elinelvira

Alla inlägg under januari 2013

Av Elin - 22 januari 2013 22:18


Det här med att vakna klockan 07:30 av en mardröm baserad på en mix mellan Pretty Little Liars  och en slags lek som inkluderade Bianca, Sara, Sofia och migsjälv. Vad jag vaknade av? Att jag drömde att jag var Hanna och A försökte strypa mig i sömnen samtidigt som Bianca kittlade mig med en daggmask, så jag ströp tillbaka och vaknade av att mina händer ströp i luften. NAJS. Bra start på dagen. Fast jag somnade om till 12 efter det, var typ mentalt ostabil efter min dröm haha! Var hemma igår också, dock sov jag bara då och när jag var vaken önskade jag att jag kunde somna om. Mådde illa räcker inte för att beskriva hur jag mådde. Men idag har jag mått mycket bättre som tuuuur är!


Igår var det måndag och det betyder en sen "söndagsblogg" Here we go!
 

Måndag: Min kropp bestämde sig att må dåligt.

Tisdag: PRETTY LITTLE LIARS No school.

Onsdag: Tingsrätten (ni vet jag e en badass)

Torsdag: Spanska prov på boken.

Fredag:  Sam prov och antagligen mys med besti på kvällen

Lördag: Sova. Eller göra något kul. Vara social!?

Söndag: Plugga i guess


Vilken fantastiskt ospännande vecka. Eller ganska ospännande haha. Fredag efter klockan 13:30 ser väldigt bra ut. Jag har verkligen PLL cravings, knas med tanke på min dröm men aja haha.



Har typ inte varot ute på 2 dagar. Saknar det faktiskt. Iskall luft är så härligt på nått sätt.



Kraam







 
 

Av Elin - 20 januari 2013 19:53


IIIIIIIIIHIIIIIIIIIIIIPIIIIIIDOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Idag har jag gjort någonting jag aldrig trodde att jag skulle våga göra. MEN JAG GJORDE DET! Och äntligen har alla stenar i bröstet släppt. Ingenting som ligger och skaver. Inga fler konversationer i huvudet innan jag ska sova. Ingen stress. Jag vet att jag borde sagt orden för längesen. Men jag krävde uppenbarligen att halva världen satte lite press på mig. Phew. Det är skönt att kunna andas. Det var det jobbigaste jag gjort typ men samtidigt känns det bra. Babysteps. Underbart. ...det här med nyårslöftet "Speak Now" funkar ganska bra faktiskt!


Nu när denna nyvunna enkelhet är här kom också alla ord tillbaka. Igårkväll och imorse satt jag och tittade på min dator och undrade vad ord var. Ungefär så. Borde visserligen ha pluggat idag men har verkligen inte orkat. Mitt matteprov slash läxförhör kommer nog inte gå så bra. Det har gått så mycket bra på tv och så har jag velat läsa men har inte kunnat för tv programen har varit så mysiga. MEN ska ta mig i kragen och duscha, plugga matte, spela lite sims (lol) och läsa i min underbara bok. See Y 'all


              

              


Åh Hanna Marin min soulmate typ haha


Kraam




Av Elin - 19 januari 2013 16:17

Hatar att känna mig dålig och otillräcklig Det betyder ju automatiskt att man är ganska dålig. Då blir man ju dålig. Dåligt. Inte ens det jag är bra på lyfter mig i sådana här onda cirklar. Ibland undrar man ju vad det är man är bra på. Och när nån då står och skriker på en att man är dålig, ja då blir allt ännu dåligare... (vet att det är sämre men det skulle förstöra själva moodet) Story of my life liksom.


Igår var iaf en jättebra dag. Finaste mamma tog sin examen från KI och cermonin var superfin och väldigt traditionell. Sånt behövs! Blev så stolt när de roppade upp hennes namn att jag blev alldeles tåröggd. Efter det gick vi till morfars fina lägenhet vid vattnet på Kungsholmen för drinkar (för de vuxna) och tilltugg. Tal och lite presenter tillkom också. Sedan gick vi till en fin Italiensk resturang, hela 20 personer var vi haha, så vi fick dela upp oss lite. Vid 11 tiden var vi hemma igen där det togs fram champange och vindruvor. De var typ uppe till 4 medans jag försökte sova vid halv 3. Hahaha! Nä men det var en fin dag ♥.



Mer bilder på andra bloggen.


Kraam











Av Elin - 17 januari 2013 23:53


First I was like



Then I was like



Hahah så klockrena jag dör! Nu ska jag krypa ned och kolla det senaste PLL avsnittet och tagga inför mammas examen. Sjukt att 3 år gått så otroligt snabbt. Slipper skolan och kan ta en liten sovmorgon på det. Lycka.



Kraam







Av Elin - 17 januari 2013 22:33


Vad söt du är och älskar din blogg! Hur gammal är du? :)

Tack så mycket, och som det står i min "presentation" på sidan, är jag 17 år. 18 om 213 dagar (lol)


Vart har du köpt det? Ser fett gulligt ut!


Fick den av Audrey i julklapp, hon har gjort den själv! Så himla kreativ.


Måste bara påpeka att du har otroligt fint hår! Är det din riktiga hårfärg?

Haha då skulle du inte vilja se det nu, kaos! Men tack. Japp det är min riktiga hårfärg, aldrig färgat eller slingat. Aldrig ens varit hos en frisör, heh säger ganska mycket!


Trivs du bra på gymnasiet?

Jadå, vantriv ibland men det är nog mest för att jag lever mycket i dåtid. Sen ändras det från dag till dag.


Är Toby verkligen en i A-team? Jag tror han är med för att skydda Spencer och hjälpa till att få reda på sanningen. Vad tror du?

Manusförfattarna har flera gånger utalat sig om att Toby verkligen är med i A-team, så släpp dina förhoppningar. Trodde själv väldigt länge att det var så men om du sett de nya avsnitten så får du svaret. Vilket är att han antagligen vill döda Spencer istället för att skydda henne. Tyvärr, han är ju sjukligt snygg liksom.


Hur lång är du och hur mycket väger du?

Förstår inte hur det kan vara så intressant haha men är 1,68 lång och väger ca 54 kg. Men det är bara siffror.



Lite frågor sådär, alltid lika kul. Ni är mellan 50-80 per här varje dag så ställ mer frågor! Är ju så himla allmänbildad liksom haha som ni ser på svaren... hahah!



Kraam







Av Elin - 16 januari 2013 23:30

Lång dag avverkad! Phew. Somnade sent trots att jag inte kollade på Vänner, upp och hoppade klockan åtta imorse och sen har det varit fullt ös medvetslös. Matteprov hit och spanskatexter dit. Men skönt att just första matteprovet är över. En stor sten lyftes från mina axlar. Vem tusan uppfann matte och hur hittade den mig? Borde ha pluggat idag efter skolan men just Onsdagar är så låååånga, slutar halv 5 typ, och är inte hemma förens straxt efter 5. Så efter maten la jag mig i sängen och drömde om perfekta scener och dialoger, määh ♥ Somnade en liten stund också haha såklart! Sen ringde Zarish så pratade vi i nästan en timme. Mest om boys och problemen de kommer med. Länge sen jag hade deeptalk med någon, lite sjukt att man har sånt behov av att ha det emellanåt med nån fin vän. Efter det drog mamma upp mig ur sängen för att jag skulle sminka av mig och grejs. Han dock hacka 2 bananer och lagt det i en söt liten skål, nattmat är det godaste som finns typ! Dock är det slut nu hahah! Tja, man kan ju ha det sämre en Onsdagkväll.



wordsaretimeless:readmyshiet:anthonykaayj:maddiesellers:Lmao they definitely all just stared at herDid she just dieL M F A O !! if my liiifee wasnt filled with fuckery it is now !I would NEVER show my face there again!!!!!


Heh hittade denna på mig när jag var på gymmet här om dan, aaawkward.



Kraam








Av Elin - 15 januari 2013 23:48


Så var det Tisdag kväll!


Det var inte lätt att ta sig ur sängen imorse. En plåga, faktiskt. Borde därför sova inom 1 timme, i alla fall stängt av datorn och lagt mig under täcket. Får se hur det går med det, höhö.  Hade en bra dag i skolan. Skönt att bocka av massor av skolarbeten. Hemskt att lärarna hela tiden hittar på nya saker att tortera oss med. AAAGH. Issue of the day: Att behöva skriva hela spanska texten på spanska när man inte kan någon spanska. Men tro det eller ej så lyckades jag och min besti, Google translate, fixa ihop en någorlunda bra text på 140 ord. Woopphaa! Sen blev det ett halvhjärtat försök till matteprovs plugg. Grejen är att jag förstår det mesta nu, har bara svårt att komma ihåg allt. En mysig dusch och nu sitter jag här i min säng i rosa morgonrock och lila pjamisar. Mysmode ON. Kvällen (11-när jag somnar) är den tiden som jag uppskattar mest under dagen. Jag är själv och kan tänka och blogga och kolla TV och läsa och tillsist sova. U.N.D.E.R.B.A.R.T Skulle dock inte ha något emot att dela mina kvällar med någon, men bara vissa av dem. Behöver mina kvällar, det är som en själslig terapi, eller nått. Nu blire lite bokmys och Vänner. Standard. Puss bloggisläsare.


hayl0r:awwwwwwwww


Visst är jag, höhöhö




Av Elin - 14 januari 2013 23:20

Sa2b en vanlig mattelektion:

Läraren skriver på tavlan:  2x + y - 5 = 60

Elev: Vadå, hur kan svaret bli 6 nollor?


Saker som är creepy: När man tänker på en person, helt random, ingen av någon större betydelse egentligen, och tanken är inte så speciell, så vänder man sig om... SÅ STÅR MÄNNISKAN DÄR. Ja, jag blev lätt livrädd imorse. Herretjisespepparkaka. För att vara en måndag måste jag säga att dagen har varit riktigt bra! Såklart alla är extra trötta efter helgen, som vanligt liksom, men har skrattat mycket och gjort klart saker jag legat efter med. ASUM. Fick till och med sluta vid 2 för att jag redan var klar med min filosofi uppsats. Whiiuuoo! Dock sov jag i 1½ timme när jag kom hem men jaja haha! Skrev ut svenskan iaf min lärare inte fått den, så imorgon får han den garanterat! Sen har jag skrivit nästan hela spanska texten och pluggat några sidor matte. Jag ska klara provet jag ska klara provet jag ska klara provet... Ifall jag upprepar det tillräckligt ofta så kanske jag börjar tro på det, haha! Nä ska läsa igenom Sam och svara på frågorna sen ska jag läsa i min underbara bok innan jag somnar framför Vänner. Puss och glasspinne.



Kanske ska ta mig ett mysigt fotbad på Söndag så att veckan avslutas bra...?


Kraam









Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards