elinelvira

Alla inlägg under april 2014

Av Elin - 21 april 2014 23:13


Och... SOLDEBUT! Barbam! 


Fy tusan vilket härligt väder! 17 grader i skuggan och cirkus 23 i solen. Tack Sverige för det! Igår... hm vad gjorde jag igår? Jo, läste och.... aa läste och solade lite haha. OCH spelade sims, määh. Vaknade till SOOOOLSKEN! Det gjorde min dag. På riktigt så himla himla lycklig! Att vakna till solsken måste vara bland det bästa som finns. Bara för att solen kittlar mig i ögonen idag blir jag på ett så galet bra humör! Det är ganska intressant det här med vad vädret kan göra. Denna vecka har jag proppat i mig sjukligt mycket onyttigheter. Fy och skärpning! Och inte tala om igår! Dagen då Elin gick upp 20 kilo. Minst. Har pratat ganska mycket med min älskling idag på skype. Haha vi hade en diskussion om vilka kändisar som är snygga eller ej. Åh, nu förstår jag varför han valde mig och varför ingen annan har typ försökt förut; Hans kvinnosmak är FÖRFÄRLIG! Haha. Den enda vi var överens om var Evangeline Lilly (Men hon ser ju ut som en sexig ängel så inte så konstigt) Ska ta på mig pjamasen och tvätta ansiktet. På tal om det så är halva min sminklåda snart slut... åh alla dessa utgifter. le sigh. Fast lika gla' för det är jag men gladast är nog räven heeeej, huuuum, vår sång är dum den är ju ingentiiiiiiing vad gör det om hundra år när alltiiiiiing kommer kriiiiiing? Ja, idag är jag glad! (Fast lite ledsen att jag har läst ut Fifty Shades triologin, sista boken var faktiskt riktigt bra. Blev positivt överaskad) Puss.




xx





Av Elin - 19 april 2014 22:35




Jag hade en mardröm om att du lämnade utan att ta farväl, att du försvann utan att säga vart du gick. Jag hoppas att du aldrig, aldrig, aldrig gör så. Jag tycker inte om när människor försvinner.


Har haft en helt sjukt perfekt lördag och jag är så vansinnigt lyckligt lottad. Har spenderat dagen på Mormors landställe och ätit påskmat och fikat i solen. Hemskt att lovet snart är slut, känns som jag äntligen kan andas och så ba Baam; Skolångest IGEN. Fan. 47 dagar kvar till studenten och underbara "sommarlovet". Vi var borta längre än planerat så har inte hunnit fixa de saker jag hade tänkt göra idag så det blir imorgon. OCH DÅ SKA JAG GÖRA DEM! Bra Elin, sätt sig själv på plats. Ska läsa lite och försöka somna innan 3 idag igen. Drömmer mardrömmar nästan varje natt och vaknar alldeles kallsvettig inpå morgontimmarna. Inte alls kul. Vågar nästan inte gå och lägga mig bara för att jag inte vill drömma det jag drömmer om. Saknar din trygga famn  ♥ Nu väntar boken på mig. Puss.





xx






Av Elin - 18 april 2014 23:52


Trots lov går livet inte helt som jag hade planerat. Le sigh. För första gången under hela min tonårstid vill jag bara bort, bort här ifrån och upptäcka någon ny stad och träffa nya människor. Jag vet inte, det kanske är normalt att känna så när man är snart fyller 19? Aja. Det har varit några tuffa dagar och jag har inte mått så bra, av mååånga olika annledningar. Men mys med Kajsa framför Gossip Girl, prata med älsklingen och ha en syuppkläderstund med mamma har helt klart varit höjdpunkterna dessa 3 dagar. Har också köpt en ny tröja (och andra delen av min bikini) bikinin var nödvändig inför sommaren så det var ett köp som skulle inträffa förr eller senare, råkade bara bli i fattiga April. Tröjan var dock bara ett "fanvadlivetsugeråhfintröja" - kinda köp hahaha. Hade tänkt läsa i Fifty Shades freed  nu. Även fast jag borde plugga. Shit har helt glömt bort uppsatsen som vi skulle göra klart så fort som möjligt. Har även haft sjukt ont i ryggen idag, så har mest tyckt synd om migsjälv och inte haft tankarna på skolan. Mamma tryckte sedan ned mig på golvet och så fick jag smörja in någon massageolja. Jag luktar nu som en hel indisk familj.





xx





Av Elin - 15 april 2014 21:41


Hej Bloggisen. Idag har varit en ganska så jobbig dag mentalt, så jag skulle kunna skriva ett helt inlägg om hur jag satt på bussen idag och grät medans Taylor Swift sjöng "Last Kiss"  i mina öron. MEN, det tänker jag inte. Det har varit så mycket dålig energi från min sida sistånde så let's talk about hur irriterad jag är på Nelly.com istället. Haha. Asså, jag beställde hem en bikini och ett par trosor från deras rea och idag fick jag hem det. Bara det att bikinitoppen fattades och såklart tänkte jag att de glömt packa ned den. MEN så var inte fallet. De hade tydligen fel på lagersaldon och den var slut även fast den var på hemsidan. "Jaha, men nice att jag har ett par bikinitrosor som inte går att matcha med något annat" var liksom det enda jag kunde tänka på. Så nu måste jag leta reda på en bikiniöverdel som passar till den halvan jag köpt. Så typiskt Nelly. Har aldrig haft sådanna problem med någon annan sida, och den här är ändå svensk. Har beställt från USA och Australien och grejer men det har aldrig varit några problem. Även är jag mer nervös när jag beställer ifrån sådanna sidor, hm borde nog sluta med att vara det. Ajaa, tror jag har hittat en överdel jag vill ha. Har förövrigt läst nästan hela dagen, vill bli klar med Fifty Shades triologin. Inte för att den inte är bra, tvärtom, jag kan inte sova om nätterna för att jag måste läsa. Haha. Men har hunnit prata med min älskling idag också. Blev en suris på honom även fast jag egentligen blev arg över något som han inte alls har med saken att göra. Standard haha. Förlåt igen älskling. Eller aa jag sa aldrig förlåt, så bara förlåt. Nu blir det mer läsande. Puss



Untitled



Vackraste texten som alltid får en att minnas det man trodde man glömt.



xx







Av Elin - 14 april 2014 21:43




OH GAWD! Han är så jävla sexig det är H E L T  S A N S L Ö S T. Jag vet, han är fucking 50. Men vem bryr sig egentligen? Jag menar titta på honom. Titta på honom! Hm undrar förövrigt om Danny Tanner gifte sig med Pamela Katsopolis för att få Uncle Jesse. Kanske var Pams bilolycka verkligen inte en olycka... haha. Förövrigt den bästa videon jag sett denna vecka.



xx



Av Elin - 13 april 2014 19:56


Nämen god eftermiddag världen. Sitter i min säng i min nya fina tröja och ska snart ned och poppa mig en skål med popcorn. Har förövrigt befunnit mig i min säng hela dagen. Bästa stället i hela världen. Eller aa tja, det finns väll några undantag haha. Har i prinip läst sedan jag vaknade imorse till nu. Är helt klar med Fifty Shades Of Grey och har läst den första halvan av Fifty Shades Darker. Och jag måste säga att jag har ändrat min åsikt om dem haha, de är faktiskt bra.  Böckerna är ju framförallt erotiska romaner, men de innehåller också psykiska kamper och tankemönster som är ganska intressanta. De kanske inte är världens mest välskrivna böcker, då jag är en riktig beskrivnings junkie och gillar att måla upp berttelser, är författaren väldigt rätt på sak men det är väll en smaksak. Men de är minst sagt  beroendeframkallande även om allt sex blir ganska uttjatat efter ett tag. Skulle velat ha lite mer handling men det är spännande karaktärer och ganska många roliga punchlines. Jag vet inte om det ger en bra bild av böckerna, men i mitten av Fifty Shades Darker, andra boken, måste jag säga att det är ganska svårt att lägga ner den. Sjuka och konstiga javisst, men helt klart beroendeframkallande. Förstår nu absolut varför de blivit bestsäljare runt om i världen. Hade ganska många förutfattade meningar mot triologin först haha. Just nu skriver jag arga sms till min Gabbe för att han inte svarat på mina sms på hela dagen, hmpf. Och så leker jag lite svårflörtad haha. Det måste man ibland också. Nej, mot micor popcornen!



xx







Av Elin - 12 april 2014 22:22


Saker jag borde sluta med: Tröstäta. Jag lovar att jag har tredubblat min vikt den senaste veckan. But hey, jag MÅSTE ha lite pepp för att överleva allt den sista tiden! Okej? Okej. De var ett tag sen jag kikade in här. Men min kropp har varit fullständigt slut efter dessa intensiva veckor. Jag tror att veckorna mellan sportlovet och påsklovet har varit de jobbigaste i hela 3:an. Herregud så stora arbeten vi haft och 28049 kg små uppsatser. Asså, dessa små uppsatser.... Ni vill inte ens veta vad jag vill göra med alla små uppsatser som man har 3 dagar att göra klart!! Idag har jag iallafall varit med mamma på IKEA och kollat på saker, men mattan jag ville ha var 1 meter kortare än vad hemsidan sade så det blev inget. Dock fick jag en fin tröja av mamma när vi "sprang in" i Kista Galleria. Har velat ha en mörkblå & vit randig tröja i flera år nu men aldrig funnit en som passar min drömbild av den (Standard att ha en drömbild av någonting och så hittar man typ aldrig det man har målat upp i huvudet haha) Men så gick vi in i en affär och så bara låg den där ♥ Sedan dess åt jag en tidig middag och redigerat och kollat igenom bilder. Ska se någon film eller nått nu tror jag. Är fortfarande helt slut så jag somnar nog snart haha.





Bästa ♥





Av Elin - 10 april 2014 22:01


                 

                 


ÄNTLIGEN PÅSKLOV! Äntligen. Har nog nästan aldrig behövt ett lov så mycket som nu. Både hjärna och själ är helt och fullständigt slutkörda. Behöver sova och behöver Gabbekramar. Hellst båda samtidig. Denna vecka har förövrigt varit med på top-listan om de värsta veckorna denna vår. I ett urval kan jag berätta att jag har sagt hejdå till mitt hjärta och får nu inte se honom på 2 månader (vi har aldrig varit ifrån varandra så länge, hjälp) gjort den sämsta muntliga redovisningen i mitt liv, gått utan smink hela veckan, ätit som en fucking flodhäst (hejjagtröstäterlåtmigva) samt sovit i snitt 4 timmar varje natt. Amen ni hör ju själva, inte så konstigt att veckan sugit. Tur att vi har haft tur med vädret  iallafall höhöh. Imorgon ska jag sova ut, träna och plugga. Så skönt. Taylor Swift är förjävla snygg. God natt.




xx




Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards