elinelvira

Alla inlägg under mars 2013

Av Elin - 21 mars 2013 23:04


... Och nu är det tydligen torsdag, igen! Veckorna bara flyger fram! Det var ju helg alldeles nyss? Idag är en såndär dag då en kort lektion tar upp precis hela dagen, i alla fall som det känns. Ja, hade bara psykologi idag vilket var väldigt intressant och kul, nästan alltid som vanligt. Gillar psykologi. Åkte hem till Soppi med Sofia och kollade på Remember Me efter skolan, hehe hade inte sett den förens nu. Men visste hur den slutade sen innan, wäääh, den var i övrigt så himla himla fin. Blev kär i Robert all over again (Min egentligen enda kändiscrush var på honom mellan 7-9.... hahah) Och tror den återupplivades lite igen, på riktigt. Han är så sjukt jäkla äckligt snygg. Pankakssmet säger jag bara. PANKAKSSMET! Tror jag ska kidnappa honom och ha honom under min säng i en liten låda. Så kan jag klappa på honom när jag villl... Jag tror mina föräldrar glömde göra psyktest på mig som barn... Imorse vaknade jag iallafall som resten av Stockholm, till solsken. Snälla kan våren vara på väg nu? Jag ber till alla högre makter, bara några plusgrader skulle räcka för ett tag framöver!! Vill kunna ha min fina militärjacka och skinjackan och conversen och få lockigt hår igen och få gyllene hud och ha shorts och äta jordgubbar och gosa på en piknick filt och bada och.... KUNNA ANDAS! Det ser jag mest fram emot nu till Påsklovet, att kunna andas ut i 5 sec utan att hela tiden ha något man måste göra. Nej, nu ska jag se film tills jag sommnar. Puss.


 


Lite gammal bild (1 år typ) men äääsch, tar så dålig med bilder på vintern.


Kramis



Av Elin - 20 mars 2013 22:52


Jag hatar hela världen och allt därimellan just nu. Allra mest Pretty Little Liars manusförfattare. Jag dör. Jag kommer alltid att vara femton år gammal när det kommer till Aria och Ezra. Man får inte göra såhär. Man får inte det. En remake på kanske den finaste scenen någonsin; scenen som stod för början på allt fantastiskt... står nu för slutet på något som vi hållt tag i så länge. Screwed over once again. Ont ont ont ont i hjärtat. Mitt fina Ezria. För övrigt var hela det avsnittet rätt sjukt. Dessutom finns det få skådespeleskor som är så fruktansvärt begåvade som Troian Bellisario. Helt sjukt hur bra hon är.  Det värsta? Att jag inte får se fortsättningen förens den 11 JUNI. JUNI? Hela April och Maj kvar bara.... Men jag ska nog överleva, eller nått. Slutade skolan vid halv 5 och vid halv 6 kom Gabbe över och åt här också. Vi båda gjorde ett ytterst tappert försök att plugga men gjorde typ ett ynka matte tal. Har jag nämt att matte inte riktigt är min grej? Äsch, vi tog en liten biltur (han har äntligen körkort, whii) sen nu ligger vi och chillar lite. Är dö trött så hörs imorgon. Då har jag endast en lektion, WHIIIIII.



                    

                    


Blev lite tårögd....



Kramis




Av Elin - 19 mars 2013 20:51

 

Hej alla fina! Spontankram till världen idag!  (själv skulle man behöva en) Började morgonen med att gosa i sängen ett tag innan jag var tvungen att gå upp, då var klockan exakt 06:13. Japp, låter sådär lagom äckligt eller hur? Åt två aningens förhårda kiwis till frukost innan jag åkte till skolan. Och HELVETE vad kallt det är ute! Är det nått för tidigt April skämt eller vad är grejen? Tycker det suger iaf. Hade i princip bara idrott som lektion idag, vilket också sög. Kanske är värt att nämna att min lärare fick mig att typ börja gråta idag också, hon frågade hur jag mådde och om jag var stressad och mina ögon blev alldeles tårfyllda. Har ingen aning om varför. #Dagenslassemajauppdrag. Kankse dags att få sommarlov eller? I alla fall lite Påskledighet. Varför korsfästes inte Jesus 2 veckor tidigare? Ibland är livet hårt. (Okej, dåligt skämt) Efter skolan fixade jag för övrigt ett gymkort, lite på grund av Soppi och lite på grund av bikiniångest. Var dock väldigt omotiverad idag men fan vad vi ska kötta de andra gångerna, lovar Sopp! Höhöh men tro inte att jag Sophie och Sofia mumsade lite kladdkaka efteråt men äsch, lite yolo måste man ju få vara. Efter middagen har jag pluggat engelska (har tydligen prov nästa vecka, fml) och börjat på min svenska upsatts. Näst på tur är matte hatobjekt matik. Helt ärligt så kommer jag inte klara detta... men har inte blivit underkänd i matte sen i början av 8:an (DET ÄR ETT MIRAKEL, som Ranelid skulle sagt det) så kan faktiskt ta det. Funktioner är inte riktigt min grej och Matte 2 är bannemig djävulens påfund. Spanska är inte heller så skoj vilket blir efter matten. Ibland suger livet helt enkelt (Eller i alla fall skolmässigt)



 



- Troian Bellisario -



 Kramis

Av Elin - 18 mars 2013 22:12


Måndag, måndag måndag. Dagen började fett segt med alla lektioner inställda innan lunch. Så kunde börjat typ 12 istället för halv 9 men äsch, slapp spanska och engelska wihuuu (har räknat ut att vi bara har typ 19 engelska lektioner kvar innan sommarlovet... okej det är fett mycket)  Vi satt och hade hysteriskt roliga konversationer på balkongen istället. Nej inte utomhus, vi är inte dumma haha utan nån slags "hylla" över huvudkorridoren där vi alltid sitter. Det är lite mys. Tänk att det redan är påsklov om cirkus 2 veckor, om inte mindre... 1½? Förstår inte vart tiden tar vägen. Jag kan förövrigt inte med ord sammanfatta den här helgen som var. Jag tänker inte ens försöka. Men herregud så bra det var, var glad i princip 3 dygn konstant. (Förutom lite på söndagen hehe den var lite jobbig ett tag)  Okej, en liten samanfattning bara för att det är viktigt att komma ihåg bra saker... Sov hos Gabbe i fredags sen på lördagen hade jag och mina favorit flickor en tjejkväll/middag där det bjöd på mycket skratt och extrema detaljer. DÖR. Ni är så fina ni. Skulle inte vilja ha det på något annat sätt. Jahapp, nu är det måndag alltså. Och det betyder en sen söndagsblogg.... och mysa framför The Mentalist och massa andra nattprogram ME GUSTA.



Måndag: Plugga lol försöka plugga.

Tisdag: PRETTY LITTLE LIARS SÄSONG AVSLUTNINGHalv dag. Utvecklingssamtal.

Onsdag: Spanska glosor om typ mat. Va med Gabbe ♥

Torsdag: Halvdag. Ledarskaps raporten in (helveteee)

Fredag: Svenska redovisning. Partaj med mina flickor.

Lördag: Vara med Gabbe eller partaj igen, eller båda.

Söndag: Sova, mysa, plugga, ha söndagsångest och drömma om sommaren.



Haha chillar lite på golvet. Jag gillar golv.



Kraam





Av Elin - 17 mars 2013 20:47




I think for me, when I write songs I try to stick to what I know, so I always end up writing a lot of songs about my life and people in my life, and things that really affect me. And I think it’s the most amazing feeling when you’ve written a song and you say exactly how you feel. Sometimes it gets complicated because sometimes you’re not just feeling one thing. Sometimes It gets chaotic in your head. And this tends to happen when you’re losing somebody or trying to forget about somebody. One time that happened to me, and I was feeling so much that I couldn’t really figure out how to say it in a song. And so I decided that maybe the best thing to do might be to just write down exactly what happened, because I remembered it all."          

                                                  



                                                  - Taylor Swift about All Too Well

                                                  


                                                

Tårarna bara rann, en av de mest brutalt ärliga texter jag hört. Så fint.


Kramis

Av Elin - 15 mars 2013 18:26


               

               


Dom är fina dom där ♥


Så himla tagg på helg, den kommer också bli fin. Sudda bara bort allt söndags plugg, men bortsett från det.


Kramis


Av Elin - 14 mars 2013 23:25


Stopp. Paus. Spola tillbaka. Paus. Andas. Så. Vilken jävla dag.


Jag skrev ett långt inlägg för cirkus en timme sen men var duktig nog att radera alltihopa. Ibland är det bra att skriva för att reda ut tankarna om vad som egentligen pågår där inne, men vissa saker ska man bara inte publicera. Inte för att ni hade varit intresserade av att läsa det heller kan jag poängtera. Men det har hänt bra saker idag. Som äta muffins hos Binkis med tjejsnack och sluta mycket tidigare än vi brukar. Och mindre bra, typ att jag varken har pluggat eller gjort några av de andra sakerna jag tänkt göra. Hur kan jag slutat bry mig helt plötslig? Det är jue lite spännande faktiskt! Men är det inte spännande det här, vilka människor man dras till att våga öppna sitt hjärta för när allting är kaos? Vilka man litar på? Ibland tänker jag tillbaka på första mötet med vissa människor. En del minns jag tydligt. Andra suddigt. Du smetade en jäkla mums-mums i handen på din kompis, men hjälpe till att ta bort det efteråt och det speglar hela din personlighet. Sen du, vi gick i parallel klass i flera år men jag minns inte hur vi möttes första gången och jag trodde verkligen inte att du skulle bli mitt paraply i svåra lägen. Du, vårt möte minns jag tydligt, det var inte så länge sen, jag tyckte du var söt men jag hade helt fel om din personlighet, vilket jag är glad för. Du, du vände dig om och log mot mig av ingen anledning. Du skrattade lite för högt den där första dagen. Och du har funnits i mitt liv så länge jag kan minnas. Och nu går jag till er för att ni är de enda jag litar på och de enda jag kommer att sakna. Ni är de enda som fått mig att tro på mig själv och sett mig för den jag är. Tillsammans har vi kunnat räcka finger åt alla som är dryga och sett igenom dem. Ni har gått igenom det jag går igenom och där hittar vi en bra balans - en balans till en väldigt konstig och säkerligen egentligen opassande vänskap. Men vi har väl aldrig brytt oss om vad de tycker och tänker egentligen? Det är därför vi är som vi är, skulle jag tro. Ni är de finaste jag vet, sluta aldrig vara er själva. Måste också säga att jag har kollat på nya PLL och ord är överflödiga. SPENCER ÄR MED I FUCKING A-TEAM!!!!!  Le dör.



                


Tack gode värld för att det är fredag imorgon.


Kraam


Av Elin - 13 mars 2013 22:23


Min fina fina Tayray har gjort det igen! ♥ En helt fantastiskt ny musikvideo till hennes nya singel 22. Och att dessutom hennes egna riktiga vänner är med och inte bara statister gör det så mycket roligare och personligare. Ikväll drar även Taylors RED TURNÉ IGÅNG! Förstår ni hur taggad jag är på att få se alla live verisioner på mina favorit låtar? Nä, men något ungefär såhär; AWHQWHUHPIIHIHIIIIIEE!! Typ. Dagen i skolan har varit dålig, inget dåligt i säg har hänt bara en jobbig dag då jag känt mig hängig och nu på kvällen fick jag feber. Men kan helt enkelt inte stanna hemma imorgon, har så mycket för mig sattäääh det känns lite jobbigt. Aja får kriga mig till skolan. Imorgon är det jue torsdag och då ska jag nog orka ta tag i det här med att kolla på Pretty Little Liars (inte för att jag inte vill nu, utan att det tar så mycket energi att jag måste hitta ett bra tillfälle att göra det utan att bli helt uttömd på känslor...) heh. Ska sminka av mig nu och krypa ned och kolla på VÄNNER, förvånad någon?


Hejdå Onsdag


Kramsi

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards