elinelvira

Alla inlägg under april 2013

Av Elin - 12 april 2013 18:45


DET REGNAR! DET BETYDER ATT DET INTE SNÖAR! DET ÄR INTE FRUSET! Jag älskar regn det är det bästa som finns (förutom solsken såklart) Herreguuuuud vad glad jag är att det är helg! Finally! Utmattad tjej deluxe. Dock blir detta en riktig plugghelg. Måste göra klart mitt stora arbete i psykologi, FN resolution, Engelska brev samt en liten engelska uppsats. Mmmmm låter kul. Eller kanske inte! Blev klar med min svenska resention igår, det tog tid. Mamma ska bara läsa igenom sen hejdå och adjö med den. Hur glad jag inför det? Aajsljsmslznwwom mega glad (det innebär att man är så glad att man inte får fram ord) Sen ska man bara få betyget också... men det är en helt annan sak. Igår var Gabbe här också mycket mys, dock pluggade jag hela tiden och när jag var klar somnade jag hahahah! Så han kommer hit ikväll igen så ska vi mysa lite utan mitt plugg, vi har tagit en paus för idag. Förövrigt? Jag har precis ätit en wook och sitter och kollar på film. Bästa! Nej stannade filmen för detta, vill kolla vidare. Cheeers!




 


63 dagar till sommarlov


Kraam




Av Elin - 10 april 2013 23:41



Det här är bra Tv. Ellen är så underbart humoristisk, luuuv it. hahahah


Har jobbat på min svenska resention halva dagen, åt middag, fortsatte plugga. Kul liv. Hejdå.



Kraam



Av Elin - 9 april 2013 23:45


Tisdag! Ruskigt dåligt humör imorse - när ska jag få sova en hel natt utan att bli väckt, vakna en gång i halvtimmen och drömma konstiga saker? le sigh. Hade också problem med att gå upp imorse, lämnade sängen 30 min innan bussen gick, vilket resulterade i fula kläder, en halv makeup och tom mage. Men det var FETT VÄRT att sova den extra timmen. Hade dock affro dans på idrotten, tror jag aldrig sett så många människor se helt efterblivna ut i samma rum. Herre hahah. (Okej, elakt att missbruka termen "efterblivnen" men, förlåt, jag måste) Det var brutalt. Blev på bättre humör efter det kan man ju lungt säga! Dagen rullade på, fick lite mer inlämningar och tal att göra till nästa vecka. Jag ♥ mina lärare. Eller kanske inte riktigt. Sedan jag kom hem har jag pluggat, nej tröst åt lite efter skolan.... det var inte så bra men jag var depprimerad, typ. Jag har i flera dagar nu dragits med en fruktansvärd huvudvärk som följd av sömnbrist, och nu har det adderats vita och svarta fläckar framför ögonen i tid och otid. Framförallt på eftermiddagarna. Har gjort en bra bit på min svenska bokresention, hoppas bli klar med den imorgon. Nej inte hoppas, MÅSTE bli klar imorgon. Därför funderar jag på allvar på att inte gå på spanskan. Har hål heeeeeeeela eftermiddagen och spanskan slutar halv 5. Känns ovärt nu när jag har 119879239 kg plugg. Får se hur jag gör, att skolka från en enda liten lektion på en termin kan inte göra så mycket....! Faktiskt! April har inte riktigt varit med mig, har både varit sjuk och haft elaka lärare som torterar oss med läxor så man typ mår illa. Som ni märker tycker jag synd om migsjälv just nu hahaha. Och om en enda apekatt kommer och säger att jag inte får göra det slår jag förmodligen till den personen, det är inte ofta jag har dåliga dagar, men idag ÄR det synd om mig. Punkt.


               

              



Mina killar ♥                



heheheh vet att mina inlägg är lite buttra förtillfället men när allt har lugnat ned sig och jag får sova på nätterna, DÅ blir de gosiga och glada igen, pinky!



Kraam           







Av Elin - 8 april 2013 23:48


Man försöker vara glad. Man försöker vara positiv. Man försöker hinna allt. Helst ska man vara snygg, trevlig, artig, rolig, vältränad, smart, utvilad, duktig i skolan och social. Helst ska man vara allt detta varje dag. Och så går man upp på måndagmorgonen och verkligen FÖRSÖKER. Man fixar sig, äter en stor god frukost, går med hunden, försöker tagga till inför dagen bara för att försöka lite extra sådär på morgonen. Men ibland så går det faktiskt inte, och då slutar det bara med att man sliter upp närmsta bok ur väskan, powerwalkar hem i för mycket kläder och snö bara för att rensa och sedan dränker sig i tankarna. Bara för att koppla bort ALLT. Jag vill ju. Jag kan ju. Jag är ju glad, trevlig, artig och social. Vältränad och utvilad desto mycket mindre, rolig, snygg och smart är väl upp till andra att bedöma, men jag försöker ju. Sen inser man bara gånger tusen att man inte räcker till ändå. För jag orkar inte dränkas i negativa kommentarer det första som händer när klockan slår 09:00, jag orkar inte le som en sunshine girl när människor jag aldrig pratat med och aldrig kommer att prata med igen är otrevliga, och jag orkar definitivt inte försvara allt jag gör. Ibland så ORKAR MAN HELT ENKELT INTE. Blä vilken jobbig dag. Själva dagen i sig med kompisarna i skolan var kul, men herre. Min mage har en såndär konstig känsla, känslan av ångest. Har ni haft den? Så det gör riktigt riktigt ont? Om ni inte grimarserade där så vet  ni inte vad jag pratar om. Har mer plugg än vad jag orkar med just nu, för jag får ångest för att jag har ångest. Kul. Tog iaf mina pollen mediciner. DET HJÄLPTE! Underskatta aldrig droger. LOL. Nej men det hjälper mig verkligen att överleva våren. Ska plugga lite Svenska innan jag ger upp. Får komma nästan oförberedd till Svenska redovisningen imorgon för jag tror jag kommer svimma snart. Hälsan går ju före allt!



Vill njuta av livet med bästa vännerna! Bild från Singö i sommras



Kraam



Av Elin - 7 april 2013 23:39


Söndagkväll och jag sitter här och ler åt hur lyckligt lottad jag är. Vintern har varit lång och jobbig, jag har förlorat mig själv en miljard gånger och varit så frustrerad i en smärre identitetskris att jag bara stirrat upp i taket utan att veta varken ut eller in, men på något sätt har jag överlevt det också. Alla gör vi fel och ibland måste saker och ting gå åt helvete för att kunna bli bra igen, lite så. Den senaste tiden har mycket bara känts bättre och bättre, och nu känns allt himla bra faktiskt! Och trots att det har snöat (!!! SCREW YOU, Sverige!) idag så är våren på ingång. Äntligen. Idag och de övriga dagarna under lovet när vi umgåtts har jag tittat på mina fina vänner, alla med sin egen stil och sin egen personlighet, och fick bara en uppenbarelse om vilka fantastiska tjejer det är jag umgås med. Vi alla går igenom våra draman och olika relationer här i livet, men vi har varandra att luta oss mot. Vi är alltid där, på ett eller annat sätt. När vi lärde känna varandra var vi små osäkra ungdomar och men vi har utvecklas pågrund av varandra. En dag kommer vi ta en fika på en uteservering i solen och vara unga kvinnor, om man kan kalla sig det när man är cirkus 20, och titta på varandra och tänka att vi klarade det, vi klarade faktiskt det. Tonåren, gymnasiet, förhoppningsvis några övriga mål också... Jag har tänkt mycket på det; Jag känner ingen perfekt person, inte en enda. Bara riktigt riktigt bristfälliga personer som fortfarande är värda att älska. För vi är ett gäng tjejer som skrattar åt de dummaste sakerna, dansar fram i korridorerna, håller om varandra i tuffa tider och drömmer vilt om den okända framtiden. Ja, jag är verkligen lyckligt lottad. Nog är det mysigt att skriva om glada och filosofiska saker men nu är det dags för en söndagsblogg!



Måndag: Engelska prov (helveeeteeee)

Tisdag: Psykologi fördjupningsupsats in, svenska redovsining "Romantiken", Svenska upsatts Stolthet & Fördom

Onsdag: Svenska prov i litteraturhistoria

Torsdag: ANDAS! Gymma. Kanske träffa Gabbe.

Fredag: CHILLA SOM FAN! Tiildaaaaaa?

Lördag: No idea yet, spontaniouse (lol vet att det inte stavas så) mys/chill/ fäzt maybe

Söndag: Plugga.


Om jag överlevde vintern i år igen, så ska jag nog klara av denna vecka! Ni ska nog se. Bara några sömn - och dusch lösa dagar och nätter.... Har nämligen kanppt börjat på något av det som ska in de kommande dagarna (lite svenska och psykologi dock!)




Happy, Free, Confused and Lonely at the same time ♥


Kraam











Av Elin - 6 april 2013 21:56


ÅH vilken fantastisk helg det är! Tiden bara rinner iväg! Här är en recap so far!


Gårdagens festligheter var något speciellt, hahaha. Började med middag hemma med gästerna, maassaaaaaaa plockmat med medelhavsinspirerat tema. MUMS! Vid halv 9, tror jag det var iaf, tog jag bussen mot Nea där Sofia, Sophie med flera redan hängde. Kvällen drog igång väldigt oskyldigt och hade superkul, dansade med Kajsa som det var det inte fanns någon morgondag!! Så det ska vara hörrni! Sen kan man säga att det spårade lite.... hahah. Äsch ibland måste man leka återhämtningscentral, lol. Följde med en ganska dålig Gabbe hem, vid cirkus 2 gick vi genom ytterdörren och vid 02:05 sov han. Hahahah dör. Sovmorgon en lördagmorgon? ABSOLUT! Gick inte ur sämgen förens vid halv 1. Myyys. Var hemma vid 5 tror jag, hjälpte till med maten, lax och potatis, innan jag tog en dusch. Det ska jag säga, det var lycka! Insåg även att det är 69 dagar till Sommarlov. 69, det är ingenting. Samt att vi åker till Zakynthos om 122 dagar! WHIIIIIHUUEEEIIIEEE! Är overkligt taggad samtidigt som jag inte är det, för då är hela sommarlovet slut... Men det blir ett fint sätt att avsluta sommaren på. På en ö i medelhavet med några av mina favoritpersoner dansandes, solandes, mysandes och bara har det allmänt underbart! Låter väll helt okej?  Vi ska till iliessa beach på Zakynthos och hotellet ligger jättebra till, på huvudgatan OCH stranden! Jackpot.




Gjorde ett litet collage, haha kvaliten är sådär men äääääääääääsch


Kram



Av Elin - 5 april 2013 13:47


Jag ber om ursäkt för min oförmåga att använda grammatiskt korrekta meningar samt min förmåga att sätta in ord i meningar där de inte hör hemma. Måste ha varit ordentligt trött under 90% av alla skrivna inlägg den senaste veckan. Hmm. Kära vänner, vad har hänt idag? Tog ett tag innan jag vaknade till imorse, men en lite små mysig morgon var det allt. Hade dock svårt att sova, förkylda (otroligt viktigt att veta att han inte snarkar annars, eller hur Gabbi?) Gabbe snarkade i mitt öra halva natten och jag svettades som en beacon andra halvan. Men måste berätta en sak, det är en bidragande orsak till varför jag inte kunde sommna inatt. Alright, klockan är typ halv 3 på morgonen och jag skulle just sommna och när jag helt plötsligt nästan satte mig upp och jag ville bara skrika rätt ut! Eftersom jag blev slagen av insikten att jag upptäckt den ultimata sanningen om universum; TELETUBBIES HETER TELETUBBIES FÖR ATT DE HAR EN TV (TELEVISION) I SINA MAGAR! Hur sjukt? Såhäääääär sjukt. Hahaha, Elin, varför det inte finns plats för djupare tankegångar i ditt lilla huvud har vi svaret på nu. Anyway, borde kanske klä på mig nu och fixa mig en aning. Får Danska gäster över helgen snart plus att det är nått slags partaj ikväll. Blir cozy.




Oh Sommar! Sen vill jag bara påpeka att Elin har ju rätt så perfekta tänder (Menar migsjälv såklart daa?) Hahah.



Kram
























 

Av Elin - 4 april 2013 21:13



En utav världens skönaste känslor måste väl ändå vara att vara riktigt trött för att man har varit igång. Började dagen med att gå upp vid 8 imorse, lämnade Calle på fritids och gick en promenad med Fletchi, sedan kröp jag ned i sängen och gosade med Gabbe ett tag. Jag tog en snabb dusch medan han åt frukost framför Tvn innan han drog iväg till sitt lov "jobb". När han gått satte jag på datorn och läste lite bloggar innan jag och Soppi drog till gymmet. Sprang (lite mer än) 3 kilometer och gjorde lite mag och rygg övingar. Mycket stolt! Men heeelt död. Orkar knappt gå, haha har ju praktiskt taget bott i min säng det här lovet. Aja, efter det hem, andas ut i soffan ett tag. Såg nått Amerikanskt program innan det var dags att gå med Fletchi och hämta Callebebis. Väl hemma igen damsög jag hela mitt rum PLUS dammade alla hyllor osv osv (Brukar låta det bli så tjockt med damm att mamma gör det, MEN ville vara snäll idag, och tänkte lite på min överkänslighet/ allergi mot damm... blääääh) Everybody say WEEHÅÅÅÅ! ...WH... Anyway, rensade ut lite kläder också, 6 koftor och en tröja fick säga hejdå. 6 koftor ju rätt mycket att ta bort, många har kanske max 10 koftor/ hoodies. Ränade mina, har över 40 stycken. LOL.  Men förstår inte, det spelar ingen roll hur ofta jag rensar garderoben, man rensar ALLTID ut minst ett fult plagg..?! Makes no sense... Hoppas dock att snart få en större garderob, eh min är något överfull. Paniken växer lite inför alla nya sommar och vår kläder som ska in. Äsch de får bo i min säng eller nåt. På taket kanske. Vilket jävla I-landsproblem hahaha. Inte världens roligaste inlägg (eller vad vet jag?) men väntar på att Gabbe ska komma hit. Lol igen, meeeeeen han ska vara borta hela nästa vecka och jag har äckligt mycket plugg. Puss på er.



Kram





Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards