elinelvira

Alla inlägg under juli 2013

Av Elin - 15 juli 2013 23:45



Ibland så, iband så är livet helt perfekt. Dock vet jag att den fasaden snart kommer rasa och jag vill inte ens tänka på de hemska saker som kommer hända. Därför njuter jag som jag aldrig njutigt av min tillvaro just nu. Är så himla himla lycklig för tillfälligt. I höst kommer ordet "lycklig" nog inte finnas med på bloggen, av en rad olika anledningar såklart. Kan inte sommaren vara föralltid? På sommaren känns allting mycket enklare. Kan jag inte alltid få vara såhär lycklig? Varför måste allt ta slut? Varför måste människor försvinna ur ens liv? Vad är meningen med det? Vad är meningen med livet, om dem man älskar dör?


Idag har jag solat (!!) fast bara i någon timme för sedan kom fluffiga moln och förstörde. Så då blev det Sims haha. Vi firade Mickan idag också, även fast hon fyller år på Torsdag. Imorgon ska jag och Sara shoppa på dagen sen blir det tjejkväll med Sofia, Bianca, Ellen & Nea på kvällen. Så tagg.





Av Elin - 14 juli 2013 21:22


Som ni märker går min blogg lite på halvfart nu på sommaren. Jag har inte så mycket att skriva och är rätt tråkig av mig just nu. Vilket är skönt. De senaste dagarna har jag varit på fest hos David, mycket skratt och mycket kuligheter. Haha dagen efter det låg jag bokstavligen i sängen/soffan HELA dagen och kollade på film och serier. Var inte hungrig heller så åt först middag vid halv 1 på natten (som förövrigt var mitt första mål, men äh ja jag mådde lite illa under dagen haha) Idag vaknade jag svettig av en hemsk dröm, haha jag drömde att jag fick F i Engelska och att min engelska lärare var min mattelärare. Usch jag typ grät när jag vaknade. Konstig dröm... Aja men annars så har jag typ legat i min säng och chillat. Sett The breakfast club bland annat, trodde den skulle vara bättre men den var bra. Måste bara säga att Pitch Perfect är typ den bästa filmen jag sett i år, den är sjukt bra. Först var den lite speciell men det är sådant som gör en film lite mer unik än alla andra miljontals filmer. Hade faktiskt först tänkt ducsha sen se den igen. Puss.



Audrey: You call yourself 'Fat Amy'?

Fat Amy: Yeah, so tweak bitches like you don't say it behind my back

Me: HAHAHAHAHAHAHA


Kraam


Av Elin - 12 juli 2013 18:46

Ojsan hoppsan, så var det visst fredagkväll all of sudden! En fin sådan! Dagen började vid halv 9, åt frukost med familjen och efter det solade jag fram till klockan 12 cirkus, sedan hämtade Dennis och Soppi upp mig och så åkte vi hem till Gabbe där några fler anslöt sig. Vi badade i hans pool och solade. Supermys. Åkte hem vid 5 och har gått med Fletchi på en svettig promenad och valt outfit inför ikväll, det tog mig 45 minuter och det jag valde var inte ens särskilt fint. Men jag kände mig inte fin I NÅGOT. Asså paniken när allt är för tajt (???!!!!) och så känner mig sig som äckligaste flebbot och då blir man fett otaggad på att ha något fint på sig. LOL. I-landsproblem. Men fick på mig en vit tröja och shorts. Ikväll vankas det nämligen fest hos David och är riktigt taggad haha. Måste sminka mig innan jag måste rusa till bussen så hörs!



Vill ha nya kläääderrrr också hahah men ska beställa en klänning som kostar 80 kr imorgon, hoppas den finns kvaar iiih. Behöver party klänningar haha.


Herre vad jag är gnällig just nu...









Av Elin - 10 juli 2013 22:16

....Därför kan vi avsluta denna fina dag (som förövrigt är min sista jobbdag) med en!


Namn: Elin

Piercingar: ett hål i varje öra

Tatueringar: Inga. Tycker det är bättre att kladda på armarna när man känner för det.
Längd: 168 centilumeter över marken
Skostorlek: 37/38 Eller de som passar.
Hårfärg: Just för tillfället; brunt med guldga inslag.
Fräknar: Kan man ha det på armen? Jag har det iaf... Eller så är det bara cancer eller nått.

Motto: "Impossible is only a word" och "If it makes you happy, do it. If it doesn't, don't."

Kär? i livet. Men ja.
Önskar du att du bodde någon annanstans? London? New York? Vancouver? YES! Men Stockholm i mitt hjärta...

Tycker du att du är attraktiv? Det är en ganska konstig fråga det där. Jag klär mig i kläder jag tycker är snygga och jag gör saker med hud, hår och kropp som får mig att känna mig fin; sen är det upp till andra om det är attraktivt. 
Vilket schampo använder du? Tresemme. Hur det nu stavas.
Vilken parfym använder du? För det mesta Clean, annars varierar jag med Escada's "moonlight" samt "Groove" eller nått och Victoria's Secret's dofter.

Vad är du rädd för? Maktlöshet, eld, mörker, stormar... saker som är svåra att kontrollera egentligen, så ja; maktlöshet.
Gillar du att tvätta? Skulle jag säga ja så skulle jag ljuga.
Gillar du berg- och dalbanor? JA!

Senaste…

Filmen du hyrde? Eehhh... hyrde säger du? Gabbe "lånade" She's the man från internet nyss så, tja den.
Filmen du köpte? Öööööööh... vet inte. Så ofta köper jag DVDer.
Låten du hörde: Nån Taylor Swift säkert.
Låten du laddade ner? Lol, det är 2013, häng med lite...

Personen du ringde? Pappa

Personen som ringde dig? Pappa (jag vet, variationen!)
TV-program du såg? The O.C, Såklart BRA avsnitt!!
Person du tänkte på? Haha min kåmpis eftersom hon ringde för ett tag sedan ("Sover du?" "Nää.." "Plockar du svamp?" "....nä")

Favorit…

Sak att göra: Sjunga, skratta, skriva, umgås med vänner, lyssna på musik, dansa, pussas!

Sport: Simma och springa

Dryck: Vatten
Kläder: klänningar. Och shorts. Och strumpbyxor.
Film: Nothing Hill, Pretty Woman, Julia Roberts it is! haha.

Bil: En gul
Serie: Pretty Little Liars och Vänner

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Pojke låter så kul. Ehm, ja.
Gråtit över en flicka? Men gud, FLICKA. JA! Ibland bråkar man med sina vänner liksom?
Ljugit för någon? Never trust a pretty girl with an ugly secret. (det här är mitt standardsvar känner jag)
Varit i slagsmål? haha
Blivit arresterad? Nej, jag vet inte någon anledning till att jag skulle bli det heller?
Träffat någon från internet IRL?
 Hej, det är 2013, kul att du hänger med!
Varit så full att du inte kommit ihåg delar av/hela kvällen? LOL


Antal…

Gånger du varit kär? Kär och kär....
Gånger ditt hjärta brustit? Sådär riktigt deprimeradjättehjärtekrossadgördummasakerbrustit? Aaaldrig.
Tjejer du kysst? Har ni någonsin varit på en fest, full, med era bästa kompisar på en Nyårsafton? Det har jag!
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Ganska många faktiskt!
Gånger ditt namn varit med i tidningen? För många...


Senaste…

Boken du läste?
håller på med PLL bok 5
Personen du fick e-mail av? Nån klädsida
Personen du fick brev av? Mina betyg!!! AAAAH fick två A:n!!!
Personen du fick sms av? Soppi
Saken du köpte? Två fina klänningar som var superfina så hoppas frakten går bra och att de passar!



hahahahah såååå braaaaaa



Kraam

Av Elin - 9 juli 2013 19:48


Vilket jobb man har! Det börjar ganska stilla sen slutar det med att jag ligger i en låda med massor av papper, Gabbe försöker sätta streckkodslapparna i mitt hår(!!) dricker oändligt många koppar choklad till att stå på en pall och dansa till "who run the world". Sen att vi är de enda som är i ett grått lager när alla andra solar är en helt annan sak. Sen åt jag massa pankakor till lunch med keso och jordgubbar. Ni hör ju, jag har det väldigt bra ändå! När vi kom hem vid halv 6 så var jag tvungen att sola lite samtidigt som jag avlägsnade hårväxten från mina ben. DEN känslan, åååh så skönt. Nu håller Gabbe på att göra middag till oss men jag måste koka pastan medans han ska grilla. Hahah sötnöt. Imorgon är sista jobbsdagen och på Torsdag så ska jag träffa min tjejor. Så taggad!! Update; Nu blev han arg för att jag inte gick och kokade pasta hahahahah.




Sommarlov i mitt hjärta




Kraam



Av Elin - 7 juli 2013 20:04

Söndag! Och inte vilken söndag som helst. Solen strålar, jag vaknade ganska utvilad imorse och ikväll blir det något så fint som mys med min pojke! Hur bra som helst!! Dock har jag inte kunnat sola då vi suttit i e bil hela dagen. Denna helg började här i Stockholm sedan mot Halmstad sedan mot älskade Karlskrona! Åh favoritstaden (Stockholm räknas inte för det är överlägset den bästa!) som är så vacker på sommaren. Så då har man klämt in en roadtrip denna sommar haha. En sak att stryka från min bucketlist, wihooaa! Det gick rätt bra för min storasyster då de faktiskt kom till final i SM, så det var jättekul för dem! I Karlskarona hälsade vi på morfar och shoppade lite. Imorgon ska jag tydligen sommarjobba fram till onsdag, så himla glad för det även fast denna vecka ska vara riktigt fin vädermässigt. Men att få umgås med Gabbe och dra in lite money är ju aldrig fel det heller. Så ska packa ihop mina saker så jag snart ska åka och sova där. Puss på er.



Åh kommer inte se dig på 2 veckor tyyyp segt. Och har inte träffat min Sopp på 1 månad eller nått!!!!? Dumma sommarjobb....



Kraam























Av Elin - 4 juli 2013 23:11


AAAH vilken trevlig kväll det blev igår! Efter att ha spenderat dagen med Sara så följde Gabbe med mig hem och åt här, hade inte ätit så mycket under dagen så det satt ganska bra med lite mat! Sen så gosade vi massor och spelade lite spel (höhö) innan han åkte hem, ja han jobbar annars skulle jag aldrig släpp iväg honom, gillar inte att sova själv så mycket längre. Lol krävande? Såklart! Under dagen idag så har jag bland annat sett Spring Breakers. Vilken sjukt dålig film! Det känns skönt att jag också få säga det! Kort sagt handlar filmen om alkohol, droger, vapen, att Selena Gomez är den enda som är vettig nog att åka hem efter de hamnat i fängelse, pengar, nakna tjejer, att Rachel Korine visar alla kroppsdelar, nakna, mest hela tiden och har rosa hår, att James Franco ligger och stönar med två pistoler i käften och att Ashley Benson och Vanessa Hudgens springer runt i bikini, skjuter ihäl folk, har en trekant i en pool med Franco, sjunger Baby One More Time och ligger med varandra. Japp. Det var Spring Breakers. Så... se inte den. Kastade bort halva eftermiddagen på den. MEN har nu börjat kolla på serien the O.C Jaaa den är en såndär serie som alla typ i min ålder och uppåt till 25 års åldern har sett och jag vet någorlunda hur den slutar, men kände att jag ville se från början och den är bra asså. Har redan hunnit till avsnitt 7 på första säsongen. I en dramaserie är det såklart feeeett mycket drama och det är lite jobbigt ibland att alla är så melodramatiska men ääsch. Kul är det ju också. Ser fram emot denna seie + att det bara finns typ 4-5 säsonger så en "evighetsserie" är det ju inte. Nope, ska dra till halmstad och se gymnastik SM imorgon så måste upp vid 5. GAAAAH hahah jag brukar somna vid 4. Ja, jag vet. Jag har sömnproblem.


LOUD

lol | via Tumblr


Ovan S.P och under O.C, hahah döm mig inte för att jag tyckte det där var fett kul! Ingen fattar ändå inget Elin...


Av Elin - 4 juli 2013 11:54


Goooomorrn'!

 

Saker jag tycker om; Sommardagar, persikor, Taylor Swift, pjamas. Fin kombination av allt detta just nu, faktiskt. Himla fint. Jag känner mig så inspirationslös. Eller snarare drivlös. Den där lilla, lilla stenen som sitter framför inspirationen och vägrar ge med sig så att inspirationsfloden kan forsa fram... Den sitter där. Bah. Jag vill skriva roliga och långa texter, noveller och blogginlägg! Istället spelar jag Candy Crush och läser ett par sidor i Pretty Little Liars boken då och då. Mäh.


När inte inspirationen och kreativiteten finns där brukar jag ju kunna vardagsblogga, men jag vet inte hur kul det är att läsa om myggbett, halvdåligt väder, serier och svettiga springturer. Inte så kul att skriva om i alla fall. MEN, det händer roligare grejer! Imorgon åker jag och mina kusiner ned till hamlstad, nästa vecka ska jag träffa Sara igen, och hänga lite med mamma då hon har ledigt (första gången på hela sommaren) och bli fotad i en studio med henne. Dessutom har jag bestämt mig att köpa de där två klänningarna jag varit en sucker efter i typ 2 månader nu! Och ska samtidigt desperat leta jobb. Hur kul som helst, faktiskt! Good things comes to those who work their asses off... eller hur var det nu? Me likey!


Gudellervemdunuär, giv mig inspiration till att fota roliga bilder, till att ta på mig roliga outfits, till att skriva fantastiska texter. Kom igen! KÄMPA! Ska kanske ut och sola lite men vill hellre sitta inne och se film och serier hahaha!




 Kraam


Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards