elinelvira

Alla inlägg under februari 2014

Av Elin - 15 februari 2014 18:32




      Ge mig kappan (och 4000 kr...) från Malene Birger. Så fin. Och varit sugen på den klänningen riktigt länge. Men det får vänta tills jag inte är totalt broke haha.


Vad tusan har jag gjort idag? Har sett på 2 avsnitt av Extreme home makeover, fotat lite, ätit gelehjärtan och suttit vid datorn. Det låter.... inte så kul. Haha aja hade tänkt att plugga lite också. Ikväll skulle jag varit med Tilda men eftersom ingen med körkort vill köra mig så blir det en astråkig kväll hemma igen. Så antagligen kommer jag hamna framför en film med popcorn. Puss.



xx



Av Elin - 14 februari 2014 23:15


Nämen hej FREDAG! Inte för att ag har haft en jobbig skolvecka, var bara där igår och idag, vilket totalt blev 2 lektioner denna vecka! Nice. Och så är det ju alla hjärtans dag idag! Jag gillar Alla hjärtans dag. Alla dagar är egentligen alla hjärtans dag, ge kärlek varje dag!, men det finns så mycket ont här i världen så kärleken kan allt ta och firas lite extra tycker jag. Sånt är fint. Om jag ska erkänna så har jag varit liiite deppig och liiite nere. När alla firar denna dag med sin pojkvänn/flickvänn och man själv är helt ensam, då blir det lätt lite sura läppen. Tur att man har en fin familj och fina vänner ♥ Men egentligen var jag nog inte ledsen för att jag var själv på alla hjärtans dag. Utan för att jag är själv varje dag. Och saknar min gos något så fruktansvärt. Att sakna någon är en svår känsa. Ibland kväver den dig nästan, och ibland får den dig bara att känna dig tom.  Framförallt känns det som att någonting fattas. Och det känns i vart evigaste andetag. Så att få en fin bukett blommor av dig idag var inte bara en bukett vackra blommor för mig. Det var som att få en del av dig. Få hem en del av oss igen. Och så lycklig som jag var då har jag nog inte varit sen du åkte tillbaka till Schweiz (Nånting bra med att du åkt iväg är att jag blivit tvungen att skriva "Schweiz" så många gånger att jag nu kan stava det utan att googla, hahah) Så dagen blev rätt så bra ändå. Hade till och med tänkt slockna nu framför tv'n. Puss.



     Åh, Fjäderholmarna i solnedgången med jordgubbar och champange med dig. Inte dåligt det.



xx






Av Elin - 11 februari 2014 23:45


Tolv timmar sömn. Jo jag tackar. På de senaste typ 20 timmarna har jag sovit 14,5 utav dem. Skulle lätt kunna återgå till sängen på direkten. Inte så roligt det här inte. Antar att kroppen behövde sömn och därför regerade med feber och illamående on top of it. Är fortfarande febervarm men i övrigt mest bara trött. Planerar att vara back on track på Torsdag, då ska jag till skolan! Skäms typ för att jag missat så mycket de senaste dagarna. Men är man sjuk så är man. Har dock lyckats behålla min middag idag så är så otroligt glad över det! Sjukt gott med mat också! Man kan glömma bort det ibland, men fan vilken dålig anorektiker jag skulle vara! Haha. Sen så är inte ben snyggt heller men det är en helt annan diskussion. Har iaf varit hemma idag och sovit ut, kollat OS och pluggat. Tror jag ska våga mig utanför huset imorgon på en promenad, tror frisk luft kommer göra mig gott! Har även skypat med min gos idag (förlåt älskling för mitt dåliga humör, att inte äta gör mig extra gnällig as you can tell...) och det var gosigt! Har hittat så mycket nice kläder också så har ångest, men tror jag ska slå till på en ganska dyr cardigan från MQ som jag velat ha liknande i snart ett år! Men det får isånna fall vänta tills lite senare i månaden tror jag, när studiebidraget kommit in. Men vi får se helt enkelt. Ska se lite serier nu och sova, ska upp tidigt så jag kommer in i vardagstempot igen. Puss.





Eftersom Jennifer Aniston fyller år idag så tänker jag hylla det med hennes mest framträdande karaktär Rachel Green från min favoritserie Vänner (REALLY??) Ross & Rachel asså. ASSÅ. Bästa serieparet genom historien. PUNKT.



xx








Av Elin - 10 februari 2014 22:57


Ibland blir jag bara så. jävla. trött. Här hade jag ändå peppat en fin måndag hemma för tillfrisknande och plugg, kände mig motiverad och laddad. Efter en halvtimme efter jag vaknat kände jag mig så nedtryckt i skorna att jag började gråta. Sämst start en måndag, med andra ord. Har gråtit i princip hela dagen efter det. Nä, som ni märker är livet tungt just nu. Men för att inte komma med ett till depp inlägg så kan jag lycklig meddela att jag är gravid!  Är så himla glad över detta... hahahahah näädå (tycker själv att det var askul lol stelt haha) men allafall, det är bara 10 dagar kvar tills jag får se min älskling! 10 dagar! Så taggad att det spritter i tårna av lycka när jag tänker på det. Åh ska bli frisk och plugga järnet innan lovet nu så att jag kan njuta fullt ut när vi väl får träffa varandra. Måste också pointera att han är världens finaste. Jag var helt hysteriskt (ja tårarna sprutade, snoret rann, jag halvskrek, bananskal flög... det var hysteriskt helt enkelt) över en skoluppguft. Hade sån huvudvärk och mådde så illa, men då har man ju den finaste personen bara ett skypesamtal bort ♥ Tack älskling!








Ha en fin kväll, kära vänner, och var rädda om er! ♥



xx



Av Elin - 7 februari 2014 11:03


Jag hinner inte riktigt med livet just nu.Eller så hinner inte livet med mig. Blogga har liksom inte legat högst på prio-listan den senaste tiden.  Tänk vad livet skulle vara lätt om jag inte hade ångest för varenda liten jävla sak i hela världen. Mina dagar ser såhär: Morgon: Trött, men fylld med hopp Förmiddag: Fortfarande ganska glad Lunch: Down Eftermiddag: Upplösningstillstånd Sen efterskolan: Ontontontont i mage och hjärta och panik Kväll: Apatisktstirrainiväggensängeläge. Det liksom börjar tomt, sen bara bygger det, och sen så går man sönder i små vita fula fläckar. SLUTA GE MIG ÅNGEST. Ångestångestångestångest för allt. Det är inte hälsosamt att sitta och slå en vattenflaska i huvudet för att det känns som enda lösningen. Att låsa in sig i sig själv är inte heller hälsosamt. Att sluta prata och vara och göra sig själv så osynlig som möjligt för att SLIPPA fungerar inte heller, sist blev det bara ännu värre. Saknar att vara fylld av livsglädje och känna mig fri och glad och lycklig och lätt. Att det är så enkelt att släcka en gnista. Det bara bygger och bygger tills man blir helt jävla vansinnig. Orkar inte med mig själv. Det enda bra med den här äckelveckan är att jag har kommit en bit på mina skoluppgifter och att jag ska mysa med Tilda ikväll. Min trötta kropp behöver en break från allt. GE MIG SOMMAR!


siaun:ask me to follow u



xx







Av Elin - 3 februari 2014 22:10


Så håller den här måndagen på att lida mot sitt slut. Fast det känns som Söndag. Knas. Anywho, så har jag använt min studiedag till att sova, kolla på serier, prata med älskling och duscha. Vet, man borde plugga på studiedagar MEN när jag väl tänkte plugga efter maten insåg jag att Word på datorn har gått ut eller nått, så det gick inte att skriva... Orkade inte deal with it så jag struntade i att plugga. Istället letade jag och Gabbe resor över skype och så läste jag lite bloggar. Men imorgon så ska jag skriva klart halva mitt engelska tal. Grejen är den att när jag väl börjat så brukar jag plugga ganska effektivt, men på senaste tiden så har nått hänt. Har ingen fantasi, ingen ork och ingen effektivitet. Åh, ge mig tillbaka min motivation! Nä ska sluta gnälla och gå och koka ihop en god kopp te. Puss.



Satt framför spegeln och stirrade på mina tofflor i säkert 20 minuter. Yes, tröttis ut i fingertopparna. But IT'S SO FLUFFY I'M GONNA DIIIIE! It's so fluffy... Bästa filmrepliken evah!



xx




Av Elin - 2 februari 2014 18:32

  


Söndag, konstiga söndag. Är det verkligen lagligt att vara såhär trött på tillvaron? Inget bra händer någonsin, känner mig alltid utanför, alltid hängig och orkar inte med att vara duktig i skolan. Jag lever i någon slags slagsmålsvärld i mitt huvud. Nöjd och tillfreds. Och så bara en liten spark och allting raserar. Det känns som att jag aldrig, aldrig får bli för glad - för då blir linan för spänd och går av. Saker som får mig att önska bort. Önska mig bort till samma ställe som jag önskade att få befinna mig på när jag var femton och ung och naiv - det är jag nu med, bara lite lite äldre och visare och naiv på ett annat sätt. Fortfarande ung och dum. Som fan. Nä fy vad livet kan vara dåligt ibland. Tur att sportlovet snart är här så jag får träffa min finaste, och sen efter det blir det ju vår. Åh vår! I vår ska jag njuta av livet, det borde jag nu också. Men det ska jag inte. Utan mysa ned mig i min säng och kolla på serier hela kvällen. Cheers!

 


Måndag: STUDIEDAG ♥


Tisdag:  Se HIMYM och plugga engelska


Onsdag: Ingen engelskalektion, plugga engelska och lagar, Se PLL ♥


Torsdag: Studiebesök på Stockholmsuniversitet med religionen/sociologin


Fredag: Lag- läxförhör


Lördag: Vara ensam as usual i guess


Söndag: Plugga






xx




Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards