänt roligt med typ nästan hela klassen plus några C:are :) Cyklade hem igen och det var det hemskaste jag gjort, höll på att dö! haha! Så mamma fick skölja mig med vattenslangen när jag kom hem. Nu ska vi äta grillat sen ska typ Zoo komma hit och antagligen skulle vi träffa folk eller så bara vi 2. Får se!


Senaste gången jag badade var det liksom 30 grader i vattnet och STEKANDE sol, liiite skilnad på vattentemeperaturen.

Jag och Tilda i Thailand, detta på Koh Rook eller hur det stavar! :D Heaven on Earth!

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards