elinelvira

Alla inlägg under mars 2013

Av Elin - 12 mars 2013 22:05

Den bästa ihoppsatta meningen som finns? "Får jag leka med ditt hår?"  det är basically a marriage proposal GOD YES YOU CAN PLAY WITH MY HAIR!! Så nu framöver behöver ni inte fråga. Eller jo, för jag blir så glad av att höra den meningen (heheheh) Dagen har annars rullat på bra. Hade ingen idrott på morgonen så bara Samhällskunskap och Svenska. Rätt chill, eftersom jag gillar båda de lektionerna. Efter skolan åkte jag hem till Sofia med Sophie, man kan faktsikt säga att det enda vi gjorde var att äta. Känns bra. Hemma så åt jag lite mer och somnade halvt i sängen. Jag har blivit en katt tror jag...! Borde ha pluggat matte, spanska och engelska (!) Gjorde en uppsatts lite halvdant för ett tag sen och glömde till och med att svara på en fråga, wooopsi, så måste fixa det. Detta är verkligen ett sånt tillfälle då man blir sjukt irriterad på sig själv. Life goes on. Vart var vi nu igen... plugg vare ja, borde ju ha gjort allt detta men asså haha är så sjukt trött att det inte riktigt har blivit så. "Trött" är knappt ens ett temporärt stadie för mig längre, det är mer en naturlig del av min personlighet. Känner mig alltid trött, eller kanske mer utmattad. MEN mina matte böcker ligger här bredvid mig nu så ska sätta igång, sen blir det mys med mina fina VÄNNER.



So even if disaster strikes I close my eyes and then I’m next to you
I’m right there with you ♥


Kraam






Av Elin - 11 mars 2013 22:41


Tänk, snart är det dags för studenten och sen att välja högskoleutbildning. Snart och snart, men tar studenten om 1 år och några månader. Det låter ju väldigt långt fram i tiden och mitt liv kommer vara helt annorlunad om 1 år. Men för ett år plus några månader sen gick jag i början av 1:an och det var ju typ... förra veckan. Eller? Jag har kollat runt i lite olika tidningar som mormor gav mig för nån dag sen, stora rubriker med ord som "DIN FRAMTID VÄNTAR PÅ DIG" och "HÖGSKOLEUTBILDNINGAR 2014-2016" i blockbokstäver pryder omslagen. Men desto mer jag bläddrar desto mer blir jag mer och mer förvirrad, hade snarare hoppats på mottsatsen. Inte för att jag egentligen förväntar mig att en snilleblixt ska landa i min hjärna och att jag helt plötsligt kommer på att "aha! det är det här jag ska göra!" Nä, inte riktigt så naiv är jag. Men det vore ju kul, om det kunde funka så. Nånstans försöker jag också påminna mig själv om att man inte behöver jobba med ALLT man älskar och tycker om. Isåfall skulle jag vara en sjungandes, spontandansande, författar-lärar-makeupartist-ritande-psykolog. Och det finns ju tyvärr inget sådant yrke... När jag skulle välja gymnasium påpekade alla runt omkring mig att det här valet absolut inte var permanent. Jag kunde ändå bli vad som helst… Dock känns nästa val något viktigare och lite mer beslutande. Visst kan jag forfarande kanske bli något annat än vad min examen säger. Men om jag pluggar 3-5 år hoppas jag verkligen jag vill och kan jobba med det sen. Och utbildad vill jag bli!

Så nu ska jag bara komma på vad jag ska göra med resten av mitt liv. Ni då?



                  

                  


Eller så hamnar jag såhär; 30 bast, sitter och dricker vin på kvällarna med en dansande illaklädd inneboende och Taylor Swift  som enda sällskap. Det är inte omöjligt.



Kramis

Av Elin - 10 mars 2013 19:29

GLAD GLITTERSÖNDAG! Nog för att det varit zombievarning på mig idag är jag för tillfället hysteriskt tillfreds med tillvaron! Har konstigt nog inte alls standard söndagsångest, eller okej... lite kanske. Denna vecka har varit väldigt bra om jag får säga det själv. Hehehe har bara knappt pluggat med äsch yååålååå, var det nån som sa. Gårdagen var otroligt bra (med undantag för lite toahäng där i mitten... men det löste sig till sist ♥) Mycket människor och det var inte kaos som Halloween utan ett bra kaos. Så det ska va! Mina vänner är ganska crazy så hahah har hört ett och annat skoj från igår (DÖR) Jag hade i alla fall en tokmysig morgon! Om man nu kan kalla tolvtiden morgon. Strunt samma, bra var det i alla fall. Gick upp vid halv 1 kanske och sen dess har jag varit igång. Ett möte med mina resekompanjoner vid klockan 2 med kladdkaka och Zakynthos snack sen rensning och städning av le rum. Blev fint. Och FAKTISKT så har jag rensat (rätt) mycket kläder, typ. Nu tycker jag vi kör en söndagsblogg till detta!


Måndag: Psykologi läxfähör. Hämta Calle från skolan vid 5. Plugga matte, spanska.

Tisdag: PRETTY LITTLE LIARS DAY plugga matte, spanska.
Onsdag: Spanska glosor (frukter) Se PLL
Torsdag: packa.  plugga matte.

Fredag:  Träffa min mysis ♥
Lördag: No idea yet, I'm spontaneous (men Tilda om du vill leka är jag freee) Tjejkväll, antagligen hos Binkis.
Söndag: Plugga I guess... alltid lika skoj.



Det verkar bli en lugn helg, kanske lite skönt efter helgens festligheter haha. Nu borde jag plugga matte men vet själv att jag inte kommer göra det... hehehe aja blir nog lite psykologi istället och sen bara mysa innan det blir en ny vecka... lite sad för jag gillade denna vecka.




Kramis





Av Elin - 9 mars 2013 19:49


Hinner inte skriva värsta inlägget idag för ska springa över till Soppi och chilla innan vi drar till David på partaj. Mycket party denna helg haha! Kvällen igår blev väldigt lyckad, glad att jag följde med. Kände iprincip bara Sofia men äsch, I made a lot of friends blink blink (Sofia fattar, hoppas jag haha) Idag har jag rensat mitt rum på lite kläder och tidningar och rensningen fortsätter imorgon! Kajsa kom över och vi pratade resan och så bestämde vi kläder inför ikväll. Nej jag måste borsta håret nu och kila. Ha en grym lördag nu peeps!


Tumblr_miu7oeuipv1s6sg4co1_500_large 602816_456303814440743_811733415_n_large


Okej fett random bilder men måste springaaaa


Kraam



Av Elin - 8 mars 2013 15:09




Jag promenerade hem från bussen vid klockan 1 idag (vi fick sluta tidigt) solen strålade och den här låten slumpades fram på min mobil. Jag vet inte om jag någonsin verkligen har lyssnat på texten - i så fall var det för sisådär två år sedan. Det bara blev så rätt.  I'm happy as the sun, lighter than a  feather. Walking on the clouds when we are together. Fitz yes! Världsmys, passade mitt humör perfekt! Blir alltid så glad av den här låten, måste lyssna på den igen bara för det (den dånar i vardagsrummet just nu whiiiuueii) En mycket bra dag för övrigt, ni vet den där lyckan när man kommer till skolan och vet att man bara har två lektioner och slutar 11:40? Precis, DEN lyckan. Plus att det är Fredag såklart. Pratade lite inför studenten på klassrådet idag (känns knas att det är 1 år kvar innan det smäller) började på svenska projektet och - här kommer chocken - FÖRSTOD PÅ MATTELEKTIONEN! Om jag börjar anstränga mig kommer jag kanske att fixa provet ändå. Åt lite nudlar till lunch och gick med Fletcher på en promenad i det vackra vädret. Ikväll blir det festligheter med Sofia. Tagg eller nått haha. Cheers!









Av Elin - 7 mars 2013 17:59


Mitt humör går upp och ner som en berg-&dahlbana. Hade jag inte fått rabbla ur mig ungefär allt skräp som rör sig inom mig till min underbara efter skolan idag så hade jag nog gått sönder. Tack för att jag får kalla dig min vän, fina. ♥  Dagen började till viss del superbra, men det fanns lite saker jag inte kunde låta bli att känna för mycket av. Har alltså försökt trycka ned en ångestattack fyllt med rejection and sadness hela dagen. (Det låter bättre på engelska höhö) Det har inte varit det lättaste MEN klarade iaf av skoldagen väldigt bra, den var faktiskt allmänt väldigt bra när jag tänker efter. Början av veckan var bättre... men det funkar. Så när jag kom hem släppes allt och tja... då gick det inte att hålla det inom mig. Det värsta var att efter samtalet så visste jag inte vad som sjulle hjälpa mig att släppa det (om nu något kunde det dvs) gick en promenix med Fletch, duschade, klippte naglarna, fönade håret, solade genom fönsterutan men inget hjälpte. Förstå paniken! Så såg nya PLL och åt en skål nötter.... då mådde jag lite bättre. För då slog det mig; Jag sitter ju trots allt inte på ett mantalsjukhus med en insane brud som försöker göra mitt liv outhärligt och en polis som vill se till att jag förintas eftersom jag körde ned hans bil i en sjö full med massor av bevis på att min mamma kört på honom och min pojkvänn har inte en 7årig son och min flickvän flirtar inte galet med sitt ex och har inte massa hemligheter för mig. Typ. PLL är bra TV. Nu är det mat. Sjukt tråkigt halv deppigt inlägg hahah aja, See ya.




Eddie, why are you so perfect and where can I download you?


Kraam







Av Elin - 6 mars 2013 23:17

VARFÖR är det så himla svårt att ta sig upp ur sängen på onsdagar? Kanske för att jag vet att jag inte är hemma förens vid 5 typ... fy. Onsdagkväll nu och det känns som att det hade kunnat vara fredag. Herregud vad snabbt den här veckan gått. I alla fall som det kännts. Fick sluta tidigare så var hemma vid halv 5 idag, telefonade ett tag sen kom Gabbe hit. Dagen i skolan har även bjudigt på väldigt spännande och udda konversationer. Väldigt konstiga. Men jag gillar det. Vi är inte riktigt som alla andra. Mormonkyssar hit ena dagen och Sofias hysteriska asfula hickstratt den ena hahah. Aja, åt en god middag och så har vi kollat på otroligt dåliga teckande videos på Youtube (enligt mig då) hahah. Och gosat lite och testat om alla mina ringar gick att få plats på hans hand.... det gick sådär va? Aja, nu ska vi avsluta kvällen och faktiskt är jag inte så trött som jag varit de senaste nätterna, där ser man,  progress! Cheers!




Tycker om dig min grodish.


Kraam




Av Elin - 4 mars 2013 20:40



Imorse trodde jag att jag skulle somna påväg till skolan, på riktigt (vad är 05:50 för jävla tid att vakna egentligen?!) Men snacka om intensiv dag! Och mysig! Skuttade till skolan imorse, vet att det är olagligt på en måndag men kunde inte låta bli. Skulle få se mina fina söta vänner igen, solen har bränt bort snön hela dagen och det börjar dofta vår. Inte mycket men om man anstränger sig så kan man känna det. Vi pratade om pyskisk ohälsa på psykologin idag... men vadå jagkännerdoftersomintefinns! hahaha. Aja, kom hem och åt i princip direkt. Sen BOKADE VI DEN DÄR JÄKLA RESAN TILL GREKLAND I SOMMAR ♥ Människor; DEN HÄR SOMMAREN KOMMER BLI ÄCKLIGT BRA! (Om inget hemskt händer sååklart) Så sjukt taggad ni förstår inte. Hotellet är superfint, nästan precis till stranden hm cirkus 30 m om jag inte har fel, ingår frukost vilket förvånade mig när vi bokade men nice, moderna rum och vissa har även havsutsikt (hahahah bara för det kommer vi få de mot gatan hahah svär!!) OCH den ligger mitt på en huvudgata så vi har nära till allt. Hur perfekt? För perfekt! ÅÅÅÅÅH vill dit nu, eller nja... vill njuta av sommarlovet SEN vill jag dit haha. Tur att det blir så också dåra. Whii det här har varit en bra dag! (förutom att hela Nashville fuckar up varför kan det inte gå bra får någon en enstaka gång, och varför ogillar alla Juliette? Visst hon är en bitch... men snälla vem är inte? haha )


Hehe lite fan girl emotions klämde jag in i detta kaosade inlägg. Bra Elin! Nej men är hur lycklig som hellst. Allt börjar få mer flow i livet vilket känns obeskrivligt bra. Hösten var rätt tuff så känns som att jag äntligen kan luta mig lite tillbaka och få känna att allt är bra för en gång skull ♥


    

    


Mina damer och herrar; Rapunzel ♥ hahahah



Kraam



Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards