elinelvira

Alla inlägg under maj 2013

Av Elin - 7 maj 2013 22:41


Lika varmt inne som ute idag. 20 grader. Lyckades nästan bränna mig på eftermiddagen. Planerar att bränna mig igen imorgon. Älskar värmen.


Börjar med igår; Gabbe sov hos mig och jag var på fett dåligt humör (heheh) samt att jag vaknade ilsken, meeeen efter ett tag (alltså efter lite gos) försvann åskmolnet inom mig. Dagen har varit bra, hade mitt FN-tal IGEN då min lärare gick ut under när jag höll det första gången. Ytterst bittert. Men det gick helt okej denna gång med. Jag och Sofia lekte Lost på idrottslektionen och sprang runt i skogen (och i solen) som två vilsna harar, hahahah. Inte så lyckat. Efter skolan gjorde jag en jordgubbs och kiwi smoothie och hade lite frukt i skål med mig till baksidan. Där kampade jag och min Ledarskapsbok tills solen gick nedanför grannens hustak. Blev en pannkaksmiddag med le familia och efter det lite skriveri i vardagsrummet. Kanske berättar sen vad det handlar om, det är fortfarande en secret. Tog en dusch och nu e min Gabbi här (100 dagar ♥) Eftersom jag slarvar med bloggen så blir det en söndagsblogg, på en Tisdag! Wääääh.


Måndag: -

Tisdag: Sam FN tal, plugga ledarskap och psykologi, mysa med Gabbe

Onsdag: SeOne Direction på Friends arena (LOL) Plugga ledarskap, psykologi, svenska

Torsdag: L to the fucking edig, Tjejkväll?

Fredag: Ledighet står på schemat! Fest hos Fabian.

Lördag: Antagligen chilla, Tilda leka?

Söndag: SOVA och PLUGGA (Kämpa Eliiiin)


En väldigt bra och rolig vecka må jag säga! Visserligen har halva snart redan gått men den långa sköna helgen ser jag verkligen, VERKLIGEN, fram emot. Ska underhålla Gabbe innan han dör av uttråkning! Puss.


              

              


Lucy Hale förstår mitt behov av att göra fula grimarser till som tätt. Vi skulle nog vara ett fint hysteriskt kompispar ♥


Kraam






 







Av Elin - 5 maj 2013 20:32


Alltså. AAAH. JAG ÄR SÅ LYYYYYCKLIG! Vi kanske ska ta allt i någorlunda kronologisk ordning. Dagen igår var sämst men sen på kvällen satt vi några stycken på Soppis altan med jordgubbar och choklad och massa annat gottit och en drös ljus. Fruktansvärt värd kväll!  Helt perfekt enkelt sagt. Sedan åkte jag och Gabbe hem till honom och herregud så trött jag var! Somnade när jag la mig i sängen typ haha. Vi gick upp rätt tidigt, åt frukost, myste lite och sen åkte jag hem för han skulle jobba. Var hemma innan 12, sedan brast effektiviteten. Låg i min säng halva dagen och spelade sims med Calle. LOL. Men sprang en runda i spåret, så om ni såg en rödflåsande gris luffsandes fram så var det nog jag. Hahah sprang hela på lite mindre än 12 minuter så det kändes bra. Duschade av mig och gick sedan en promenad med Soppi i eftermiddags solen. När vi gick där vid ängen i våra långklänningar så kändes det verkligen som om att sommaren gläntar vid dörren. Himla himla mys i alla fall. Gjorde halva middagen med hjälp av Mamma vilket resulterade till grillad kyckling, tzatziki, pastasallad och hemmagjorda vitlöksbröd. HEJ MATKOMA! Ska skriva lite innan jag ska till min Gabbi och mysa. Cheers!



Min konstiga pussmun hahaha MEN PUUUUS på er.


Kraam






Av Elin - 4 maj 2013 18:36



Se den om ni inte sett den. Fruktansvärt fin, boken är också underbar fast mer brutal.

Har inte nån blogglust idag, men skriver mer imorgon. Puss.



Av Elin - 3 maj 2013 17:45


              

              

              

              



Emmett Dale Cullen ♥



Kraam

Av Elin - 3 maj 2013 16:30


FR-EEE-EEE-EEEEE-DAG! Herreguuuuuu' vad skönt det är med avbrott i vardagen! Började denna fredag med ett matte förhör som jag fick F på. heheheh. MEN första underkännda betyget i matte på 3 år så är inte så ledsen faktiskt, och så var det inget prov eller så. Följt av ett Sam läxförhör som gick waaay bättre i alla fall haha. Fick sluta tidigare och hämtade Calle från fritids. Började baka på en kladdkaka som en överaskning till mina flickor som hade tänkt komma hit på middag och mys ikväll. Men i sista minuten ändrade de sig och ville hellre till nån annan, och eftersom jag är barnvakt så måste jag vara hemma, så blev så ledsen att jag kastade allt. Varför spara en överaskning om den de var till inte kommer? Hade en sak jag verkligen verkligen ville prata om, kan inte hålla det inom mig längre. Kan inte riktigt hantera det. Men blir väll att trycka ned det somvanligt och se på Let's Dance med Calle istället. Det kan ju också bli mys, min lillebror är den finaste som finns ♥ Behöver Gabbe, om han inte kommer ikväll sen så kommer jag typ börja gråta. Hahah krävande? Svar ja. Ska mysa med min vove nu. Puss.


      




Kraam





Av Elin - 2 maj 2013 23:26


Idag är det tydligen Torsdag, har dock känts som Måndag hela dagen antagligen på grund av att vi var lediga i går och typ halv dag i Tisdags. Knas, men sjukt skönt! Började dagen med lite gos med min gos, sen raka vägen till skolan där Engelska Nationella i skrivning väntade. Fruktansvärt! Borde bli godkänd tyckte temat var svårt i år, Marketing forces liksom wat, så hade inte så mycket åsikter men ääääääsch det går som det går. Dör ju inte eller så. Fick också reda på att om jag får A på det sista ledarskaps provet så får jag A i slutbetyg. ÅÅÅÅÅÅH bara för det kommer jag faila och få B på provet. Kommer på riktigt börja gråta då. Men bortsett från den oerhörda pressen, så var det ett kul besked! Var hemma vid 2 och sprang spåret. EFter det satt jag i solen med Fletcher, kammade honom mjuk och len. Gosis. Fotade lite i mitt rum och tja, halv sov. Hehehe sov inte fören straxt innan 4 inatt. Sömn, vad är det? Tog just en dusch och nu hade jag tänkt läsa (bläddra) igenom matten. Har läxförhör på logaritmer imorgonbitti, känner samma som du; Vad fan är det?



Bilden tillägnad till logaritmer


Kraam





Av Elin - 1 maj 2013 23:30


L TO THE FUCKING EDIG! Älskar att Maj alltid börjar så bra. Jag har även haft den ultimata dagen idag. Den bästa på ages! Vaknade upp bredvid min gos, sedan skynda till bussen för att möta Soppi för lite (mycket) shopping och lunch dejt i Kista. Hur mysigt låter inte det där? Och klockan var inte ens 3 när vi kom hem! Eftersom att Sopp hade hur många presentkort köppte hon vansinnigt mycket fint! Jag började typ gråta inne på Gina för att det finns så sjuktligt mycket fina saker (okej, jag började inte gråta det var mer för att uttrycka hur deppig jag blev av att se allt fint) MEN hade kvar lite presentkort från min födelsedag på HM så köpte en vita jacka, ett rosa sport linne (ÄNTLIGEN!) en halv virkad vit bikini alltså topp plus nederdel. Mycket nöjd. Bikinin och linnet var nödvändigheter och jackan för att den var fin och för att jag kunde hahah. Sen ett guldigt halsband från bikbok för mina egna pengar, fett värt dock. Vi lunchade även där i Kista, blev nån biff/kyckling wook. MUMS! Vi hämtade Soppis dator och gick hem till mig där mamma hade bakat en kladdkaka med jordgubbar som en försenad födelsedagsfika för Soppi. Så halva familjen och Sopp satt ute i eftermiddags solen och njöt av en underbar kladdkaka med jordgubbar och grädde för dem som gillade det. Helt ok om jag får säga det själv! Sedan myste vi i min säng med att kolla på Safe haven eftersom Sopp inte hade sett den. Jag läste boken för snart 2 år sedan när den var helt ny och älskade den så har sett fram emot filmen sjukt länge, tur att den levde upp till förväntningarna! Men när jag såg den med Kajsa så var den i äckligt dålig kvalité så skönt att se den i bra denna gång. However, efter filmen så åt jag en god lax middag och sen kom Gabbe hit igen. Wäääh mys. Han hjälpte mig med logaritmer. När Ingela lär ut tar det 1 månad för mig att fatta, när Gabbe lär ut tar det 1 timme innan jag förstår. Kvalité skillnad på pedagogiken? Något! Nu har han typ sommnat så ska hoppa lite på honom! ♥ Puss.



Snart dags för sommar. OCH GREKLAND!


Kraam




















Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards