elinelvira

Alla inlägg under februari 2012

Av Elin - 7 februari 2012 20:48


En reklam för The 54th Grammy Awards har dykt upp. Taylor  tillsammans med Ll Cool J beatboxar och får ett härligt skrattanfall i slutet. Kom ihåg att galan sänds den 12 februari!! Vad sägs om en cd med bara Taylor rap? Haha underbart skulle det vara iaf! Jag skulle köpt den innan den ens kommit ut i affärerna! Waaaa... eh Elin snälla. Skriv ett vanligt inlägg nån gång. Snart börjar folk tro att du är scihzo... O.o waaa... höhö


Av Elin - 6 februari 2012 18:58

"Your world would be easier if I didn't come back."
"That's true. But it wouldn't be my world without you in it."


Ibland önskar man att man kunde skriva manus som de där manusförfattarna. Life goes on. Dagen har varit allmänt flummig. Tror jag har skrikigt ganska mycket. Lägger inte sånt på minnet. höhö tolka det som ni vill! Annars har allt rullat på bra. Okej tjejer vi måste sluta dansa på idrotten! Dagens bästa var iaf helt klart;


Jag-"Var det han?"

Zoo "jaa..."

Jag "OMG DET VAR RAAASMUS"!

Tajni "vem?"

Jag- "Det var RAAASMUUUUS!!!!"

Tajni- "RAAAAAAAAAAAASMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS!!!!!!??"

*Rasmus sitter 5 meter bort* awkwardmomentofsilence

 

Fråga inte varför vi var tvungna att skrika så hela Skolan hörde. Kul var det iaf och kanske en aning genant för Zoo. Hmm... nu ska jag plugga hörrni och jag menar det den här gången. Har dock bara matte och historia. Sen ska jag bara lite snabbt kolla igenom min svenska. Intressesmurfarna hoppar. Okej, jag fattar detta blev en aning flummigt.



Kraam



Av Elin - 5 februari 2012 22:04

GALET avsnitt! Oh my A. Det är allt jag kan säga.


Spencer kan inte släppa Jason DiLaurentis ur tankarna. Båda hennes föräldrar, och Melissa, är väldigt noga med att påpeka att Jason är någon att akta för sig. Så detektiv Spencer bryter sig in i sjukhusets likrum (förklara för mig VARFÖR hon vill vara där?!) en tredje gång och sedan våldgästar hon Jason's bod - som visar sig vara ett mörkerrum... JASON IS A STALKER! (och vi gillar inte sånna eller hur Kajsa?? XD  jakeboo78....O.o)

Emily borde ha utstått nog från A vid det här laget, men eftersom hon fortfarande lever så blir hon torterad lite till - A tvingar Emily att ge sitt nummer till en utav Samara's BFF's! BIG HEARTBREAK NÄR SAMARA DUMPAR EM! Sad face. Som addering till det hela kan jag dock påpeka att Ashley Marin är min idol. Ja du, Ashley, hur vet man skillnaden på flickvänner och tjejkompisar? Em will tell ya!


Hanna vägrar ringa till sin pappa efter att han lämnat familjen för att gifta sig med Isabel (som förmodligen inte vet att han legat med sin exfru under tiden han skyllde på att behöva för att bonda med sin dotter) men pushar istället Caleb att ringa sin mamma som han inte träffat på tolv år. Haleb är helt fantastiska i det här avsnittet. Tyler Blackburn. Jag vet inte vart jag ska börja. När Caleb slutligen pratat med sin mamma äger en av de finaste scenerna i lögnalsarnas historia rum - och Hanna vågar äntligen erkänna sina känslor för Caleb... GE MIG EN NÄSDUK! Tyler Blackburn igen. Wow.


Aria drar äntligen fram sin naughty sida! Vad säger vi om två sexdrömmar och en sexscen i ett avsnitt? Ja? JA! Ezria family gråter regnbågar! Efter att ha berättat för Emily om sin mardröm (den där heta drömmen om Ezra som slutade med att hon låg i samma säng som Jason istället...) får hon värsta pepptalket av Emily (här satt jag och tjöt HEJA EMILY, HEJA EMILY, YOU TELL HER GIRL!) om att hon är förälskad i Ezra - OCH HOT DAMN ATT HON ÄR! Aria och Ezra har uppenbarligen a thing för publika platser. Som typ hans kontor. Ian Harding har en tunga, om någon någonsin undrat. Jason besöker dock Aria för att prata om Mike (blablabla, jaja, vi vet att han bröt sig in i ditt hus, that's enough) men tafsar lite på Aria istället- så hon slänger ut honom i panik! BRA DÄR! Fast Jason är en envis jävel och kör mer eller mindre på Aria, och går rätt på sak - HAN KYSSER HENNE. Dooog! ARIA ÄR FANIMIG INTE LEDIG!


Vad händer mer i Rosewood? Byron går barsärkagång in i Mike's rum och upptäcker att hans son inte är en brottsling, utan snarare deprimerad... och där utspelar sig Byron's förflutna - han hade en bror precis som Mike. Poor Montgomery's. Jenna och Garrett stalkar Aria och Jason - och Jenna ska genomgå operation som kan göra att hon ser igen! HELL TO THE NO!Och vad finns i Jasons mörkerrum? Bilder. På.... ARIA! Ugh.












Hanna: Oh come on Em, you love Zombie movies!
Emily: I like watching them, I don't wanna be in one.


Hanna: They're coming over here! What am I gonna do?!
Emily: Act like you're supposed to be here!
Hanna: So I was telling the patient in 212 I'm NOT shaving that...


Emily: Did something happen at this dinner that you didn't tell us about?
Aria: NO.
Emily: ...then why are you blushing?
Aria: Because I had a dream about him last night, okay? Stop asking questions!
Emily: What kind of a dream?
Aria: We were in bed... naked... he tried to kiss me.. AND THEN I WOKE U


Aria: It's so hot in here! Aren't you hot?
Ezra: I am... now...


Ezra: I have class in fifteen minutes!
Aria: Hmm.. that's plenty of time.


"It's not breaking in if you have a key!"- Spencer


"Can we get outta here? My goosebumps are getting goosebumps!"- Emily


"I have one very good reason to come back. You."- Caleb


Hanna: I love you..
Caleb: I love you too.



waaaaa okej jag är officielt död.



Kraam







 



Av Elin - 5 februari 2012 18:23

Dagen har spenderats 90% i min blåa pippi tröja och förstora illasittande jeans. Riktigt typiskt söndag. Somnade halv 2. Vaknade halv 1. Åh, jag älskar mina fucked up dygnsrytmer ♥ Efter 11 timmars sömn inatt är jag rätt så pigg måste jag säga. Dagen har svenska plugg stått på schemat. Tror jag nästan är klar faktisk. Känns skönt att veta det iaf. Bara helvetes matte och historia kvar. Åh tack underbara lärare! Efter avklarat lite ekvationer så blire AriaHannaEmilySpencerlove. Sen måste jag lägga mig innan 12 iaf. 


Av Elin - 4 februari 2012 23:54

Spenderade kvällen med kusinen och hennes familj. Mysigt värre. Såg även på melodifestivalen. Vad kan man säga? Jag är såld på Loreen. Hon skulle lungt kunna tävla ute i stora tävlingen! Fan va bra hennes låt var! Hej Spotifylistan! Nu ska jag lana tv hela natten, lyssna på Euphoria och tänka på dig min fina vän ♥


Euphoria går inte att lägga upp eftersom SVT blockerar det. Men denna låt av Loreen har spelats varmt hos mig hela hösten. Chek it out!  




Kraam





Av Elin - 4 februari 2012 12:56

Hejsan


Vaknade av mig själv vid halv 10. Men låg i sängen och såg på Vänner till klockan halv 12. Lördags glitter. Fick vänta i 40 min på duschen så fixade mina ögonbryn. Blev riktigt arg där ett tag haha! Nu har jag klätt på mig och ska äta något. Får se vad jag blir sugen på. Varma mackor? Eller flingor? hmm... får gå ned till köket och känna efter helt enkelt. Sounds like a plan! Väntar på ett mess från Tilda, haha hon har säkert glömt att svara så då kommer hon inte se det förens om 2 timmar typ. This isn't the first time you know...


Denna kommentar gjorde min dag typ. Tack så himmla mycket :')



 

Kraam



Av Elin - 3 februari 2012 21:18

Jag har så tråkigt att jag har tråkat ut mig själv. Bra start på helgen! Höhöh näejra. Vilken fin bokstavskombination jag fick till N-Ä-E-J-R-A... min svenskalärare måste vara stolt! Har haft studiedag idag. Har pluggat 1½ sida matte, börjat på svenska artikeln OCH hittat betydelsen på nästan alla historiaord. Känner mig stolt! Har dock myycket kvar. Men nu ska jag unna mig lite familjemys (alla e typ sura så mys är kanske att ta i) och PLL. Blir kanske lite Home makeover också. Höhö brukar kolla på det på datorn. Tönt? Jag? Inte alls.. Glöm inte att kolla in min andra blogg, har uppdaterat designen, länk finns under länk menyn!

 

 

You can either focus on what's tering you apart

or what's holding you together

 

 

Kraam

 


Av Elin - 2 februari 2012 16:47

Var inte den lite för uppenbar? Förbered er på kärleksbombning!






Vart ska jag börja? Aria är (tror iaf det) min favoritlögnare. Ezra/Ian Harding är drop dead gorgeous. Kemin mellan Ian och Lucy är oslagbar. Ezria är det första paret man blir introducerad för och deras historia fångade mig direkt - förbjuden kärlek är trots allt min favorit. Trots allt de måste gå igenom för att vara tillsammans så är det värt det. De har varandra. De är soulmates. Ezria. Ezria. Ezria. Pretty Little Liars behöver inget annat par så länge de har Ezria.


Kraam

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards