elinelvira

Alla inlägg under augusti 2013

Av Elin - 16 augusti 2013 16:52



Att vara ett andrahandsval är värre än att inte vara ett val alls. Man är så nära, men ändå inte tillräckligt. Det svider.


Gudarna ska veta att det här bannemig inte var min dag, men eftersom jag är en sån extremt possetiv och glädjespridande människa ska jag ändra på detta (Känner ni sarkasmen?) haha nej men jag ska se till att ikväll blir en riktigt riktigt bra kväll. Det enda som fattas inför ikväll är snackset i skålar, bålen, mat i min mage innan alla kommer, låsa dörrar, musiken och såklart människorna! Så taggad iiih. Det är ju inte varje dag man har en 18-års fest liksom!! Sofia kommer om cirkus en timme och hjälper mig med bålen och musik så det känns skönt att få fixa det där sista. Men nu ska jag äta lite tidig middag. Haha jag är lite nervös så är inte 100 på att jag kan äta. Måste fixa mig också, har bara tagit på mig min korallröda klänning men inget smink eller fixat håret. AAAAGH vart tog tiden vägen? Och vilket sjukt ointressant inlägg... hahahah! Puss på er.




Av Elin - 15 augusti 2013 21:00


Sömn: Cirkus 5 timmar. Inklusive 2 powernaps. 
Matintag: Frukost och Middag. Kom på att det var sisådär 10 timmar mellan dessa mål. Bra Elin.
Teintag: Två koppar. Borde varit 7. Typ.
Vattenintag: Kroniskt kissnödig
Träningsvärk: Ingen. Konstigt nog.

Torsdag. Pretty Little Liars-depressionen är tydlig. När jag glömmer bort att äta är det fan illa. Jag åt knappt frukost imorse. Så nu ska jag äta godis för att dränka mina sorger. Eller något i den stilen. Och nej, det är inte alls så farligt som jag målar upp det. Ta allting sånt här med en nypa salt, okej? Såg avsnitt 9 (ligger lite efter då jag varit utomlands) och det var ju bara sjukt (-bra)  så är hel taggad på att se avsnitt 10 osså! Borde hinna ta mig en dusch innan Gabbe kommer hit om ett tag... Har inte sett honom eller knappt ens pratat med varandra på 10 dagar så kanske borde se lite fräshare än vad jag ser ut nu. LOL. (Ni vill inte se mig nu) Idag har jag annars mest bara städat hemma och handlat in till min 18.års fest imorgon! IIIH. Så taggad! OCH OM NÅGON FÖRSTÖR DEN SÅ KOMMER JAG MOSA DEN PERSONEN SOM EN CHEESECAKE! Bra att vi har det avklarat. Nu ska jag tvätta mig ren och sätta på en kopp te och tända ljus. Puss.




Mina små Liars!



Av Elin - 13 augusti 2013 21:37


Stopp. Paus. Replay.


JÄVLAR vilken VECKA!!! Har nog inte skrattat, dansat på bardiskar, badat i poolen, stekt i solen, pratat med främlimgar som jag kännt dem hela livet, gjort fantastiska minnen, besökt den vackraste stranden ever, tagit så sjukt många bilder, druckit breezer till lunch, ätit grekisk mat, snackat dålig engelska med snygga engelsmänn, dansat mitt på gatan klockan 3 mitt i natten någonsin i mitt liv! Några av dessa was a first också kan man ju säga! Ville aldrig åka hem! Fast det är samtidigt skönt att se sin familj igen och höra skrattet från min lillebor när han visar nån dålig youtube-video för mamma från undetvåningen. Borta bra men hemma bäst, as usual!


Just nu ligger jag och jäser i min säng efter middagen. Min magsäck måste ha krymt under denna vecka, kan äta några oliver och så är jag proppmätt. LOL. Ja, ni kan ju förstå att vi snålade med luncherna i början men sedan bara blev det så att man inte längre kännde hunger under dagarna... mycket knas. Förutom sista dagen, då unnade vi oss en resturang lunch! Det känns också knäpp att mina kompisar lyckades göra av med dubbelt så mycket fickpengar som vi... har liksom till och med 350 kronor kvar! Slutsats; Sjukt värt att svälta sig lite för att inte bli pank!


 

Häll vete i säcken vad jag har saknat min säng! Att sova på en rätt stel hotellsäng i en vecka är inte optimalt. Men mest det att min säng är så himla FIN! Eller hela mitt rum är fint, faktiskt. Jag var liksom inte klar med att beundra det innan jag åkte hemifrån. Tror jag ska sitta här hela kvällen och bara titta på mitt rum. Har redan packat upp det mesta från min väska så det ligger bara lite kläder i ena delen av rummet, men det tar jag hand om imorgon! Sedan måste jag förbereda inför min fäääzzzt. Så taggad på denna vecka! IIIIH.


 
 
Håller på att redigera bilderna från Zakynthos, första bilden är utsikten från hotell stranden där man ser Zakynthos stad och den andra är på Sara, Audrey och mig. Svetten bara rann när vi tog den bilden hahaha!
 
 
Kraam
 

Av Elin - 10 augusti 2013 12:00


 

Det är faktiskt inte klokt hur magisk den där låten fortfarande är. Jag vet inte hur många gånger i vintras jag promenerade till bussen, iskalla och mörka mornar, med Treacherous i öronen. Högre och högre volym och jag visste inte om jag ville skratta, gråta eller skrika. Älskar Treacherous. Two headlights shine through the sleepless night and I will get you, get you alone, your name has echoed through my mind and I just think you should, think you should know, that nothing safe is worth the drive and I'll follow you, follow you home... this slope is treacherous, this daydream is dangerous, this slope is treacherous, and I, I, I... like it.


 

Aja, vad gör jag nu må tro? Solar, badar dricker goda drinkar? I don't knooow förhoppningsvis är det nått bra.





Av Elin - 8 augusti 2013 11:45



Jag vet att jag inte ens har Enchanted parfymen men jag är så exalterad för denna nya doft från Taylor. Blir kanske en bra julklapp eller nått sånt. Haha antagligen ligger vi och solar eller nått nu här i Grekland thihih!




Av Elin - 6 augusti 2013 11:04


Piccsy :: Photo


Ibland blir jag så överbevisad av världen att jag överväger att tro på högre makter. Typ som när jag var liten och trodde att det fanns människor (läs: jättar) på en annan planet som lekte med oss som jag lekte med dockorna i mitt dockskåp. Okej, kanske inte riktigt så (men det var sjukt realistiskt när jag var elva!) - men något övermänskligt. Typ som att när man är glad, nöjd med livet, utan någon speciell anledning, och bara ler och känner sig avslappnad.. det är DÅ saker och ting går ens väg igen. Eller, inte för att det var så motigt innan, men de småsaker som gjorde en irriterad löser sig. Men vad jag egentligen ville säga var att jag är glad. OCH att saker och ting går ens väg när man har en positiv inställning. Idag är jag glad! Sådär.. nöjd med livet. Utan någon speciell anledning. I sin enkelhet. Planerar roliga grejer, njuter av mina doftljus och ler. Sådär enkelt och bra. Och IDAG ÅKER JAG TILL GREKLAND!!!! Iiiih. Så exalterad och så börjar jag bli lite nervös hahaha! Så nu äter jag frokust med Gabbe (som han gjorde till mig thihi) och ska pussa lite på honom innan jag blir hämtad om en timme cirka! Puss. (jag jag gjort nått inlägg under veckan)





Av Elin - 5 augusti 2013 22:52


Måndag är det idag va? Visst är det måndag? Det är måndag. SKÖNT. Jag har nämligen cirka noll koll på vad det är för dag, vecka, månad samt tid på dygnet. Ungefär så. Men det är så jävla gött (rent ut sagt) på ett sätt. Jag lever ju verkligen i nuet. Jag har ju en tendens att göra det alldeles för sällan, så den här sommaren har varit bra för min själ. På många vis.


Och än är den inte slut! Idag har jag (äntligen) bockat av lite grejer från min lista inför Grekland. ÅKER JU IMORGON! Hinner inte förbereda så många inlägg under veckan men ska försöka gå upp tidigt imorgon för att iaf göra nått. Gick upp rätt sent idag men hann fixa med att sy in kläderna som skulle fixas, fotade lite outfit, städade undervåningen, packade hela väskan med lite hjälp av min Kajsost (hahah läs; mycket hjälp) vattnade i trädgården som mamma ville och gjorde sedan lite middag i nudelform. Riktigt bra dag måste jag säga. Börjar bli sjukt nervös inför imorgon, det är liksom äntligen dags! Som jag taggat hela våren och halva sommaren. Nu ska jag gå och mysa med Gabbe, vi kommer inte ses på 10 dagar. Det är fett länge, men lika bra att vänja sig, snart blir det ju 4 månader.... Puss!


 Grèce Untitled

Blue Caves, Zakynthos Island, Greece Greece. ♥ | via Tumblr


Nyligen utsedd till världens vackraste strand, åh så taggad på Zakynthos iiih imorgon smäller det!




Av Elin - 4 augusti 2013 23:18


Jag har absolut inte dött. Däremot var gårdagen den bästa dagen jag varit med om någonsin. Och därför hade jag inte tid att berätta om den. Haha. Men efter ett dopp i Gabbes pool med Kajsa och Gabriel själv samt film tittande så har jag nu some time off from min lilla gos (Han och hans kompisar gamear och hade tänkt göra det halva natten.... le sigh, så det är att leva när man är kär i en gamer) Så ni förstår, jag har gott om tid.


Dagen igår började på det bästaste (?) sättet, vakna bredvid min fina. Sedan åt vi alla en gemensam tidig frukost innan mamma och Michael begav sig mot Danmark. Jag och Gabbe sov i den stekande solen (typ årets varmaste dag!!!) Haha han var så arg för att det var så sjukt varmt ute och låg där och muttrade för sig själv på filten tills han somnade ♥ Efter någon timmes solande/sovande åkte vi hem till Gabbe för att bada i hans pool. Och vi hittade uppblåstbara solstolar iiiih!  Så där simmade vi runt i lätt 4 timmar, well det var ju så varmt att det bokstavligttalat inte gick att göra något annat. Och det bästa är att jag fick skarpa bikinilinjer! Har knappt ens solat i sommar, då det är riktigt tråkigt, men igår var det mys. Vid 4 tog vi tåget in mot stan och hoppade på båten till Fjäderholmarna. Denna lilla resa var Gabbes studentpresent från mamma och Michael så mamma hade fixat en lyxig picknikkorg med 5 små baugetter (vi åt 2 av dem lol) fyllda med Råstbiff och brieost och tomat och massa mumsiga saker, en potatissallad, Loka med smak av Mango, en skål med jordgubbar och en påse Lindt choklad och så en fin flaska cider och en liten flaska champange (den var visserligen Gabbes) Kan fortfarande inte förstå att den kvällen var riktig. Där satt jag i solnedgången med den finaste människan jag träffat, viskade söta saker till varandra, drack champange och åt jordgubbar. AAAAH! Det var perfekt. Sen att Champange inte är sådär supergott är en annan femma... haha. När klockan närmade sig 10 tyckte vi båda att det var läge att åka hem. Kan inta fatta att sommaren snart är slut, ångesten växer hela tiden. Vill alltid sitta på en klippa på Fjäderholmarna i solnedgången och se in på Stockholm. Men der viktigaste är att han är bredvid mig.


Ta hand om varandra, lev och glöm aldrig att man aldrig kan berätta för någon tillräckligt många gånger hur mycket man tycker om dem.





Bästa kvällen ♥




Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Skapa flashcards