elinelvira

Alla inlägg under april 2012

Av Elin - 4 april 2012 22:00

 

WEEHOO, har påsklov nu gott folk. (Eftersom jag ska till Carolinska Institutet och ta massa olika prover imorgon. BLÄH.) Är mentalt slutkörd. Behöver bara koppla av, kolla på Friends hela natten och sova. Det är min terapi. Behöver lite egentid. Största delen av dagen har spenderats i skolan och hemma. Första jag gjorde när jag kom hem var att städa hela rummet, vika alla kläder och damsuga. Bra Elin, kan äntligen andas nu när allt damm är borta! Ska kasta mig mot min säng och ta lite terapi ♥


 


 




Kraam









 

Av Elin - 3 april 2012 21:09

Halojsan

 

Lyssnar på Plan Three och äter en mandarin som mamma kom upp med. Den kvinnan vill få mig smellfet, höhö! Har varit duktig och pluggat spanska, kan faktiskt alla mina 13 glosor. Fast 2 har jag lite problem med att stava i mellanåt. Aja min lärare är rätt snäll (plus att hon gillar mig, YEEHOO, typ den enda konstigt nog)


Började fundera lite på varför man har en blogg, men kanske främst varför det känns så bra att just blogga. För att det finns inget annat ställe där det är jag. Bara jag. Ingen annan som kan störa mina texter och tankar, kanske. Min blogg är lite som mitt rum. Det finns såklart nackdelar med att blogga. Som att folk har koll på vad man gör. Det faktumet att mitt liv finns sparat, tre år tillbaka, är på både gott och ont. Det finns saker i arkivet som jag inte är ett dugg stolt över och helst skulle vilja radera. Men samtidigt är det ju en del av mig också. Alla har vi delar av vårt liv som är pinsamma. Men det är ju delar av oss.


Jag var lite mer vågad när jag började blogga, på vissa sätt. Få läste, och definitivt ingen jag kände i verkligheten läste. Nu vet jag att folk jag inte känner läser, samtidigt som jag vet folk som läser och tydligen folk som jag känner som jag inte visste läste. Ibland hör man "jag läste i din blogg..." och undrar varför folk som knappt hälsar på en läser ens blogg. Mysigt för dem. Hur som haver, ju mer medveten jag blivit om att andra läser mina inlägg så har jag också tänkt mig för mer och mer på vad jag delar med mig av. Jag öppnar inte mitt hjärta lika mycket som jag gjorde då. Vill inte skada, men vill inte heller att folk ska fråga. Det är det värsta jag vet. När man skriver något för att folk inte ska veta, men man måste lätta sitt hjärta, och så ber dem en förklara. Strunta i det! Förstår du inte så ska du inte förstå. Så är det bara.


Vad jag hade för poäng med det här? Jag vet inte. Jag stod igår och borstade tänderna och fundera lite. Ibland är mitt liv och min blogg lite som när jag letar efter något i panik. Hur det ser ut? För en bra förklaring kan ni fråga min moder. En kort: Jag rotar, river upp och skapar kaos, hittar det jag letar efter och lämnar alla andra som ett stort frågetecken.

 

 

 

 

 

Kraam


Av Elin - 2 april 2012 22:29

 Igår var det äntligen dags för den efterlängtade The 47th Annual Academy Of Country Music Awards som tog plats i Las Vegas! Taylor bar en helt förtrollande vit klänning med vackra guldiga detaljer och en fantastiskt snygg make-up. Galet vacker! Under kvällen förlorade tyvärr Taylor Female Vocalist  till Miranda Lambert. MEN Taylor gick hem med kvällens största pris!! Entertainer Of The Year för andra året i rad! Vilken ära!  Taylor gav bland annat även en shout-out till Kevin. Otroligt stolt ♥


 



Kraam




Av Elin - 2 april 2012 21:15

MåndagMåndagMåndag och oavsett hur opepp jag är på den här dagen så kommer den att vara överlevnadsbar! För ganska exakt om 3 dagar får jag PÅSKLOV. FINALLY! Som jag har längtat efter och kämpat för detta lov Kommer gråta av lycka för den återhämtningen! Har räknat ut att min vecka kommer vara ganska mycket Fucked up. Idag gick nämligen min käraste underbaraste iPhone sönder och den nya kommer om 1 vecka. 1 HEL JÄVLA VECKA!! Oh please say that you're joking!? Dessutom VET att jag kommer få F på mitt matte prov, det finns inget annat svar liksom, gick åt helvete. Svarade typ inte ens för jag fattade nada. Sen på Torsdag så ska jag ta blodprov (6 HELA KAPPSLAR!) och kolla andning och grejs. Nu kanske ni förstår att jag är desperat efter FREDAG då allt är slut. Oh Fitz..
 

 

 

 

Kraam

 


Av Elin - 1 april 2012 20:58

Haha jag har tänkt blogga hela dagen men inte blivit av. Har bara varit allmänt fast vid PLL....


Vaknade av ett April-skämt, såklart! Själv har jag inte lurat nån, har ju varit ensam större delen av dagen så inte så konstigt. Eftersom den hysteriskt jobbiga veckan som vart tog jag en pluggfri helg, eller läste lite i Svenska boken imorse men det räknas knappt. Annat roligt idag då? Jo en askonstig snubbe började skriva till mig på KIK. Sophie fick lite bilder skickade till sig för jag kunde ju inte hålla tyst XD Har duchat och nu ska jag plugga lite NK till förhöret imorgon, fick C i det i mitt omdömme. Blev fett med glad! Trodde Bengan inte gillade mig, fast han är ju en riktig dude så... Nu blire lite plugg följt av PLL, Mitt liv typ. Nörd.



Eftersom jag sett typ 4 eller 5 avsnitt av PLL idag så kan jag inte ha sådär långa inlägg om varje så blir ett här, EVERYBODY SAAY WEEEEEHOOOOO!!!






 






 

 






Hanna: It's simple. He's gay!
Aria: He's not gay, I've known him since we were five.
Emily: Maybe he didn't know when he was five?
Spencer: Has he ever tried to kiss you?
Aria: ...no?






 


Så jävla bra serie!!! Orkar inte

 

Kraam 

 

















Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards