elinelvira

Direktlänk till inlägg 14 januari 2014

Won't tell anyone about the way you hold my hand

Av Elin - 14 januari 2014 22:57


Först: HAPPY PRETTY LITTLE LIARS DAY!!!!!!!!! ...dör lite!


Annars vet jag inte vems dag deet har varit idag, min har det defenitivt inte varit! Vaknade klockan 6 med

att jag höll på att frysa ihjäl med pjamas, täcke och filt på mig. Kunde snabbt konstatera att jag hade feber. Kul. Inte nog med det så hade jag en stor fet vagel i mitt öga, en vagel så stor att om man satt bredvid den på flyget skulle undra varför den inte bokade två stolar. Det är en stor fet vagel. Så ni kan nog förstå vad jag vill komma med detta; hade min första "lediga dag" från skolan. Vet inte om jag är så stolt över det men hann iallafall plugga rätt mycket inför provet imorgon. och se det nya How I met your mother avsnittet.  Och TÄNKER INTE VAKNA UPP MED FEBER DÅ IGEN. Det blir så jobbigt att tänka. Vill också klippa mina toppar. Det var ju ett tag sen nu, dock tror jag att jag väntar ett tag till så att det kalla vädret kan passera någorlunda (kyla sliter ju som fan) Nu hade jag tänkt att se Stolthet och fördom (den från 1995) mysigaste filmen EVAH! Puss på er.





Saknar dig mitt hjärta.



xx






 
 
Malin

Malin

15 januari 2014 17:35

Heeeeej Elin! Hur är det med dig?

Nu tänkte jag att det var dags att svara på lite kommentarer! Är aldrig någonsin inne på datorn (förutom i skolan när jag pluggar, och hemma när jag pluggar), och det är så jobbigt att svara på mobilen, så det har inte blivit av. Men nu så!
(såg förresten att jag har kommentarer från 2012 från dig, som jag inte svarat på än. Jag har väl skrivit med dig sedan dess? waaaa!)

Haha nää, Livets Ord är ingen sekt :P Förr trodde folk att det var det, för de var lite konstiga typ med att tala i tungor och allt, men de är inte någon sekt! Jag har inte gått med där heller, men det är kul att åka dit ibland och gå på nåt möte. De har så härlig lovsång!

Jaaa, Lost! Det är världens mest spännande serie! Men nu var det så länge sedan jag såg den, så nu har jag typ glömt allt. I alla fall känslan den gav mig. Åh men vilken lycka när både Kate och Charlie (haha minns inte vad de heter på riktigt) var med i Hobbit 2! Oslagbart!

Du skrev 14 oktober 2012 såhär: "Begin again är lite som jag känner med en ny kille jag börjat träffa.. hehe.. han heter Gabriel (gabbe) men vet inte ifall något kommer hända. Han e lite tillbakadragen men jätte trevlig och jag e också blyg med killar i början såå... men vi träffades första gången på en fest. Där vi strulade hela kvällen och jag var rätt full så det är lite awkward att träffas nu hahah! Men igår när vi sågs så var det rätt avslappnat XD" Vad gulligt att ni är tillsammans nu! Förstår verkligen inte hur du överlever när han är i Canada, åh jag blir ju jätteledsen när Markus ska åka iväg med kompisar från sin skola på skidresa en vecka (lite för andra anledningar med, typ en tjej i hans klass och så, och att han då missar lägret med kyrkan (det är precis samtidigt)). Men ja, du är så stark måste jag bara säga! Blir så inspirerad och uppmuntrad av dig och Gabbe på något sätt!

Åååh PLL! Alltså waaah hahaha åh vad jag har tröttnat! :P Blev såå glad när det var uppehåll till januari, då hade jag en chans att se ikapp alla typ tre avsnitt jag inte hunnit se. Och så kom det ut ett nytt precis nyss, åh jag orkar inte vara ikapp, och så avslöjar alla för mig vad som händer om jag inte är det! :P
Kollar du på Ravenswood?

Jaa tandställningen är jag i stort sett klar med nu! Har bara en som jag ska ta ur när jag äter och så, och lite då och då när jag känner för det, och inom ett halvår ska jag kunna vara utan den hela dagen utan att tänderna åker tillbaka för mycket.
Dina tänder ser ju perfekta ut! Hela du förresten! Du är så vacker!

Nu skickar jag denna kommentar och börjar på nästa! :P KRAAM!

http://jaagmaalin.blogg.se

 
Malin

Malin

15 januari 2014 18:29

Jaa, haha gymnasiet är läskigt! Eller egentligen inte, hahaha men jag blir jättedeppig då och då för att inget är som på grundskolan. Vill ibland byta skola, bara för att få komma bort från Adina och Johanna och lära känna lite nya människor. Har lärt känna tre andra ganska bra, dels Johannas kompis Veronica, som började hos oss en bit innan jul tror jag, och sen de två blygaste tjejerna i klassen :P Vill våga prata med allaaaaa! :( Men annars så är det väldigt bra tycker jag, finns ingen bättre skola än Grillska!
Vilken skola gick du på? haha känner antagligen inte till den, men ändå :P

Jaa, du och Gabbe har ju varit tillsammans jättelänge ju! :D SÅ KUL!
Haha när man är kristen FÅR man göra vad man vill, det finns inga regler, men många väljer att typ vänta med sex och sådant. Det står i bibeln att "Allt är tillåtet, men allt är inte nyttigt. Allt är tillåtet, men allt bygger inte upp." Så man får helt enkelt bestämma själv vad man vill göra! :) Mamma och pappa vill inte att jag sover över med Markus än, men en gång har vi fått det ändå (hehe och några gånger har jag råkat somna hos honom sent på kvällen och gått hem när vi vaknat runt 6 eller nåt, och en gång vaknade vi 8, då gick jag inte ens hem :P). Man väljer ju liksom själv vad man vill göra, så att vara kristen är inte att leva under en massa regler alls! :)

Jag och Markus träffades väl ... hmm ... jaa alltså vi har gått på samma skola när vi var små, sedan bytte han ett tag, och sedan blev han kristen och började gå i Furuhöjdskyrkan, och sedan bytte han tillbaka till min skola. Förra vintern, på fredax, började vi väl tycka att det var kul att umgås lite antar jag, men inte så att jag tänkte så mycket på honom. Sedan började han smsa mig, och jaa, sedan träffades vi mer och mer och efter ett skidläger när vi praktiskt taget var som tillsammans (han satt och pillade mig i håret varje kväll, och vi kramades hela tiden, och jag åkte precis varje åk hela den veckan tillsammans med honom, vi åkte i liften tillsammans och allting. Sedan när vi kom hem så tittade vi på film hos honom han och jag, och så låg vi så nära varandra med våra ansikten att våra läppar nästan nuddade varandra, men ingen vågade göra nåt. Sen nästa dag gick vi världens längsta promenad, pratade, och så blev vi tillsammans :P

Jaa, min familj ber bordsbön (när vi kommer ihåg)! När jag äter med Markus ber vi alltid, för han kommer ihåg haha, men inte så ofta hemma längre. Tror det är ganska vanligt att be bordsbön faktiskt! De flesta i min kyrka gör det i alla fall tror jag! :)

Ååh neej vad hemskt med din mormor! Hur mår hon nu?
Jaa, jag tycker absolut du ska be för henne! Jesus har ju vunnit över döden, när han dog och uppstod igen, så han kan förändra situationen!

Inser att jag skriver väldigt mycket om Jesus och sånt, tycker du det blir jobbigt? Det vill jag verkligen inte att du ska tycka! Jag blir bara så glad när du frågar, tycker det är så kul att berätta!

Haha jaa, Lost-slutet var ju helt knäppt! Vet inte om jag har förstått det än! Men hur skulle man kunna sluta en sådan serie på ett sätt som makes sense egentligen? :P Tror inte det går!

Nu ska jag se om Markus har lite tid för mig istället för sitt Minecraft (superkul spel egentligen, men nu spelar han med sina klasskompisar, då är det riktigt tråkigt! :P)
Kraam, ha det bra!

http://jaagmaalin.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 30 januari 2016 14:08

  Jenna Den riktiga dansen. Hahahah asså typ det bästa jag sett! Channing Tatum och hans fru Jenna var med i Lip sync battle och hon gjorde hans nummer från Magic Mike XXL! Måste medge att hon nästan var bätrre haha. Det roligaste är j...

Av Elin - 19 januari 2016 15:56


  Hallihallå! Här sitter jag en Tisdag och äter choklad. Ajjabajja mig hahah. Men imorgon ska jag försöka ta tag i mitt liv igen!! Ska gå till gymmet, duscha, tvätta sängkläder, tvätta mina smink borstar, städa rummet och kanske börja plugga lite. ...

Av Elin - 10 januari 2016 00:27

          ASSÅÅÅÅ JAAAAAA. När jag såg detta blev jag såå glad. Den här sången var min absoluta favorit i början och är fortfarande en av de bästa på albumet according to me. Och musikvideon hallå??! Hur bra? Till och med Gabbe blev imponerad h...

Av Elin - 9 januari 2016 23:49

  Herregud var det snart en månad jag kikade in här sist? Känndes som förra veckan. Har uppenbarligen ingen känsla för tid ahah. Vad har hänt sedan sist jag skrev? Tentade innan jul (fick högsta betyg wihooo) sedan bar det hemåt för julfirande med ...

Av Elin - 14 december 2015 21:34

      Denna måndag - 14 december 2015 - är första dagen på hela terminen jag är FULLSTÄNDIGT slut både i kropp och knopp. Var och gymade själv igår och idag var det förelsäning sedan gym med Chrissie.  Och herregud min kropp gör ont överallt...

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards