elinelvira

Alla inlägg under maj 2012

Av Elin - 5 maj 2012 19:39

Trött och sur som en gnu imorse och bytte kläder tre gånger innan jag slutligen bestämde mig. Håret står åt alla håll och kanter dock sken solen istället för det lovade regnet. Helt okej ändå. Ändrade planer än de som var planerade så hängde med Sophie sen jojnade Kajsa. Åt mumsig tacos och nu ska Sophie komma över och hjälpa mig med iTunes, det är som en hel jävla värld med konstiga funktioner. Fattar ju inget! Haha! (Nu efter typ 10 min fatta vi hur man skulle göra... duktiga!) Ska hänga med Zoo och Audrey ikväll och äta jordgubbar (om det finns några kvar)


 


Kraam

Av Elin - 4 maj 2012 19:54


Mina känslor är lite all over the place om man kan uttrycka det så... OMG vad jag längtar...


Hörrni jag dööör....


Kraam


Av Elin - 3 maj 2012 23:05

Goooood...dag! Torsdag och jag vaknade med huvudvärk. Det här med att först sova i snitt 5 timme per natt, och sen sova 9 timmar.. Man blir knäpp. Dagen in tha school har varit rätt bra. Fick sluta tidigare från svenskan så var hemma vid 3, sånt borde hände lite oftare! La mig i sängen och chillade. Mamma berättade att vi nu har bokat en resa till Italien första veckan i Juli. SÅ JÄVLA TAGG! Plus att vi frågade iaf Zoo ville följa med (eftersom hon aldrig varit utomlands liksom) så nublire extra taggilugg! Har annars ringt runt och snackat i telefon, kommer få öroncancer höhö!

 

Jag: Alltså.. Folk är helt sjuka i huvudet!

Bästy: Jaha, är de?


Åh, hon är så underbar

Nu ska jag byta om och sova. Har sovmorgon imorgon så jag kan få sova till klockan 7 WEEHO!



En by som heter Como utanför Milano i Italien ska jag vara i typ 2 veckooor TAAGGG!!



Kraam





Av Elin - 2 maj 2012 21:57

Jag ska strax krypa till sängs, faktiskt. Tänkte bara blogga lite först. Hela kvällen har spenderats med att enbart ligga i min säng och slappa. Har typ inga läxor denna vecka, de till nästa vecka gör jag imorgon. Var död efter skolan och långhelgen! Idag har det inte hänt så mycket spännande egentligen. Pratade mest om Valborg och fester alla varit på. Fatta att det snart är sommar! Hela 1:an har snart gått... Fan va snabbt tiden går, helt sinnessjukt! Annat roligt dåra? Bianca gjorde en fin fiskbens fläta på mig, vill aldrig ta ur den. Måste det imorgon bitti annars kommer jag se ut som en ofräsh sjöhäst. Nää, det går inte. Nu börjar jag bli konstig. Tack och hej!


 


Fläätaaan ♥


Kraam

Av Elin - 1 maj 2012 20:24

 

"Tid är något vi alla har fått lika mycket av... men ändå är det aldrig någon som har det!"

 

Därför kan jag inte skylla på sämsta uppdateringen är för att jag har haft så mycket att göra, faaast jag har flängt runt hela långhelgen! Igår på Valborg åt Sophie middag med min halv tjocka släkt. Sedan gick vi och min kusin plus hennes polare till nån badplats fett långt bort där det bara var ungdomar som festade loss. Haha sjukt kul att se alla. Haha kommer bli pikad resten av mitt liv efter den kvällen. Oh Herre... Vaknade imorsen till strålande väder så vi solade på min terass med Mickan och hennes kompis. Sjukt nice förmiddag. Lycklig på livet! Nu blire pluggilugg, mindre nice.



Kraam


Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards