elinelvira

Alla inlägg under augusti 2013

Av Elin - 2 augusti 2013 22:45


Varför har inte dygnet fler timmar? Eller... varför går inte allting snabbt att göra, bara? Jag har haft fullt upp sen jag vaknade, i princip. Med olika saker. Som att gunga med Kajsa. Haha nej men har haft en riktigt fin dag, bara det att min packning till Grekland går lite segt. Men har äntligen fixat med papprerna, passet är framme, pengar väska och lite kläder är även det framlaggt. Snart så, snart så åker vi! AAAAGGH har taggat sen i MARS när vi beställde resan. Kommer ha så kuuuul! I alla fall, efter att ha gått promenad med Kajsa och pratat om massa viktiga saker (lol) sedan gungat på hennes baksida så gick jag hem för god grillmiddag på altanen. För nån timme sedan kom Gabbe hit och alldelses straxt så ska vi äta glass med mamma och Michael. Thihih är faktiskt lite sugen på glass, har knappt ätit det på hela sommaren!!


Sjukt konstigt att det redan är Augusti. Den andra augusti. Skolan börjar om typ 18 dagar. Vart tog sommaren vägen? Jag klagar inte så mycket ändå. Jag älskar hösten! (Läs; September & början av Oktober.) Kombinationen av att kunna bära sommarkläder och vinterkläder, man får dricka hur mycket té man vill, man kan tända ljus och läsa böcker, det är sådär härligt småkyligt på mornarna innan skolan, promenader i höstsolen, kantareller... Jag gillar min höst. Men än är det fortfarande sommar, och då ska man bannemig njuta! Denna sista del av sommaren har jag så mycket att se fram emot; Grekland, min fest, fylla 18 sen börja sista året på gymnasiet! Wooaaah, NU KÖR VI!


You're stunning | via Tumblr







Av Elin - 1 augusti 2013 19:02


Alldelses straxt ska jag ÄNTLIGEN bänka mig framför veckans Pretty Little Liars avsnitt, men täkte berätta om min rätt aschill dag först. Haha. Igår bjöd Gabbes familj in mig på Taccokväll sen så sov jag över där, jag och gabbe såg klart på sagan om ringen filmerna och myste. Bra namnsdags firande (nej känn ingen ångest för att ni inte visste att det var min namnsdag, inte ens jag gjorde det förens vid 5) Vaknade till mysigaste regnet utanför sedan körde han hem mig vid lunch och sen dess har jag kollat på OC. Klar med första säsongen och har nu börjat på andra. SÅ VÄRT! Och det är inte lika mycket kaos längre, riktigt skönt! Ja hej jag lever mig in i serier hejdå. Snart kommer Sofia över för lite häng och sen får vi se vad kvällen bjuder på! Cheers.


Seth Cohen The OC


Åh bästa avsnittet! Sethiboy me likey you ♥




Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards