elinelvira

Alla inlägg under oktober 2013

Av Elin - 12 oktober 2013 18:05



Och för er som undrade så har jag spenderat 4 timmar denna dag med att spela sims. Och det är väll vad jag hade tänkt fortsätta med denna lördagskväll. Nörd. Haha lite sad att jag inte valde att gå på fest med mina girls, MEN jag har iprincip somnat påvarje lektion denna vecka så känner bara för att ta det lungt och vila upp mig. Så då blire sims och How I met Your Mother. Vet att jag är typ 5 år efter alla andra; men den serien är sjukt kul! Dock lite av en kopia av Vänner. Meeen äsch det blir som en "plåsterförattVännerintegårlängre" Kanske kan övertala min Gabbi att prata med mig lite inatt ifall jag inte har lyckats somna (som jag antagligen inte kommer göra heller) Så kul är mitt liv just nu, så har inte så mycket att dela med mig. Eller jo, nu ska jag ned och göra en liten ceasarsallad. MUMS.



xx










Av Elin - 9 oktober 2013 21:03



Men hur är det redan Onsdag? Herregud! Ja veckorna går så himla himla fort, redan den 9 Oktober också. Och när vi ändå är inne på veckodagarna så kan jag gladligen meddela att jag åker till Kanada om exakt 2 veckor (eller jaa nu exakt om 2 veckor sitter jag på planet DIT så egentligen mindre än 2 veckor höhö) Im so exited! Men först ska jag avverka fyra prov, läsa ut en engelska bok, en spanska text och en engelska bokgrupp diskussion. Något mindre roligt kanske. Oktober är en riktig plugg månad och har alltid varit och kommer alltid vara. HA! Nästa oktober går jag inte i skolan! Vi var även och beställde våra studentmössor idag, eller aa jag gör det imorgon. Men jag vet exakt hur den ska se ut! Så himla himla taggad på att få hem den! Så vad har annars hänt dessa blogglösa dagar? Förutom att åka till närakuten, somna vid klockan halv 10 och haft ett så stökigt rum att jag inte ens kommer ihåg sedan sist det såg ut (om ens nånsin??) Men nu har jag börjat ta tag i mitt liv (lite halvhjärtat) och börjat städa. Och plugga. Ska göra klart min spanska text nu och äta min franska choklad jag fick av mamma efter hennes Paris vistelse. Lite sådär lagom cozy. Pwauzz (bara för att jag och Sofia ska göra ett stort arbete om fjortisar..... Jag vet, hahahahahah)




xx





Av Elin - 6 oktober 2013 21:24


 


Åh, mysig och fin kväll igår! Älskar höstkvällar i förorten. Hemma hos Marrie myste hon, jag och en sjukt brunbränd Danielle, pratade om allt mellan himmel och pannkaka som hänt de senaste månaderna och åt lite äppelpaj. Jag har saknat båda två pinglorna, måste jag säga! Detta måste vi göra om brudar!  Var dock inte där så länge (10-ish till kvart över 11-ish) men ändå gick jag inte och la mig förens fett sent. Lite Gabbes fel haha.


Idag har jag passat Calle, spelat sims och pluggat engelska. Lite nervös inför första redovisningen inför nya engelskaklassen + lärare, det var bättre när det bara var min klass och inte blandat som det är nu och så tycker jag läraren alltid verkar arg eller nått. Aja det går säkert hyffsat bra. Så har jag skypeat med Gabbe idag igen, man måste ju passa på när det är helg! Ska straxt skriva ut min redovisning och pluggat lite kriminologi innan jag hoppar i säng.


Nästa vecka är en ny vecka! Söndagsblogg!


Måndag: Engelska redovisning "Australien" Plugga krimi, svenska, engelska

Tisdag: Plugga krimi, svenska, engelska

Onsdag: Läxförhör Engelska boken, plugga svenska krimi, Skype med Gabbe

Torsdag: Plugga svenska, krimi, religion

Fredag: Svenska prov, Kriminologi prov? Myyysaa nån?

Lördag: Äta, sova, se tv

Söndag: Plugga religion, spanska



Wäääh seg vecka. Inget roligt händer under veckan och inget roligt so far i helgen.



xx




Av Elin - 5 oktober 2013 20:43


Hejsan bloggisen! Rätt dålig uppdatering här och det finns två anledningar för det. Det första; Mitt liv är för tillfället rätt ointressant och platt. Det andra; Jag är nästan hela tiden atingen ledsen, trött eller i skolan. Japp, så var det med det. Igår kväll hade jag det dock riktigt roligt när vi firade Bianca. Först bjöd hon på god middag och bål hemma hos henne sedan åkte vi till Jossan och förade innan vi drog ut och dansade. Väldigt dyrt dock så det kommer nog tyvärr inte hända så ofta men nån gång ibland kanske! Såg även Kissie precis när vi skulle gå, känner mig fett cool. Jag vet, ni får ta på mig. Hahah! Nej men aa idag mår man väll som förtjänat och har iprincip spenderat hela dagen i sängen. Lite mys dock. Tror jag ska ned och äta, har förövrigt inte ätit något på hela dagen och klockan är halv 10!!!? Jävlar. heheh.


Här kommer en liten countdown så att jag ska överleva resten av denna höst.


18 dagar tills jag åker till Kanada

19 dagar till Pretty Little Liars Halloweenavsnitt

19 dagar till Ravenswood

20 dagar till The Carrie Diaries säsong 2

21 dagar till höstlov

78 dagar tills Gabbe kommer hem


Varför är allt roligt och underbart så himla långt borta för?




xx




Av Elin - 3 oktober 2013 20:42


 

Losing him was blue

Like all I'd ever known

Missing him was dark grey

All alone

Forgetting him was like trying to know

Somebody you never met

But loving him 

Was Red


Annars har torsdagen flytit på bra tycker jag (förutom sociologi provet, hej F) Ja, något smartass (som heter Elin och skriver det här just i detta nu) välte just ut en hel tékopp över sin matta. Plus skrivbordet. Och golvet. Jävligt smart. Och så är det ju tredje oktober. "On october 3rd he asked me what day it was. - It's october 3rd"  Ifall ni inte kan filmscitatet kan vi inte vara vänner längre... Efter skolan så jag till banken ockh fixade med mitt CSN sedan åkte jag in till Kajsas skola och väntade tills hon slutat. Gick runt och prtatade och köpte presenter till födelsedags barnet imorgon; lilla Binx som äntligen också blir vuxen! Hade tänkt läsa lite i engelska boken och avkoppla mig med att spela lite sims. Myyys.



xx



Av Elin - 3 oktober 2013 00:15


Kan inte sova. Lever på té och musik. Inte sugen på mat. Spyr typ ändå bara upp den. Skulle kunna ställa mig upp och skrika håll käften för att hela världen ska tystna. Blicken flackar och jag letar efter någonstans där jag hör hemma, hur vet man om man har hittat en trygg plats? Små, fina, viskningar från långt bort. Längtar efter dig och vill bara ha dig här och nära som jag hade förut. Men jag vet att du och din öppna famn finns och att du aldrig aldrig aldrig kommer att försvinna. Och det är ju fint och kanske det världefullaste jag har, men du är ju inte här. Kanske är det jag som aldrig är nöjd men jag vet inte hur jag ska landa. Jag har ju inte höga krav och orimliga ideal, jag är ju bara rädd för att inte duga, för att inte räcka till, för att inte bli omtyckt. Jag blir som vatten på olja. Ingen vill väl vara som vatten på olja?


Har bryit ihop två gånger under tre veckor och vet inte varför, fast samtidigt så vet jag. Jag vet. Fast ändå inte. Utochinochuppochnerochframochtillbaka. Blir galen. Behöver mer sömn. Mer té. Mer närhet. För helt plötsligt känns det som att gå i början av högstadiet igen, och det är minst sagt lustigt. Pluggat klart för idag har jag iallafall gjort. Vill måla naglarna i en fin rosa färg. Det ska jag också.





xx



Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards