elinelvira

Alla inlägg under augusti 2011

Av Elin - 13 augusti 2011 11:09


"How did I just go from wearing mom jeans to being Samantha Ronson?"

"Wow, you sounds like me!"
"Yeah, but I was joking..."


"It looks like her hair got in a fight with her face and they both lost"

"It walks like a duck and it quacks like a duck - IT'S A FREAKING DUCK!"

"And for the record; I could never hate you."

Ett dagligt intag av Pretty Little Liars är bra för magen... Eller nåt.

 

Kram

Av Elin - 12 augusti 2011 21:48

God Kväll!


Dagen har bestått av Frida och Ica reklamer! (Lägger upp de bästa lite senare) Vi har även lekt i lekparken i skogen vid mig och gav utrymme för vår barnsliga sida väl hemma hos mig igen ;) Haha så en barn-dag idag då. För vi har vårat glada barnasinne kvar...


Okej, nu ska jag vänta på Frida sen ska jag kolla på det näst sista avsnittet av Lost säsong 2. OMG! Så galet spännande att jag inte vågar se. Men jag har dragit ut på det länge nu. Fööör länge!



Kram

Av Elin - 12 augusti 2011 10:51

God morgon!


Vaknade exakt 10:10 ifall någon vill antecka... Som ni ser så har jag bytt design och header. Även fast sommaren är slut snart så blir det en sommrig header. Byter igen kanske runt oktoberhållet.


Nu till lite viktigare saker. Taylor Swift har släpp ännu en musikvideo och det till låten Sparks Fly. Dock är det en turnévideo med aldrig visat material. Själv älskar jag den och även fast många fans är besvikna på att just Sparks fly blev en turnévido, tycker jag helt tvärtom! De skulle aldrig kunna fånga glädjen och de geuina lycka som låten utstrålar. Och när man ser fansen och Taylor´s miner så känns det bara så rätt!


Det ser ut att ha varit en underbart vacker turné!


Kramish





Av Elin - 11 augusti 2011 23:45

Hejsan!


Sitter och får underhållning av mina Brighton tjejer :) kärlek till er! min mickrofon funkar tydligen inte men jag lyssnar på dem och chattar. Haha det är kul kan jag säga! Haha! Men ska sova nu. Har lite planer för imorgon så behöver min skönhetssömn. Hoppas träffa de där andra flickorna och inte bara Zoo!



That's my man! Oh I just Love you...

 

Kram


Av Elin - 11 augusti 2011 20:33

Halloj!


Är hemma nu efter en mysig vecka hos morfar. Tyvärr hade vi inte det bästa vädret men lite sol fick vi allt! Var bla på Boda Borg och Kreativum. Men under dagarna badade vi, kollade film (då det regnade) solade, läste (första gången på typ hela sommarn) och umgicks. Men nu är jag supersugen på att träffa mina vänner. Hmm... ska bara duscha först! Haha så för de som undrade vart jag hade targit vägen så var jag i Karlskrona och var upptagen med att leva ;) Men nu är jag tillbaka och förbereder mig inför skolstarten nästa vecka. Det suger ju!


haha blid från mitt landställe ^^


Kram

Av Elin - 6 augusti 2011 22:10

Hejsan!


Morfar hade internet på sin laptop så jag lånar den just nu då. Idag har jag och mamma varit inne i Karskrona stad och gått runt och tittat på höstmodet. Lite sadface på att sommaren snart är slut men hösten kommer med nya möjligheter! Vi har även solat på morfars stora gräsmatta och ätigt en underbart god middag på deras stora terass med havsutsikt. (De har havstomt också med en stor brygga, drömläge!) Juste, vi spelade minigolf på Dragsö Kamping, jag förlorade, såklart! Men blev bjuden på glass så lite plus ;) haha! Nu ska jag gå och lägga mig. Eller läsa lite tror jag.


Tumblr_lp4620hfle1qlurkdo1_500_large

...fast med geisha smak ;)


Kramish

Av Elin - 4 augusti 2011 11:27

God morgon!


Idag ska jag och hela min familj åka till vår morfar i Karlskrona, Blekinge. Såå eftersom vi bor här i Stockholm så är det en ganska lång resa dit. Det tar hela dagen med bil. Men vi har ju en ny större bil än vad vi hade förra året så det blirsåkert bra! Kruxet är att han antagligen inte har internet. De har tappat bort lappen med koden. Det suger ju. Så det blir väl inge bloggande på ett tag igen då... Men tycker jag har varit ganska duktig på att bogga nu i sommar. Ska damsuga nu?? Så måste gå men ses om 1 vecka typ :)


Jag hos morfar för 3 år sen. Haha morfars röst i bakgrunden är ju bäst ^^


Kram


Av Elin - 4 augusti 2011 00:46

"But Aria didn't know how to fit in. Her parents had drilled it into her head that she was an induvidual, not a follower of the herd, and should be herself. Trouble was Aria wasn't sure who Aria was."


igenkänningsfaktor åttahundrafemtiomiljarder.


Aria med sina klockrena kommentarer ♥


Kram

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Skapa flashcards