elinelvira

Alla inlägg under augusti 2012

Av Elin - 14 augusti 2012 11:45


JAG HAR SÅN TUR som har så fina vänner och familj. Vänner man kan dela allt med och vara sig själv. Människor som bara finns där utan att döma är det finaste livet ger dig. När livet bara känns som en Felix Tomatketchup flaska -upp och ned- har jag alltid någon att krama. Tack finafinafina ni för allt och lite till. NI är fantastiska! På alla sätt och vis, och jag är himla glad över att ha er i mitt liv! Where would I be, if you didn't believe? ♥


Kraam







Av Elin - 13 augusti 2012 14:39


OCH SÅ HAR JAG sett en sån där undebar film igen. Är ju svag för kärlekshistorier och detta var inget undantag. Filmen heter LOL med Miley Cyrus i huvudrollen. Hade inga större förväntningar på den då jag hört att den skulle vara dålig, men de måste ha en konstig filmsmak för jag ville aldrig att den skulle ta slut, haha! Någon av er som har sett den? Killen var dö läcker jue hahah! Borde packa klart inför Norröra samt sminka mig men just nu orkar jag inget av det. Blir väll att kolla på lite tv.



Kraam




Av Elin - 12 augusti 2012 22:21

Gudarna ska veta att det här bannemig inte var min dag. Eller okej, så hemsk var den faktiskt inte. Kände mig mest bara smutsig och hängig hela dagen. Drack sommarens första kopp te som ett plåster för min onda hals. Den har värkt ett tag men idag blev det droppen! (Hahah lol tråkhumor!) Sophie sov över och det var dock mys. Åt för mycket jordgubbar och så snackade vi med Nicke (hahhahhahah måste stretcha lite tror jah lol) Nu under kvällen kollade jag på säsongavslutningen av The Mentalist säger bara OMGEEEE! och The Bourne Identity, älskar den sista men hade aldrig sett den här första. Så det var trevligt. Nu är klockan tokmycket och det går inget bra på tv så ska försöka kolla på någon mysig film. Älskart!




Kraam

Av Elin - 12 augusti 2012 17:35

                   

                       


"Friends can be hard on you. Maybe they expect more from you than strangers.
Strangers pretty much see you the way you want them to see you, but you can’t
fool friends. That’s what makes them friends ”

Var ett tag sen sist men är snart klar med det här nu haha


Kraam


Av Elin - 11 augusti 2012 15:57

Gårdagen spenderades med cirka en miljard Vänner - avsnitt, när man väl börjat kan man ju inte sluta! Hahaha! Vaknade rätt sent imorse, runt halv 12. Jag som skulle börja vakna runt 10 iaf, lycka till med det! lol. Solade lite på terassen blev riktigt varmt innan molnen kom och förstörde, what to do what to do..? Sminkade mig och klädde på mig då (hheheh runt eh halv 3 eller nått) Sen har jag suttigt framföt datorn och kollat på OS. Vilken dag! Rätt meningslös. Längtar till Norröra. Kommer bli galet haha!


 


HerreGud vart tog sommaren vägen??



Kraam

Av Elin - 10 augusti 2012 14:00

Godmorgon, folks! Bara några veckor kvar på smmarlovet. Hur gick det till? Seriöst?! Vart tog tiden vägen? Sjukt. Har inga planer för idag, de andra åker till landet ikväll så får vara ensam. Rätt mysigt men kanske lite tråkigt haha. Imorgon tror jag Sophie ville komma sen på måndag eller tisdag beger vi oss till Norröra. Ska bli sjukt kul! Behöver några dagar med lite nicea människor. "Städade" mitt rum imorse, det innebär att jag bäddar sängen typ hahah så nu är jag rätt stolt över mig själv. Extremt prestigefyllt! Hahah!


               

               

               



Chandler Bing and his face expressions ♥



Kraam

Av Elin - 9 augusti 2012 18:13

Torsdag! Jag körde dagens träningspass (jag försöker få rutin på det här alltså... har varit alldeles för lat i sommar) med lite styrka, med en betoning på lite, och en löprunda på 2,64 km. Var faktiskt inte alls särskilt trött efter den måste jag säga! WEEHO det går framåt! ahahah! Allafall duschade och fixade mig lite för ska snart i till stan för att kolla på Patriks nya lägenhet som tydligen ligger sjukt bra till. Vad mer ska man säga? Här är det höstväder så det tjongar om det! Regn regn regn. Mysigt! Jag gillar höstväder (så länge det inte är novemberfuckingjävlaväder) så jag är lite halvnöjd. Dock skulle jag vilja njuta lite mer av sommaren, men vad ska man göra? Tur att man inte sitter och surar över det iaf!



På Norröra tidigade i sommras. Det var mys. Ska dit igen om några dagar!


Kraam



Av Elin - 7 augusti 2012 19:03


Hörrni jag dör! Hur, Hur, HUR kan man bli så snygg efter att ha sett ut som en liten tjej? MAGAAAD ge mig



Kraam

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14
15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Skapa flashcards