elinelvira

Alla inlägg under augusti 2012

Av Elin - 5 augusti 2012 17:00


Trillade över denna artikel nyss, först bara skrattade jag när jag läste detta. Men spionen man är letade jag runt på nätet och det finns typ 348794 olika artiklar så blev lite osäker...


"S-k-a-n-d-a-l i Twilight-världen! I går rapporterade vi om att Kristen Stewart varit otrogen med regissören Rupert Sanders från Snow White and the Huntsman, som är gift, 41 år gammal och har två barn. KStew och Rupert sågs kyssa varandra den 17 juli och enligt en fotograf på plats kunde de "inte få nog" av varandra.


Och nu har Kristen gått ut med en offentlig ursäkt till sin sårade pojkvän Robert Pattinson! "Jag är djupt ledsen för att ha sårat honom och den förnedringen jag har bidragit till för mina nära och alla andra berörda. Det var ett tanklöst tillfälle som har satt det viktigaste i mitt liv på spel, den person jag älskar och respekterar mest i världen, Rob. Jag älskar honom, jag älskar honom, jag är ledsen", sade Kristen i ett uttalande i onsdags."


Okej, first thing first, ifall detta är sant; Kristen, varför, VARFÖR?! Du vet ju att ni är som gjorda för varandra!

Om inte; LOL


Favo bilderna måste man ju säga haha!



Kraam

Av Elin - 4 augusti 2012 23:08

Nääämen, hej världen!
 

Nä, jag har verkligen ingenting roligt att säga. Det finns en miljard saker jag verkligen borde göra. Men 90% av allt ger mig ångest, så då lägger jag mig hellre på sängen och kollar på tv, tar en promenad, sjunger eller skriver en hopplös kärlekshistoria. Motivation är något som tillfälligt tappats bort i mitt liv. Dock letade jag och mamma genom hela huset efter försäkringspapprena till min kamera. Tills jag hittade dem synliga i bokhyllan i mitt rum. Hej hopp jag är värdelös på att leta! Den ska lämmnas in på tisdag och jag måste helt ärligt säga att jag... JAG HAR SEPARETIONSÅNGEST. Till en kamera! Mitt liv är rätt sorglit. Haha! Mickan och jag hade lite Lördagsmys men nu ska jag dejta min säng och tröst äta lite nötter.



 
Haha hat fått en liten chrush på Justin Biebers SENASTE låtar. Typ 248300 år efter alla andra haha!
 
 
Kraam
 
 
 
 
 
 
 

Av Elin - 3 augusti 2012 19:06

Uppe med tuppen imorse! Väckte Mickan innan jag drogs tiilbaka till sängen. Haha när jag väl vaknade drog jag ned till Täby Centrum. Fick med 2 tröjor och ett par shorts från rean. De behöver en makeover men jag har lite planer. Hahah lekaprojectrunway check!  Fotade när jag kom hem men kameran pajjade så ska lämmna in den imorgon eller på söndag. Åh jag vill bara slå sönder nått!!! Förra Augusti gick objektivet också sönder så är ahgshgshdghk ARG! Hahahah! Nej men hoppas att det går att laga eller bytas ut. Ska ned och laga mat innan jag bänkar mig framför "Systrar i Jeans andra sommaren" Har inte sett den så ser fram emot det!



Kraam

Av Elin - 2 augusti 2012 23:33

 

Spontana dagar är de bästa dagarna. Så är det bara. Okej inte världens mest spontana dag idag, men sisådär halv spontan måste jag säga! Åkte in tidigt (höhö) till stan med Kajsa hon shoppade loss men jag hittade inget, eller jo men hade halv panik över alla höst kläder så var inte riktigt på humör. Men nu efteråt ångrar man sig lite! Hahah standard. Men drar in senare under sommaren kanske. Imorgon iaf jag inte har något bättre för mig haha! Nu hemma har jag kollat på tv och nya avsnitt av Pretty Little Liars. Säsong3 har börjat segt men börjar komma igång nu. Kissade nästan på mig när jag hörde ljud nerefrån samtidigt som Lucas smög upp bakom Aria hahaha!



                      
 
 
 
Kraam
 

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14
15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Skapa flashcards