elinelvira

Alla inlägg under december 2012

Av Elin - 21 december 2012 17:57

Vilken dag, vilken dag! Och veeeeem är klar med alla julklappar?! ...nästan jag. Två stycken är lite halvfärdiga. Men annars är jag klar! Tur att Kajsa bestämmde sig för att julshoppa med mig idag! Hon kom först hit (jag är lite sen på mornarna) kollade på lite TV och snackade innan vi gick till bussen. Gick mest fram och tillbaka i Gallerian men hittade faktisk allt jag skulle ha efter ett tag. Sen åt vi en mumsig "halv" lunch (lol bara Kajsa fattar) på Montis. Fett mys. Fick annars jullov igår, FINALLYYYYYY. Som jag längtat! Det firades... ensam i mitt rum wheeeey! haha. Kollade på Love Actually, hej typ den mysigaste julfilmen ever, The mentalist och Robins 69 bästa saker. haha. Så hela kvällen spenderades i min sköna säng. Hm lite sällis skulle inte varit dåligt men äsch. Ikväll ska jag hem till kusinerna och fira deras mamma. Hoppas på god mat för jag är verkligen super hungrig. Dör snart tror jag, haha!  Min mobil surrar galet i hörnet så borde kolla till den snart haha!




Lite random bild, det funkar bara om man har plutiga läppar som jag inte riiiktigt har hahah!



Kraam





Av Elin - 19 december 2012 23:49





Now I'm lying on the cold hard ground.


Vilken emotional dag! Gråtigt av glädje, gråtigt av ångest. En stor känslokarusell. Vet inte vad jag ska göra för att allt ska bli bra igen. Ingenting känns bra, ingenting känns rätt (jo okej en sak... heh) Måste sova annars kommer dagens demoner att följa med mig till imorgon. Puss på er.



Kraam

Av Elin - 18 december 2012 22:44

Alla kommer nån gång i sitt liv upptäcka att konversationer är bäst klockan 4 på morgonen. Desto tyngre ögonlock, desto uppriktigare ord. Nu vet ni. Började dagen med att ta lite blodprover på vårdcentralen. Det gick bra innan och under. Funderade inte på det så mycket eftersom jag inte ville bli rädd och skrämma upp mig själv. Men eftersom jag inte fick läcka min panikångest innan som jag alltid brukar så hände det nått efter. Jag hamnade i chock. Helt sjukt det har aldrig hänt förut. Grät och skrattade och kallsvettades och blev blek sen snabbt rödblossig i ansiktet och hade svårt att fästa blicken. Kände knappt igen min egen röst. Den pratade på automatik. Mamma visste inte om hon skulle skratta eller tycka synd om mig hahah. Jag förstår henne.


Efter skolan gick jag av vid Centrum och fixade lite grejs. Väl hemma var jag tvungen att gå med min Voff i snölandskapet på en promenad. Kall och blöt och frussen duschade jag och läste sedan i Engelska boken, Tuesdays With Morrie. Otroligt fina reflektioner över livet och vad som verkligen betyder något. Dock har jag lite kvar eheh och den ska vara klar till imorgon. Tack högremakter för sovmornar! Medans jag vässade mina matlagningsskills med att koka nudlar till middagen (Var Home Alone tills 8) tänkte jag lite. Jag är alltid så rädd för allting. Inte bara saker som sprutor eller mörker, utan även att bli lämnad eller sviken eller sårad. Min absolut allra största rädsla är att bli lämnad, vara ett andrahandsval, bli bortglömd. Jag har svårt att släppa in människor i mitt liv eftersom jag hela tiden tror att de ska lämna mig. Jag är dålig på att släppa taget. Är nog lite fyrkantig och vill ha saker som de är. Ha tryggheten på max. I hela mitt liv har jag sagt till mig själv "Sluta vara så rädd" Har försökt gömma min rädsla och lagt ned tid på att fundera varför jag känner som jag gör. Men det är först nu jag inser hur dumt det är. Sluta vara rädd. Det är som att säga "Hoppa inte undan när någon är påväg att slå dig i ansiktet" eller "Rygga inte tillbaka av eldens varma lågor" eller "Sluta blinka". Sluta vara människa. Jag är rädd, du är rädd och vi kommer alltid vara rädda. Det är så det ska vara, det är meningen. Nu vet jag vad borde ha sagt till mig själv istället... "Var rädd, va livrädd, men gör det ändå!"





Blev ett långt Tisdags inlägg, så det ska va!



Kraam



Av Elin - 17 december 2012 19:15

Hejsan Bloggisen! Startade veckan på vårdcentralen. Alltid lika mysigt att chilla med 75+ are! Tydligen var det så mycket fel med mig att jag var tvungen att få en akuttid. Jahapp. Åkte till skolan innan den iaf och hade lite engelska och matte. Min telefon var också ute på äventyr ett tag. Jag och min telefon asså! På grund av allt ovan så tror jag att jag har varit lite frånvarande under dagen. Konstigt? Njä. Satt och filurade ett tag innan middagen, måste snart kötta de sista julklapparna. Bara en vecka kvar nu... Hjälp. Hur är det bara en vecka till julafton? En hel del att göra innan dess känner jag lite spontant, men det är det som är så fint med julen! Man gör det man själv känner att man hinner och pallar. Köpa klart julklappar är det enda som stressar mig. Jaja, det ska väl lösa sig det med! Allting går om man bara vill var det någon som lärde mig en gång. Måste ta tag i mitt liv och försöka läsa klart min svenska bok, den är faktiskt bra men... att sova känns så mycket bättre... heh



En såndär lite halv stel bild på en själv haha


Kraam









Av Elin - 16 december 2012 19:19


"I don't know if you know who you are until you lose who you are."



Helt mållös. De senaste två dygnen har jag sett detta minst 15 gånger. Minst. Utan att överdriva är detta en av de bästa musikvideosarna någonsin. Förstår någon hur mycket jag avgudar den här människan?



Kraam

Av Elin - 14 december 2012 17:49

Jag har ju en blogg också... heh har faktiskt glömt bort den lite. Eller inte glömt bort, bara.. haft annat för mig haha! Igår var det Lucia, var och såg luciatåget i skolan. Gjorde inte det i ettan och jag ju iaf säga att Fjällens var aaaningens bättre haha och större! Men de var duktiga. Somnade klockan halv 7 igår kväll... mina äventyr har ett pris. Men så vaknade jag också klockan 6 imorse av mig själv och pluggade 1 sida matte. Woop woop. Igår fyllde också väldens finaste bästa Taylor Swift 23 år! Och så blev hon nominerad för en Golden Globe för "Safe and Sound", så rätt! Ikväll ska jag ut igen. På Hjulbord (<-- hahaha) hos Erik. Därför borde jag sminka mig och torka håret eftersom min buss går om exakt 23 minuter... heh tidsopptimist!




Puss på dig nallen


Kraam




Av Elin - 12 december 2012 19:19


Lätt bättre än orginalet. Åh så fint. Får sån lust att börja kolla på Glee igen när jag ser det här. Kanske borde det... hm nja vi får se hahah. Lea Michele sjunger annars som en freaking God.


Nu måste jag borsta håret och springa till bussen. Ska in till stan och se The Hobbit  på bio. Haha herre vad jag flänger runt hela tiden nu förtiden... äsch såreskava!



Kraam

Av Elin - 11 december 2012 23:52


Tisdag, snart Onsdag, det snöar ute. Ljusslingan i äppelträdet på framsidan lyser sagolikt upp husfasaden medan jag kämpar med att få upp den fastfrusna grinden. Snön ligger i oorganiserade drivor här och där och begraver den en gång gråa asfalten. Nu är allt täckt av vit pudrig snö som försöker tränga sig in i mina skor. Det är den elfte december tvåtusentolv och denna dag har varit otroligt fin. Väcktes tidigt (mindre roligt) men smsade med en fin person under morgonen så var glad trots det. Glömde min skåpnyckel, även det mindre roligt. Vi hade en lady och luffsen picknik till lunch då alla bokstavligt talat åt från allas tallrikar. Lite så vi rullar. Åkte hem en snabbis efter skolan, åt lite "middag" innan jag åkte in till stan för att se på teater på Dramaten med skolan. "Fanny & Alexander". Den var lite speciell, väldigt awkward och lite små rolig. Haha värd kväll iaf. Kom hem sent så hinner inte duscha så får sova med fettigt hår... kommer därför vakna med fettig hy (kan vara inbillning att det alltid blir så, kanske inte) Men har som tur är sovmorgon imorgon så hinner ta min efterlängtade dusch då weehuuiieiee! Måste sminka av mig och borsta lite på tänderna så de blir glada. Natt på er ♥




Åh Sawyer alltid lika charmig. Saknar dem. Massor.



Kraam

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards