elinelvira

Alla inlägg under december 2013

Av Elin - 7 december 2013 23:45


Förstår mig inte på min kropp. Inte alls. Hela dagen har varit dränkt i stresspanikångestkänslor, totalt tryck över bröstet och jag har fått sitta och andas djupa andetag för att huvudtaget fungera. Förstår inte. Nej, jag fattar verkligen inte vad jag är så jävla stressad över. Stressad över allt som måste göras vill jag tro. Ändå tror jag att stressen beror på de kaosartade känslorna som uppstår över att tiden går så fort, men ändå så långsamt. Att livet bara glider förbi mig. Att jag inte längre vet varför jag gråter om kvällarna.


När blev livet en kaosartad tillvaro? Borta hemma hemma borta på plats rätt ställe fast fel utan värme med kyla måste stanna vill springa VILL VA KVAR. Pausar. Känner värmen. Lugnet i kaoset. Tryggheten. Det är så kallt i luften och ändå fryser jag inte. Det gör så ont i bröstet, precis vid revbenen, det är livet som bankar och skriker inom mig. Gör något! Bli något! Ta vara på din förmåga! Du kan ju inte fastna här hela ditt liv. Vad fan ska du göra här? Jag bad aldrig om att få allt det här. Jag önskade mig det aldrig, i alla fall inte här. Jag längtade bara härifrån. Till större saker. Till nya saker. Jag hade så höga ambitioner och mål. Det har jag fortfarande. Men då trodde jag inte att jag skulle ha sammanflätade band som höll mig kvar. De är slitstarka. Men jag ska erkänna att det bara kan gå någon timme så saknar jag dig igen även fast jag vet när vi ses igen och även om jag inte borde sakna dig såhär, så vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Hela livet blev en längtan.

Hela mitt hjärta är så sprängfyllt. Ser, är, lever. Jag får så mycket. Jag vill bara ge, ge, ge, ge, ge hela världen! Och så bara får och får och får jag. Jag vet knappt hur jag ska tacka längre. Jag får så mycket. Så mycket kärlek. Så mycket fina människor. Har så mycket. Och ibland så känns det som att jag sticker härifrån och sviker allt jag har. Man vill ju inte vara egoistisk, men jag kan ju inte stå still hela mitt liv. Alla dessa förväntningar på allt jag ska göra gör mig vansinnig ibland. "Du kan det här!" "Testa det här!" "Bli det här!" "Gör det här!" "Flytta dit!" "Res dit!" "DU KAN SÅ GÖR DET". Men vad fan vill jag då?


Så jag vandrar i mörkret. Själv. Det dunkar från hus där det är fest. Människor, berusade, samtal, skratt. Nattljus. Allt badar i ljus. Går mot skogen och stannar. Tänker ingenting. Luften är kylig, klar. Mina lungor blir fria. Livet pustar ut. Livet njuter. Här, nu, i detta ögonblicket. Enkelt. Hemma. Vackert. Snart blir det kallt. Men jag märker det inte. Frosten når mig inte. Vill va kvar.





xx


Av Elin - 7 december 2013 18:56


Nää jag kunde inte låta bli....


 

 

 

 

   


                                                  



Av Elin - 4 december 2013 23:06



(1) Tumblr


Efter två låååånga dagar med projektarbets fix så är det äntligen dags för mig att få njuta av lite serier. Och eftersom jag inte hittar min Vänner 10 så är jag så sad att jag inte kan se på Vänner just nu. Därför blir det lite Mow I Met Your Mother.



xx




Av Elin - 4 december 2013 22:39



xx





Av Elin - 3 december 2013 00:22


Nästa gång jag predikar om hur jag inte vill sova, slå mig.Eller tvinga mig i säng. Vad som helst. Nackdelen med att inte sova är att man blir så jävla trött. Tänk att det tog mig lite drygt 18 på att komma på det. Suck Elin. Hur som haver, idag efter en fruktansvärt ovärd dag så åkte jag och mamma in för att äta en god middag på en Italiensk resturang och se Svansjön som balett på den Kungliga Operan.  När det är halvvägs genom första akten och får stående ovationer... då vet man att det är helt, helt magiskt. Skulle kunna se om den redan nästa vecka (behöver tid att smälta det hela) Så mycket känslor. Så vackert. Så fin musik. Gåshudsframkallande. AAaghhgh. Tack finaste finaste mormor för biljetterna. Önskar du skulle orkat följa med


Så nu sitter jag här som en lycklig liten kärleksfylld bomb, ska skypea en kortis med min fina gos och sen ska jag krypa ner i min renbäddade säng och sooooova. Imorgon väntar tidiga lektioner, massa plugg  och en dag närmre till att mitt hjärta kommer hem! Kärlek! 


Swan Lake Ballet

Black Swan



När jag var 5 ville jag inte bli ballerina, det vill jag fan nu. hahah.  



xx




Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Skapa flashcards