elinelvira

Alla inlägg under mars 2012

Av Elin - 13 mars 2012 20:00

Det här är tortyr. Jag vet inte. Kanske bruden som spelade Hannas styvsyster Kate i första säsongen. Tyckte att hon var en ganska dålig skådespelerska och att karaktären var väldigt... fel. Plus att hon var sjukt ful, heh.. asså Kate ska vara gudomligt vacker enligt böckerna. Det finns verkligen en fantastisk skara skådespelerskor i Pretty Little Liars. Så, that's a rough one!

 

 

 

Vilken är er minst gillade skådespelerska?

 

Kraam

Av Elin - 12 mars 2012 22:42

 

Måååååååndag. Lång måndag. Härlig måndag!



Dagen har rullat på med vanliga lektioner, försenade tåg och ett ganska urflippat möte. Det var KUL! Trots att Zombie-Elin hade intagit så skrattade jag mycket! Väl hemma kollade jag på lite Friends innan jag plugga. Vardagsglitter. Jättetrött är nog bästa ordet för att beskriva mig just nu. Tjises pepparkaka. Kul att jag måste skriva på min historia rapport... Wah. Jaja, en dusch och lite té ska väl göra susen för det med.


 


Waa kolla vad mörkt hår jag hade imorse O.o HAHA


Kraam






 

 


Av Elin - 11 mars 2012 17:24

HolymotherofallsaintsI'mgonnaexplodeofthisshit!!!!

 

Åh underbara älskar Pretty Little Liars gör Söndagar mindre ångestartade och mer höstaktiga ♥

Ett helt avsnitt med UNDERBARA Sasha och en enda stor tillbakablick, ME GUSTA!











 



 


 





Har hur mycket skolarbete som hellst men ska blogga mer om detta senare (y) 


Kraam




Av Elin - 10 mars 2012 12:54

Händer folket? Jag är typ frisk nu! Everybody say WEEEHOOO!  Igår var jag, Zoo och Tilda och såg Tyler Ward på Konserthuset. Innan var det en asskön snubbe som var förband. Han var ju typ bättre än Tyler! Rolig, rätt söt och sjunger sjuuuukt bra! Drogar hans låtar nu. Waaa... Fast Tyler hade en väldig utstålning. Klart värt pengarna och de onda fötterna. Gick hem till Zoo efter och såg på film. Nu ligger Frida i min säng och är allmänt otålig. Ska vara lite social nu hörrni!









Kraam










Av Elin - 8 mars 2012 20:11



Är fortdarande sjuk så var hemma från skolan idag. Le skönt.  Dock ska jag dit imorgon så jag inte ligger efter allt för mycket. Så nu ska jag och min feber gå till sängs (höhöh tråk humor)


Kraam














Av Elin - 7 mars 2012 15:21

Gick hem innan lunchen från skolan eftersom jag skulle utlösa en härdsmälta mitt under historian ifall jag inte evakuerade mig fort-fort där ifrån. (haha vad gulligt fort-fort låter) Väl hemma åt jag lunch, en stor fet alvedon och en risifrutti. Låg i soffan och mådde allmänt dålig innan jag startade min dator. Surfat runt och nu ska jag försöka vila innan jag börjar plugga historia och samhällskunskap. NK måste också göras samt lite matte.


Under Taylors konsert i Australien igår, tror jag, råkade hennes mikrofon under Fearless lossna från stativet. Är det bara jag som tycker Taylor blir slående lik Phoebe i Vänner när hon blir tvungen att luta sitt huvud för att kunna sjunga? Sötaste ever är i mellanspelet då hon frågar "Can some kind wonderful person come fix my microphone?"






Underbart söt!


Kraam

Av Elin - 6 mars 2012 22:18

Inviger våren med att få feber och en allergiförkylning. Le typiskt. Var duktig och inte gå hem men nu har jag rätt ont i huvudet och sådär sexigt svullna röda förkylnings ögon. (y) Mys. Pluggade sam och matte efter skolan så förkänar att lägga mig och kolla på lite Friends. På tal om inget så har det varit underbart väder ute! Gjorde min dag!


Nej, kära vänner. Nu ska jag hälla i mig lite varmt citron te och värma en värmekudde att mysa med samt hoppas att jag somnar snabbt. Hasta la pasta!

 

 

Lilla Boo från favobarnfilmen Monsters Inc.

 

 

 

Av Elin - 5 mars 2012 21:59


Det här med att sova. Min dygnsrythm är officiellt förstörd igen. Bra Elin, bra. Skulle förmodligen kunna vara vaken hela natten, men det är väl inte världens mest briljanta idé. Inte alls faktiskt. Åh innre monologer...♥ Första skoldagen efter lovet var precis som en första skoldag efter lovet ska vara; trött, hysteriska skratt, 1½ håltimme och iPhones. Vardagen är så varierad, le sigh. haha okej nu svammlar jag igen. Ska kolla på bilder, se Navy och lyssna sönder Euphoria!



Klass hörrni, vinner inte detta flyttar jag från Sverige...


Kraam












Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards