elinelvira

Alla inlägg under januari 2013

Av Elin - 5 januari 2013 21:16

Bara en miljard tankar och ord och trötthet och helg och saknadför mycket panik över skolstarten och Sommar-längtan och finaste vännerna och musik och så mycket känslor och man kan inte leva ett liv utan att göra det man är passionerad för och sommarnattssaknad och Collide  och Grekland och galna idéer och skulle göra vad som helst för att få se favoritartisten nununu och Treacherous och eyeliner och skratt och fotografier och The perks of being a wallflower och minnen och böcker och Twitterarkiv och bortglömda citat och alltalltallt på en gång. Det går inte att få ut något vettigt av det hela. Kaos. Är i alla fall som vanligt ensam eftersom ingen nånsin pallar komma hit, lite tråkigt jag är ju den som alltid far fram och tillbaka annars... men men om det inte är värt det kan man inte göra nått åt saken. Ligger i sängen och kollar på Mamma mia. Den saken är säker. Vågar inte börja tänka igen. Då kaosar allt sig bara igen och det orkar jag inte.


Det är min lördag, det. Nu ska jag läsa massa texter/noveller jag skrivit och gömma mig bakom en fin bok. Man behöver nog det ibland.





Kraam



Av Elin - 3 januari 2013 19:37


Januari: Enda vintermånaden på året då man ser folk ute och jogga, maratonlöpa alternativt promenera klockan åtta på kvällen. Dessa nyårslöften. Mina löften går faktiskt bra än så länge! Wheeuuii bra Elin, gått 3 dagar på året. Hoppas dock kunna hålla alla i år... gjorde inte det förra året heh. Aja, igår åkte jag, Kajsa, Sofia, Bianca och Soppi hem till Nea. Där vi (jag hahaha) kollade på film och snackade. Var hemma vid 12 typ, hade tänkt sova tidigt för omväxling men det gick bara inte. Låg vaken fram till småtimmarna, helvete! Fattar inte hur jag orkade åka till netonnet, träna, städa och halvplugga idag?! Därför ska jag mysa framför en film. Blir en all time favo, me gustaaaaaaa!




Sötaste jag sett! Precis så man ska inleda året!



Kraam

Av Elin - 1 januari 2013 19:49


NYTT ÅR! Så passerade Nyårsafton i år med. Jag kan helt ärligt säga att det var en utav de bästa nyårsaftonarna (heter det så?) någonsin. 2012 avslutades och 2013 invigdes omgiven av världens absolut bästa vänner. Fy vad jag tycker om dem! Det började hemma hos mig där jag och Kajsa åt en god middag. Lagom till efterrätten kom Sophie och Andrea, vi fick lite "nästan" alkoholfritt vin i fina champangeglas och god chockladmousse. Vi knallade till bussen vid halv 11 och åkte till Tim på lite partaj. Tolvslaget firades omgiven av några utav de finaste människorna jag vet, fyrverkerier, pussar och Gott Nytt År-önskningar omgivna av jublande människor och en färgsprakande himmel. Åh lycka! Efter det drog festen igång på riktigt! Ingen kaos fest som Halloween (blä) utan roligt kaos haha. Tog ett tag att komma hem och hitta en allternativ hemväg... så trillade innanför dörren vid halv 5. You're doing it right, 2013! Har ätigt alldeles för mycket, usch fy vad jag vill träna. Springa ååååh bästa jag vet typ! Men ska kila hem till Gabbe istället... bara för att inga gym e öppna idag hahaha! Tack alla som gjort mitt 2012 till det sjukaste och mest minnesvärda året någonsin. ♥


 

 



Lite NYE 2012


Nu taggar vi  2013


Kraam






Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards