elinelvira

Alla inlägg under februari 2012

Av Elin - 21 februari 2012 22:11

Hejsan


Idag har jag gjort mycket men om man ser på läxfronten så ligger jag back. Följde med mamma till hennes yoga klass, sen väl hemma så får jag besök av en liten förtvivlad Zoo. Så läxhögen är fortfarande kvar men efter imorgon har jag bara min artikel. haha märker att alla mina inlägg handlar om läxor på ett eller annat sätt. Därför ska jag skriva de där förbaskade frågorna sen slockna i min underbart sköna säng med Friends på i bakggrunden. Glitter!



Just listen to Alice, she knows... 

 

Kraam


Av Elin - 20 februari 2012 21:12

 


Oh Mr Khan I'm gonna kill you (Fast han e sjukt snygg) O.o

 

 

Kraam






Av Elin - 20 februari 2012 19:46

Så blev det kväll igen. Och jag har knappt gjort något sen jag kom hem. Fy Elin. För när jag kom hem så åt jag (Hon var halv 6) kollade på ett avsnitt av Friends sen så har jag... jaa va i hellskotta har jag gjort i 1 timme!? haha suttigt vid datorn. Bortkastad tid kan man ju tycka. Ska börja på min artikel sen blire hopp in i duschen. Hörrni, en vecka kvar till lov. UNDERBAR känsla.



Jag och min fina mössa i oktober. ♥


Kraam



Av Elin - 19 februari 2012 23:50

 

 

 


Du finns där när alla andra gått ♥ Taylor Alison Swift.

 


Kraam




Av Elin - 18 februari 2012 14:31

Imorse hade jag en hemsk hårdag! Dock efter en duch och en långpromenad så är det nu helt underbart! Fluffigt och lockigt. Love it. För att tala om ingenting, så nyser jag typ 30 gånger om dagen och har gjort det i 2 veckor. Mina misstankar går till fuckingpollenhelvetet som redan har börjat blomma. Eller så är det min dammallergi (för när jag tänker efter så nyser jag nästan bara när jag är inne) Japp, jag är tjejen som är allergisk mot små döda avstötta hudceller. Kul liksom. Måste egentligen därför dammsuga mitt rum varje dag. Haha yeah right, som att jag nånsin skulle göra det!? haha! Okej, ska plugga matte och NK sedan kolla på PLL.



Tllfälliga favoriten med Lucy. Klockren! 


Kraam





Av Elin - 17 februari 2012 17:37

Hejsan!


Oh.Herre.GUD. Så trött jag är. Vi hade ju debatter idag i alla utskott och jag satt och skrev ned vad alla sa i typ 2 timmar. Asså mitt huvud höll på att  explodera där i slutet. Hatar att alla blir så aggressiva när man debatterar. Dock var det kul att kolla på och inte vara med i kalabaliken. Just nu är min fina kusin här så jag måste rycka upp mig lite. Får ju sova inatt. Haha.


HEEJJJJJJJJ BAAABBBEESSSSSSSSSS WOOOOAAAAAHHHAAOAOOAIAUIERHEI yarrddaaa här ville bara säga att vi love you guys så nice att ni läser bloggen assssssssssssssssss ville bara önska trevlig helg käärlkeeeeeek o krammmarrrrr tjoohohohlehejbananar från Yarda


Av Elin - 16 februari 2012 21:57

...nej, det var inte meningen att jag skulle börja blogga så sent varje dag och blogga dåligt när jag väl gör det. Men har varit rätt så upptagen med rollspelet och annat ointressant. 1 vecka kvar till lov. Wiihooo.


Idag har jag städat hela mitt rum (livsprojekt) och är fortfarande inte riktigt klar, läst skvaller tidningar med Zoo, pluggat matte och liiite svenska. Egentligen borde jag sitta uppe hela natten med svenskan och skriva ned frågor eftersom den är tills imorgon... Men det är ett senare problem. höhö. Näejra. Så allvarligt är det inte men borde ha iaf några fler frågor till debatten imorgon. Tror dock det kommer gå bra.


Schema; se tv serier hela natten, hämta datorsladden eftersom datorna laddar ur snart och skaffa mig ett liv. Okej, stryk sista punkten


Mycket text. Jag vet men jag är trött, förvirrad och lycklig. GLITTERPUSS!

 

 

Vad liten jag ser ut att vara på bilden, haha! Smilet är lite creep varning men lockarna är ju fina (y)



Kraam

Av Elin - 15 februari 2012 22:39

 



Wait! What? Only One?? Oh Fitz också! Av ganska naturliga skäl älskar jag Ezra. Dels för att jag gillar hans charmiga karaktär, dels för att Ian Harding är fantastisk på alla sätt och vis. Han är en grym skådespelare och jag tycker att han har format Ezra fantastiskt, det är inte helt lätt att spela rollen på ett sätt så den blir charmig och inte creepy. Meeeeen asså Caleb är så sjukt underbar och har min humor. Cabbe är kanske lite mer som jag vill att min pojkvän ska va som. Ezra, I'm sorry but you are to perfect. Så det blir båda! Höhöh. ♥



 Kraam








Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards