elinelvira

Alla inlägg under juni 2013

Av Elin - 13 juni 2013 16:24


En regnig torsdag. Som jag lär få spendera med att städa upp i mitt rum. Och så tänkte jag läsa och kolla på serier. Prima ballerina. Borde packa också. Aja sista minuten packning är min specialitet! Åkte en snabbis till skolan och lämnade in mina sista skolböcker och tömde skåpet. Lyckan är total. Mötte även min lärare i psykologi och han sa att jag kommer få A i slutbetyg. JAAAAAA!

 

Och igår var äntligen Pretty Little Liars tillbaka! Mitt älskade PLL! Nog för att inget någonsin kommer att bli säsong 1 igen (inte okej hur bra den säsongen faktiskt är) men det var en riktigt bra start! Jag älskade säsongsavslutningen på säsong 3 och det känns som att premiären av säsong 4 låg på ungefär samma nivå. Men Ezria. Ezria Ezria Ezria. Man får inte göra så med mitt hjärta. Och nu är det verkligen över för ett bra tag framöver. "I have a family now". Alltså. Aj. Och scenen med Aria och rektorn och Ezra som blir arresterad?! Läskig och så bra! But sad. Oh so sad.

             

             


Herre va jag grät. Mitt Ezria.


Kraam


      

Av Elin - 12 juni 2013 22:03


...i alla fall nu. Jag kom hem efter att lämnat Calle vid skolan klockan cirkus 8 imorse men somnade om till halv 2(!!) Nu kanske någon förstår hur fruktansvärt utmattad jag är. Gjorde klart min sista uppsatts under hela årskurs 2 på gymnasiet när jag vaknade och umgicks med mormor. Och imorgon är lika fullspäckad... Så nu är frågan: När exakt hade jag tänkt att jag skulle hinna (orka?) packa?! Bra Elin, bra. Skulle varit lika bra att börja nu men är så taggad på att se nya Pretty Little Liars avsnittet. Har väntat i 3 månader och äntligen, ÄNTLIGEN, är det här. Lyckotårar. (Ni som inte är seriefanatiker kommer aldrig förstå känslan) Så packandet får vänta! Jag har förövrigt världens sötaste morfar, vi har just nu deep talk via mejl. Haha aww-moment. Nej nu ska jag och mitt smörpaket till hår krypa ned och se PLL säsong 4. IIIIIH.




Åh vill umgås med mina fina vänner mer, känns som att vi inte gjort det så mycket den senaste tiden.



Kraam



Av Elin - 11 juni 2013 22:03




hihihi


Sömn är överskattat. Att gå upp kvart över sju är också överskattat. Att ta bussen som gör att man är i skolan 2,5 timmar innan man börjar är OCKSÅ överskattat. Vi hade Samhällskunskaps prov idag, rättare sagt TERMINENS SISTA PROV. Känn på det ni! Grät av lycka när jag lämnade in provet (sist as usual) och inte för att det gick särskilt bra, utan för att jag var så fruktansvärt lycklig att äntligen helvetet är över! Sommarlov om 3 dagar och så kommer finaste hem om 2 dagar och så inom skolansvärld har jag 1 uppsatts kvar (hahah 3,2,1 tänkte inte ens på det) The impossible made possible, jag överlevde andra året på gymnasiet! Det ska jag fira med sims. Hasta la pasta.



Kraam







Av Elin - 10 juni 2013 23:19


Måste ytterligen be om ursäkt för att jag är knappt närvarande här längre, tycker det är mycket tråkigt för här är det enda ställe jag kan tala med migsjälv utan att någon tycker jag är konstig. Dagen har minst sagt varit påfrestande! Vaknade med sådana buksmärtor att jag inte ens kunde sätta mig upp plus feber på det (veeet haha det låter som jag lider av någon medeltida sjukdom eller nått!) Detta gjorde att jag missade spanskan, kunde knappt sätta mig upp hur tusan ska jag då kunna gå (??), men tvingade mig upp ur sängen ändå. Efter jag gått runt i mitt rum så började det långsamt släppa dock inte allt. Bockade även av mattemuntliga nationella idag där jag iaf förtjänar ett C tycker jag! Samt engelska bokdiskussion. Hur skönt? SJUKT SKÖNT! Bara 1 prov och 1½ upsatts kvar. Tror jag överlever till fredag ändå. Klockan har precis passerat 23:30 och jag har fixat färdigt så gott jag kan. Klockan står på 07:01 (det känns bättre om den är efter 7) trots att jag inte börjar fören 12:00. Det kommer ändå sluta med att jag stressar, om jag känner mig själv rätt... Ska återgå till mina ekonomi böcker, ni vet prov imorgon. Kan 30% av det man bör kunna sattäääh kommer nog gå lite sådär faktiskt. Förhoppningsvis behåller jag mitt B i sam ändå. Eftersom jag är världens glömskaste (?) person så har jag glömt söndagsblogg!



Måndag: Matte NP, Engelska "Hunger Games" booktalk, plugga sam

Tisdag: Samprov, plugga Idrott och danska

Onsdag: Förhoppningsvis klar med allt plugg! PLL SÄSONG 4 OMG

Torsdag: GABBE KOMMER HEM! ♥

Fredag: Skolavslutning ♥ Pappa fyller år!!

Lördag: SOVA MYSA SOLA ÄTA GRÅTA, Airins middag?

Söndag: Singö med Gabbe?


 




Min frukost imorse plus en liten macka med skinka, mumma!


Kraam

Av Elin - 8 juni 2013 21:15


En lördag flög förbi. I sommaren tecken. Började dagen med mys hos min gabbi som förövrigt åker iväg hela veckan, määäh. Så när jag kom hem vid lunch så började jag plugga lite psykologi (FAN jag blev inte klar) ajaaaaa. Gick en promenad med Soppi till Willys och köpte jordgubbar och lite gott. Mumma. Ska mysa med henne och Kajsa på Soppis baksida med lite ljus alldeles straxt. Haha just nu gör Soppi massa random tester på mig, säger bara herreeeee. Men nu kom min lilla jobbiga ost hit så hasta la pasta.




Saknar Ezria, bara 3 dagar kvar! Whääää



Kraam








Av Elin - 6 juni 2013 21:02


Vilken kick-ass kväll det blev igår! Hade verkligen så himla himla kul! Och min Gabbi kom inatt till mig också, lycka ♥ Dock så var han något oväckbar imorse så vi gick inte upp förens vid halv 1 hahah. När man inte stiger upp ur sängen förens mitt på dagen, då vet man att man har haft kul! Sen efter att han gick runt 2 så la jag mig i sängen igen och höll på med mobilen innan det blev soldax, visserligen med plugg som sällskap men äsch. Blev klar med engelska frågor + citat, iaf något gjort idag! Michaels mamma är här över helgen då min lilla bebis fyller 10 år imorgon, DET är något som är helt sjukt. Han är fortfarande 3 år och springer runt med en spade i högsta hugg i sandlådan i mina ögon. Vi har i alla fall ätit en god grillad middag med revbenjspjäll, örtröra och spenatpasta, Oh I Loveee it! Åt typ mest haha! Nu ska jag ta min cykel och trampa iväg hem till min lilla ost (ja, Kajsa) men först blir det efterrätt och lite te på terassen med filtar ♥


          

          

          


Så himla söt musikvideo jag avlider nästan!


Kram


Av Elin - 5 juni 2013 23:30


Alltså, SOMMARVÄRME! ♥ Sverige, allt är förlåtet. Nästan allt i alla fall.


En fullspäckad onsdag faktiskt! Från att lyxsteka i solen i trädgården, försök till plugg och se på utspringoch promenad i solen till studentmottagning. Ja, herregud vilken fantastiskt fin dag. Började med att lämna Calle i skolan tidigt tidigt imorse, vid 8 rättare sagt. Sedan försökte jag plugga men bokstavligt talat kastade jag upp allt i luften och sa fuck it, så la mig i den stekheta solen istället. Perfekt. Nu har jag faktiskt gett upp i skolan, jag orkar inge mer. Har 3 prov kvar, 2 kan jag inte plugga till, och 3 skrivuppgifter kvar. 1 av dem är halvklar och en måste jag göra sen den sista kommer jag nog inte palla göra. Herregud vad 2:an varit hektisk. Aja, sedan fixa mig i ultrafart och sprang hem till Kajsa som också skulle se utspringet så fick skjuts! Det var så himla himla kul att se min gos så glad, förstå känsan av att ta studenten! Exakt 1 år kvar, ett år kvar, ett år kvar på dagen, häääärdaaaa ut! hahah. Efter det gick jag och Kajsa till Ica och fixade bilder och köpe glass. Hann iprincip bara komma hem och vända i dörren inan jag skulle ta bussen hem till Gabbe på mottagning, som föresten var hur mysig som hellst! Vi åt gott och så fick han massooor av fina presenter, men när de skulle ut så fick jag gå hem FÖR JAG ÄR INTE 18 blablablaa. Haha det suger så hårt! Gabbe kanske kommer intrillandes här inatt nån gång, men antagligen inte. Men hoppas! Puss.



Hahah venne, hittade ingen bättre bild.... Till dig Gabbe hahaha.



Kram



Av Elin - 4 juni 2013 23:28

 
 Alltså, livet, jag ÄLSKAR dig!
 
 

Jag har börjat få liiiite mer färg än en vandrande istapp och sitter nu uppkrupen här i sängen med ett äpple och lyssnar på Taylor Swifts, alldeles fantastiska, album. Satt visserligen nyss och bölade över en Pretty Little Liars-promo (se den på egen risk, jag hatar världen) men det är ju en hel vecka till premiären, så jag får böla då. Anyway! Dagen har spenderats med att fixa inför imorgon, tandläkarbesök och plugg. Kort och gott. Har ätit exakt det jag varit sugen på (dvs rostad majs och äpple) och haft sjuka tränings cravings. På torsdag SKA jag träna. Punkt. Såg också nyss en himla himla fin solnedgång mellan trädtopparna. Och så bor jag på världens finaste ställe. Så himla nöjd. Imorgon blir det ännu en student för fulla muggar! Bara ett år och en halv dag till min egna, wihooo! Tar studenten torsdag den 5 juni 2014, hur tagg? Har ett lite fullspäckat schema imorgon men får lägga på ett extra kol! Hahah herre Elin va mycket idiomiskauttryck du använder, mormorvarning! Nej, ska somna till mina Vänner.



För att jag var en gladis idag och bla skickade in min svenska! Woaaah.



Kraam






Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards