elinelvira

Alla inlägg den 4 mars 2012

Av Elin - 4 mars 2012 18:57

Episode 12 var helt Sinnessjukt. Har inte smältit allt än. Holy Powerpuff hörrni!

 

Vi slängs in direkt i dramat. Tre lögnare vid ett bord. Guess who's back? DETECTIVE WILDEN! Ska man skratta eller gråta?! Någon som däremot inte är tillbaka är Dr Sullivan - HON ÄR KIDNAPPAD! AV A! Tjejerna tror dock att hon är mördad. Well, can't blame them!


Surprise surprise - i Spencers kök står... en låda. I lådan ligger det tre talande dockor. TRE TALANDE DOCKOR! JAG HAR ALLTID VARIT RÄDD FÖR STORA DOCKOR OCH NU KOMMER JAG ALDRIG LÅTA MINA BARN LEKA MED DOCKOR EFTER DET HÄR! Moving on. Tjejerna får uppdrag att utföra - för Dr Sullivan är inte död! Alla utom Emily. Poor Em, alltid utanför.


Spencer får i uppdrag att hålla Toby säker. Vilket hon konstaterar är detsamma som "dumpa honom". Hon brutaldumpar stackars Toby, gråter ihjäl sig och får sedan skjuts hem av... WREN! Wren har de mest cheesy replikerna sen jag-vet-inte-när, men bara för att Julian Morris är britt kommer han undan med ALLT. Som vi alla har väntat på; THE WRENCER KISS. Jag har väntat på den sen Wren blev utkickad i början av säsong 1!


Hanna pratar sönder om Mayas rehabliteringsläger (och Mayas boots... Hannas skofetish alltså!) tills Em får nog. Så istället telefonterroriserar hon Dr Sullivan en sista gång - och guess who's back! NEJ, inte Anne, utan CALEB! En äkta prins. Le sigh. Allt är frid och fröjd fram till att Hanna får i uppdrag att stoppa bröllopet. Caleb levererar en av avsnittets bästa lines till the evil Kate (Backfat är mitt nya favoritord, tror jag) och HANNA STOPS THE WEDDING! Kunde inte låta bli att nynna lite på Speak Now med Taylor Swift.



Aria tänker servera kaffe till Ezra - bara det att the evil witch Jackie Molina hinner före. Jackie praktiskt taget slänger sig i knäet på Ezra men han förklarar att han är upptagen. Där får Aria sitt uppdrag: Make Jackie go away.  Jackie har kopierat ett paper som hon ska få publicerat. Det vet A och Aria om. Sedan står Aria som en liten rosa cupcake och speglar sig när det ringer det på dörren. Guess who's there? THE WITCH! Jackie alltså. Damn. Hon ska ha Ezra tillbaka till vilket pris. Om inte, så tänker hon berätta om Arias och Ezras student/teacher relationship. På polisstationen gör Lucy Hale en utav sina  bästa skådespelarinsatser någonsin och gråter ögonen ur sig - "I made a terrible mistake and I need you." EZRA FITZ IS ON HIS WAY! Bara det att han fastnar under förhör med Mama Montgomery. Medan Ezra klart och tydligt säger orden "I'm in love with her" (här kom jag på att jag är forever alone.) -bara det att Ella tror att han är kär i Spencer. Awks.

Emily är den enda utan uppdrag. Bara det att när hon väl kommer till kyrkan blir hennes uppdrag ännu läskigare än de andras - i baksätet sitter hennes docka. Och fungerar som GPS. Emily hamnar vid... en lada. Och lyssna här nu: ALISON försvann från en lada. De hittade IAN mördad i en lada. SÅ VARFÖR I HELVETE GÅR KVINNAN IN I LADAN?! För att hon är Emily Fields, uppenbarligen. Oh well. Vad händer? Hon blir inlåst. I ladan står en bil som sakta men säkert kväver Em till döds. Bara det.... att Emily får besök. GUESS WHO'S RETURNED FROM THE DEAD?! ALISON!!! Ali vet, såklart, vem A är. Och levererar den mest klockrena linen i hela Pretty Little Liars historia. "Because two can only keep a secret if one of them is dead."  Sen så kysste Alison faktiskt Em! HENNES HÖGSTA ÖNSKAN!! Och sen... vaknar hon.


Helt plötsligt sitter nämligen Spencer, Aria och Hanna runt omkring Em. A-the-bitch ledde dem dit. Såklart. De hittar en spade, som Emily points out att den inte stod där tidigare. På spaden sitter en vägbeskrivning... som typ bara Spencer Hastings kan läsa. Så de springer ett halvmaraton i högklackat (och när de är framme tar de av sig skorna. Smart tjejer) tills de kommer till... en jordhög. Då börjar de gräva. I finklänningar. De skriker, gråter och kastar jord och... DAMN! DE HITTAR SULLIVAN'S BOOTS!!! ...och en mask. Sen är de omringade. Av polisen. Och fast.


Back to the station kommer Jason DiLaurentis, vilket gör Peter Hastings förbannad. Jag är ganska övertygad om att mina teorier är rätt. Jason är med största sannolikhet väldigt mycket släkt med Mr Hastings. Jag tror att Mr Hastings slampade runt lite med Jessica DiLaurentis - och att han nu är pappa till kanske både Jason och Ali? Speaking of Alison så fattas en sida i varenda rapport om Alisons döda kropp - Page 5. Sidan om mordvapnet. Hur kommer det sig? Dam, dam, dam.... GARRETT SNODDE DET! Lögnarna åker nämligen fast - det visar sig att mordvapnet funnits i deras händer. SPADEN! Ingen är lyckligare än Wilden - jag menar, han bestämde ju sig för att tjejerna mördade Alison redan på Ali's begravning! Och här fick han dem! However, någon som faktiskt ÄR lyckligare än Wilden är ingen mindre än Jenna. The Liars har åkt fast. Garrett kan sluta som polis. Och ingen kommer någonsin få reda på att det var de som gav Jason lappen om Ali... eller att det var de som mördade Alison. HÖRDE NI?! JENNA OCH GARRETT MÖRDADE ALISON! OH MY A!


Och hur avslutar vi det hela? Dr Sullivan is alive! ...och A har väldigt vackra ögon. Shit. Tror jag blev slagen med en spade.

 









"This just doesn't look bad. It is bad."- Wilden


"Is there a creepier word than 'creepy'?"- Hanna


Hanna: They really do look happy.
Caleb: Try to contain your enthusiasm.

 

Emily: She's still alive! She was here!
Spencer: Did you see Dr Sullivan?
Emily: I saw Alison...


"She deserved to die like that."- Jenna







Kommer inte kunna sommna, haaha vilken tönt jag känner mig som nu...



Kraam




 






















 



Av Elin - 4 mars 2012 12:16

Godmorgon!


Eller lunch... Hur säger man när det är mitt på dagen? God dag? Fattar inte hur nån orkar läsa min blogg. Haha. Igår var jag ensam och kollade på PLL i mörkret med 1 äpple och lite riskakor eftersom mina syskon åt upp alla popcorn. Le sigh. Sista dagen på lovet ska jag plugga lite och följa med de vuxna på en husvining. Låter helt okej tycker jag. Dock har jag 39 engelska glosor som är till på tisdag, inte okej. Kan 18 av dem, heh. Pretty Little Liars börjar nu sen blir det plugg för fulla muggar!       

 

Hahah dööör

 

Kraam

 

 

 

 

 

 


Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards