elinelvira

Alla inlägg under januari 2013

Av Elin - 13 januari 2013 23:59

 
 

Söndagsångest deluxe. Har tyvärr inte kunnat dämpa den eftersom jag pluggat heeela dagen. Började med ledarskap direkt efter frukost, sen sam (som älskade mami hjälpte mig med) sen svenskan som jag nu är typ klar med känns bra, och sen börja öva in Sam också. Hann dock inte med spanska och matte men mamma i princip drog loss mitt sam papper ur handen på mig och befallde mig att gå och lägga mig. Fair enough. Försöker komma överens med The Scripts senaste album, men njee, det fungerar lite halvt. Six degrees of separation,  har jag spelat sönder men det är nog den enda som riktigt faller mig i smaken... de andra är visserligen helt okej. Jag tror att jag än så länge föredrar Science & Faith, som för övrigt är ett nästan helt fläckfritt album. Fint. Nej, men vi går väl på vässentligheterna. Söndagsblogg!


Måndag: Bli kidnappad till Bahamas är prio ett annars plugga sam, matte, lämna in filosofi gjorde i torsdags!

Tisdag:  Plugga matte, spanska, Pretty Little Liars - Mona Mania

Onsdag: Spanska grej in och matteprov, plugga matte

Torsdag: Matteprov (igeen fuck life) inställt till måndag

Fredag: MAMMA TAR ÄÄÄNTLIGEN EXAMEN ♥ Grattis finaste! Ledig woooaaah

Lördag: Kanske träffa Yada (?) sen Gabbe, myselipysdag utan plugg (L.Y.C.K.A)

Söndag: Inget speciellt as far as I'm concerned typ Söndagsmysångest samt plugg.


Har som ni ser inte bara ett matteprov vilket skulle varit svårt nog, UTAN 2. AAAAH. Hatar livet fram tills på fredag haha! Helgen ser mys ut iaf.




 Japp, knäppa vänner är bra att ha, lol kolla på mina liksom ♥



Kraam




Av Elin - 12 januari 2013 17:36


Skulle inte ha något emot lite sommarvärme just nu kan jag tala om för er! Hur skönt skulle det inte vara att bara ligga i gräset och njuta av solen? Eh väldigt! Har mest bara pluggat idag, massor av svenska. Och tro inte när jag ska sänga ned det så glömmer jag att spara. Hej jag hatar mig själv just nu! Bara att göra om halva arbetet. Fuck life... behöver verkligen sommar haha! Ikväll ska jag till Gurrf på lite sent födelsedagspartaj.


Kraam

Av Elin - 11 januari 2013 20:26

Har jag berättat hur stor perfektion Sam Tsuis cover på Hold It Against Me är? Jätteperfekt. Lyssnat sönder snart hehe.


Lång dag bakom mig, gick upp vid halv 8 och började matten vid halv 10, bara det att min lärare inte dök upp. Nehepp, näst sista lektionen innan proven (har 2 matteprov nästa vecka och kan inte ett piss) Sen svenska och samhällskunskap. Samt ett kort möte efter skolan, super taggilugg på våra planer! Väl hemma hade jag tänkt att jag nästan skulle göra klart svenskan men var helt slut så kollade runt på resor och höll på med mobilen... så har fortfarande nästan hela svenskan kvar, auutch. Fan. Aja, har suttigt ett tag efter maten nu och pysslat ihop en del. Blir en plugg dag imorgon... och söndag. Har typ 5 prov nu i Januari, en stor uppsats skrivning på lektionstid, massor av småläxor och en uppkommande debatt i engelska. Tur att jag ska bli kidnappad på måndag till Aruba.



                         


                       


                           


Oh, Spencer Hastings's face expressions ♥



Avsnittet igår var fantastiskt, lääängtar tills nästa är ute


Kraam

Av Elin - 10 januari 2013 23:27


Först: HAPPY PRETTY LITTLE LIARS DAY!!!!!!!!! ...dör lite! Jajaja vet att det var igår, men det är idag jag äntligen ska få se det så för mig är det idag haha! Jag har taggat sen i Oktober, sjukt att det gått så snabbt sen jag halv grät i min säng eftersom det var ju såååå långt kvar, fangirl emotions ni vet! Annars har dagen varit bättre än igår, inte så svårt kan jag ju iaf säga, men fortfarande inte bra. Måste reda ut lite saker som gnager i mig och klara upp lite panik skolarbete, först då kan jag försöka komma ur mitt lilla deppstadie. Det ska nog gå ska ni se! Förutom PLL, är dagens andra highlight att jag är klar med filosofin!!! Den kunde blivit lite längre (3½ sida blev den, tror jag...) och kanske lite utförligare meeeeen det är det sista jag skriver i filosofi NÅGONSIN. Åh, ni förstår inte hur skönt det är haha! Nä, ska lägga fram kläder till imorgon, nattfixa mig och bege mig till Rosewood ♥♥





Om man kan översätta texten till Svenska lika vackert som den är på Danska (tror tyvärr inte det går) så vill jag ha den på mitt bröllop nån gång i framtiden. Börjar typ gråta när jag hör den, vilken kärleksförklaring  ♥


"Og du kan gøre mig lykkelig,
Du kan gøre mig splittergal.
Jeg ved egentlig ikke,
Om vi er skabt for hinanden, men ærlig talt!
Vi to, vi to.
Vi har mer' end kærlighed

Ja, vi to, bliver ved.
Og du er den, jeg elsker endnu."

Kraam

Av Elin - 10 januari 2013 17:57



"There is a tendency to want to get thick-skinned. There is a tendency to block out negative things, because they really hurt. But if I stop feeling pain, then I’m afraid I’ll stop feeling immense excitement and epic celebration and happiness. I can’t stop feeling those things, so I feel everything. And that keeps me who I am.


                                                  
                 - Taylor Swift
 
 
Och som vanligt så säger hon det bättre än någon annan.
 
 
Kraam
Av Elin - 9 januari 2013 22:45

Kan en kropp gråta utan att det kommer tårar? Hoppas det, annars vet jag inte vad min håller på med just nu... Varför kan jag inte bara få sova i tusen år och vakna upp som en helt ny människa? Heppelídeppelí veckelí!! Har man inga Harry Potter gener får man leka häxa själv, haha! Vad tycker ni om min trollformel? Den ska ta bort depptankar, funkade för mig så ni får låna den. Fett generös jag känner mig höhö. Lite jobbig dag med att gå tillbaka till vanlig rutiner och andra deppiga tankar. Men ska tänka positivt okej dagens bra saker är; Fick väntilera hjärnan lite hos Bianca, fick ett nytt förlåt dock känns det här äkta... hoppas innerligt det iaf, skickade massa djur smileysar med Audrey (lol förstår inte hur det kan vara så kul), lyssnat på samma vackra låt 49805 gånger idag, hjälpte Sarizh med boy problems och hon blev jättetacksam, ätit massa mumsiga plommon. Det sista hörrni måste vara det bästa hahaha.  Vi struntar i att filosofin går sämst och att jag gråtigt massor och är så trött att mina ögon är så röda som två tomater. Det är inget att bry sig om, POSITIVITETEN flödar här! hm okej inte flödar, snarare kryper fram...


Tänkte på en sak, hur enkelt det var att vara barn. Jag brukade tillexempel gömma mina armar i min tröja och säga till folk att jag förlorat armarna. Jag kunde omstarta ett dataspel ifall jag visste att jag skulle förlora och alla gossedjur var tvugna att ligga i sängen så ingen skulle känna sig förolämpad. Jag hade en såndär penna med 6 olika färger, och tyckte det var jätte kul att alltid försöka trycka ned alla samtidigt. Jag brukade hälla min dricka i kappsylen och leka att jag tog en shot utan att veta vad det egentligen var. Jag kunde vänta bakom en dörr för att skrämma någon, men snart gå där ifrån eftersom de tog för lång tid på sig. Jag kunde låssas somna i soffan så pappa var tvungen att bära mig till sängen. Jag trodde också alltid att månen förföljde bilen när vi var ute och åkte. Jag brukade följa två regndroppar på fönstret och leka att det var en tävling. Jag brukade svälja fruktkärnor och bli livrädd att ett träd skulle börja växa i min mage. Kommer ni ihåg när vi var barn och kunde inte vänta på att bli stora? Vad tänkte vi med?


    


Hahaha lite små charmig sådär


Kraam







Av Elin - 7 januari 2013 23:43

Började dagen rätt sent, hehe måste vakna tidigare OCH somna tidigare för den delen också, med att kolla på bilder från sommaren och andra mysiga tillfällen då jag fotat. Då verkligen insåg jag en sak... Hela 2012 gick fort. Det känns fortfarande som max 3 månader sen det var förra våren. Och sommaren. Hösten bara försvann. Snart 5 månader sen min födelsedag. Och jag borde verkligen, verkligen sluta räkna tid. På tal om det så hänger ett utav mina (väldigt många all of sudden) Nyårslöften ihop lite med det där. Att sluta fokusera på det som varit, hänga kvar i minnen, och istället fokusera på nu och vad som komma skall. Det är svårt som fan, framförallt när allt man vill är att allt ska bli som vanligt, med de människor man brukade omges av... Men det kommer inte att bli så, det är omöjligt att det ska bli så, så därför gäller det att hitta ljusglimmar i nu och snart. Att ta vara på varenda minut och göra varje sekund viktig för att nå framtidsmål och ta mig dit jag vill. Katching. Hehe okej, mina tankar skenade lite där märkte jag. Men har annars inget mer att berätta. Förutom att jag duschat, pluggat och kollat på TV idag. Rätt mys.


 

 



Lite fint, visste inte vilken jag skulle välja så det blev alla, hej ångest haha!



Kraam







 
 
Av Elin - 6 januari 2013 17:40

 

Tjääänaa söndag!


Jösses vilken skön känsla jag har i magen. Äventyrlig. Lycklig. Känslan man har när man springer hem mellan husen en varm sommarnatt med sin favoritlåt i hörlurarna. DEN känslan! Att man har hela världen framför sina fötter och allt bara känns så himla bra. Det var en känsla jag var ganska övertygad om att jag förlorat helt, men lyckligtvis inte. Så himla bra. Jaa, så här sitter jag i pyjamas (fortfarande) i min mysiga säng och är lite stolt över mig själv (bortsett från det faktum att jag sov till halv 1 idag höhö) eftersom jag övningskörde innan maten och har börjat på min svenska uppsatts (hehe) OCH nästan är klar med sista filosofi arbetet nånsin! Det kära vänner är lycka! Ska bara analysera några vanliga uttryck och berätta min egna åsikt. Sen klar. Men då har jag alltid min älskade matte... aja en sak i taget nu. Sista terminen i 2:an ska jag verkligen plugga mer än i höstas. Fick såklart bra betyg då också men kunde fått så mycket bättre i vissa saker. Så skärpning Elin. Hahah! Vilken uppläxning jag ger migsjälv! Får snart lite besök så borde städa upp lite och byta om från pjamas hahahah!




Varför är jag aningen utan byxor eller i pjamas?? Hahaha ett mysterium, dags att ringa Calle Blomqvist... Okej Elin hahaha din humor suger (<-- Jag skrattade jätte mycket hahaha)




Kraam






Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Skapa flashcards