elinelvira

Alla inlägg under juni 2012

Av Elin - 9 juni 2012 11:15



hahahah lol! Flippin är ett mildare ord för fucking. (Annars fattar man nog inte det roliga!) Hahaha.  

Ellen's face expressions are priceless, just sayin!



Kraam













Av Elin - 8 juni 2012 11:23

Varför känns det som man har gjort jättemycket saker, men ändå tar inte listan på to-do'ns slut? Kanske för att min hund är sjuk och jag inte vågar lämmna huset för då kanske han gör något dumt. Haha oh herre! Mamma och bröderna kommer dock hem snart från skolavslutningarna. Själv är man ledig medan man väntar in sin egen skolavslutning på Tisdag. Fett ovärd vecka då jag varit ledig varje dag förutom i Tisdags. Haha! Nu ska jag iaf ut som springa sen ta en dusch innan jag måste packa inför helgen. Ska till min kompis land med massa chicaaasss!!!!



Mitt landställe förra året! Wehooo, ska dit senare i sommar med mina tjajor



Kraam 








Av Elin - 7 juni 2012 16:37

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR MIN LILLEBRORS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURAAAAA!!!!

somsagt, blev väckt halv 7 (i onsdags vaknade jag av mig själv lite över 6 och nu detta. Sigh.) Han fick massa fint, men favoriten blev en sprillans ny cykel! Runt 11 gick jag och Sophie till gamla skolan och såg när årets nior spöade lärarna i volleyboll, det är en tradition i den skolan. Fast lärarna har varit obesegbara i typ 5 år. De vann iaf hårt över oss förra året! Hahah! Hemma hjälpte jag mamma att göra en tårta till lillräkan. Sen hämtade vi honom med ballonger på skolan. En hel dag kretsad kring min lilla bass. Aja nu ska jag ringa min kompis som haft det lite jobbigt ett tag, finns alltid you know. ♥



Hela 9 år, woop woop


Kraam 









Av Elin - 6 juni 2012 21:09

 
Pretty Little Liars is BACK, bitches! Och det med bravur!! Fy tusan va jag satt på nålar medan jag grät lite (eh mycket) glädjetårar
 
Annars då? Har motionerat lite med min mamma och lillebror som för övrigt blir 9 imorgon. Tiden bara cyklar förbi!! Solade på baksidan sen kom Sophie och vi var allmänt osociala med varsin iPhone. Eftersom vi är lediga imorgon ska hon komma hit ikväll och kolla på PLL avsnittet. Fett värt! Har inte mycket mer att skriva än att det finns en mygga i huset som alla letar efter. WAY TO GO MYGGAN!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
"Mona played with dolls, I play with bodyparts" - A
 
And The Game is ON
 
 
Kraam
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Av Elin - 5 juni 2012 20:45

Hahaha vet knappt ens hur jag ska blogga längre. Det var ju ett tag sedan jag skrev ett ORDENTLIGT inlägg. Har hafft rätt mycket och varit helt totalt slut! Men vem har inte? Idag lämmnade jag in de 2 sista arbetena och bokpratet på engelskan. 130 sidor på mindre än en dygn. Fett status! Haha! Nu är allt klart och jag ska inte gå till skolan förens på måndag för enbart betygsnack. Sedan skolavslutning på Tisdag. Fett ovärt egentligen men skolan förkänar ett farväl för detta år. Kan verkligen inte smälta att jag har gått ut första ring. Brutalt! Jag har hicka och vill bara chilla som en forever alone i mitt rum nu. Värt.



Lagom pigg och fräsch! Haha!



Kraam






Av Elin - 3 juni 2012 21:12


 

 




 



 


 




 

 

F.R.I.E.N.D.S     ♥     Lost     ♥    Pretty Little Liars  


Kärlek
















Av Elin - 2 juni 2012 20:03

 

Jag tror att människor finns i ens liv under en period av ens liv av en speciell anledning. Ingen är där bara för att, alla människor finns i ens liv för att de kommer att ha en inverkan på ditt liv. Ìbland är det av en bra orsak, ibland en mindre bra. Men oftast är det för att lära oss en läxa som samlas i vår väska på livets väg. Det låter djupt och krångligt, men jag tror att det är så. För ett tag sedan hörde jag att "man inte kan växa ifrån varandra i vår ålder". Jag håller inte med. Det är nu man framförallt växer ifrån varandra. Tar olika stigar och vägar i livet. För mig och många av mina vänner har den senaste tiden handlat om att lära känna sig själv och vad man vill med sitt liv. Vi funderar fortfarande, och kommer att fundera kanske tills vi dör, men vi har tagit det första stora steget.


Det är nu livet börjar på allvar, därefter känslorna. Den värsta känslan är att älska och avsky någon på samma gång. Och det är svårt att se hur allt förändras när man desperat vill ha det som det var förut. Samtidigt är det skrattretande och korkat att vilja ha allt men ingenting på samma gång. Man vill släppa taget, men det går bara inte. Dem som man älskar allra mest skjuter man iväg trotts det enda man vill är att ha dem vid sin sida. Det är otroligt smärtsamt att se tillbaka och inse att allt har förändrats och att det aldrig kommer bli som det var.


Man växer ifrån varandra. Det är ett konstaterande. Alla har sin egen väg att vandra. Saker som man hade gemensamt kanske inte alls stämmer längre. Man förändras. Någon man brukade kalla för sin bästa vän har hittat andra vänner. Det konstiga är bara hur fort det kan gå från att man känner en person utan och innan till att man inte vet någonting om personen över huvudtaget. Kanske vi aldrig kände varandra på riktigt.



Cause now you're just somebody that I used to know.





Kraam







 

Av Elin - 1 juni 2012 20:10

Hej bloggen, det var längesen! En hel dag sen. Ungefär.


Började dagen med ett hysteriskt samprov, faktiskt så att det var det sista provet I ETTAN NÅNSIN!!! WEEHOOOP! Har bara en svenska rapport och besvara 2 frågor på naturkunskapen sen är alla arbeten under första året på gymnasiet fördiga. Helt galen tanke! Har nu bara 2 skoldagar kvar sen är man freeee... tills skolan börjar i augusti iaf... Åkte den långa bussresan till Kista för some shophing. Fick med mig ett par fina (för dyra) shorts hem. Älskar dem! Kommer bäras hela sommaren, har ju en förkärlek till mjukisshorts... Ska bege mig mot Sophie där mina små pinglor hänger. It's going to be crazyyyy....


 


hahaha ser ut som att jag har 7 meter höfter, egentligen är de typ bara 3 meter i verkligheten.. ;)


Kraam 





Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards