elinelvira

Direktlänk till inlägg 7 september 2011

Nya Karaktärer i Pretty Little Liars!

Av Elin - 7 september 2011 17:11

Hejsan!


Sökte runt lite på olika sidor och då hittade jag något mycket intressant! I dag blev det nämligen offentligt att två nya manliga karaktärer tillkommer under säsong 2 i Pretty Little Liars! AAAAH! Shane Coffey (The Secret Life of the American Teenager) kommer att spela en barndomsvän till Aria, Byrons kollegas son. En 16-årig kille som enligt Marlene King kommer att bli den första "male Pretty little liar"... Och alla vi Ezria- fans kan andas ut; han kommer INTE att försöka sno Arias hjärta!

Alexander Nifong (Glee) kommer att spela en gammal vän till Jenna, Sam, som hon gick på rehabilitering för blinda tillsammans med. Spännande!


Kram






 
 
Adina

Adina

7 september 2011 17:54

Sv från Juli xD:
Ja, undrar hur många det kommer i HON!?

Haha, coolt att du såg vår musikvideo på taylorswiftsweden :) Det var smart av oss att skicka in den dit, så fler kunde se den! Tack! (du sa att den var bra)
Jaa, gör en video om England! Och lägg upp den!!:D

Om man gråter i ett slut i en film är filmen bra ju, oftast blir filmer bättre om man gråter till dem! Tycker jag. :D

Haha, vi har skrivit ett tag till varandra nu! Jaa, jag upptäckte din blogg genom Malin iallafall... Hur upptäckte Malin din blogg då?

Jag tycker som du - att Who says är den bästa av hennes låtar. De andra som jag har hört är inte såå bra... Men hon är bra på att sjunga! Och skådespela!

Ååhh, du skrev att du skulle sola med en bok...Vad det lät härligt... sommar...:D

Hahaha, jag är inte säker på om jag försår med ditt att 8 låter varmt och det xD

Ja, det var väl bra att det var miss moore med att man blev förvånad, att boken inte var förutsägbar...men det var endå dåligt! Vad får man reda på i Längtans rike? Nej, jag har inte läst den... Johanna läser den nu, ska läsa den sen! Jag har massor att läsa dessutom, och den är så tjock..
Jag uttalar typ också Cirke, engelst. Men Johanna säger "cerise". Det är helt fel! Haha, hon är rolig hon^^

Åhh, jag vill också på språkresa! Jag har pratat om det med mamma när vi fick språkresa kataloger, och då sa hon faktiskt att vi skulle spara dem. Det måste alltså finnas en liiiiten chans att jag får åka någon gång, eller hur?:) Men då vill jag ha med en kompis!

Jaha, jag har frågat om vi kan bli vänner på facebook xD Det hade jag glömt! Men visst, det kan jag söka på! Elin Östman alltså. Haha, det låter konstigt. Fram tills nu har du varit bara Elin. Nu har du ett efternamn också;P Nästan som mammas sidas efternamn, Westman :)

Kram!

http://www.erikzzonz.blogg.se

 
Sofia

Sofia

8 september 2011 07:15

Heej! Jag har startat en tävling i bloggen där du har chans att vinna ett iphoneskal. Det är väl iallafall värt ett försök? Du förlorar ju inget på det! ;)

http://sofiajosefine.blogg.se/2011/september/vinn-ett-valfritt-iphoneskal.html#comment

Förlåt om detta störde dig!

http://sofiajosefine.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 30 januari 2016 14:08

  Jenna Den riktiga dansen. Hahahah asså typ det bästa jag sett! Channing Tatum och hans fru Jenna var med i Lip sync battle och hon gjorde hans nummer från Magic Mike XXL! Måste medge att hon nästan var bätrre haha. Det roligaste är j...

Av Elin - 19 januari 2016 15:56


  Hallihallå! Här sitter jag en Tisdag och äter choklad. Ajjabajja mig hahah. Men imorgon ska jag försöka ta tag i mitt liv igen!! Ska gå till gymmet, duscha, tvätta sängkläder, tvätta mina smink borstar, städa rummet och kanske börja plugga lite. ...

Av Elin - 10 januari 2016 00:27

          ASSÅÅÅÅ JAAAAAA. När jag såg detta blev jag såå glad. Den här sången var min absoluta favorit i början och är fortfarande en av de bästa på albumet according to me. Och musikvideon hallå??! Hur bra? Till och med Gabbe blev imponerad h...

Av Elin - 9 januari 2016 23:49

  Herregud var det snart en månad jag kikade in här sist? Känndes som förra veckan. Har uppenbarligen ingen känsla för tid ahah. Vad har hänt sedan sist jag skrev? Tentade innan jul (fick högsta betyg wihooo) sedan bar det hemåt för julfirande med ...

Av Elin - 14 december 2015 21:34

      Denna måndag - 14 december 2015 - är första dagen på hela terminen jag är FULLSTÄNDIGT slut både i kropp och knopp. Var och gymade själv igår och idag var det förelsäning sedan gym med Chrissie.  Och herregud min kropp gör ont överallt...

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards