elinelvira

Alla inlägg under februari 2013

Av Elin - 12 februari 2013 23:28



Så himla himla bra ♥ Mycket bättre än orginalet (som jag tydligen hade på min spotifylista haha) Ge mig Perries röst tack, att duscha skulle bli såå mycket roligare!  Idag har annars varit en mysig dag. Så himla värt att inte plugga hehe men skulle inte tacka nej till en dusch. Men det blir imorgonbitti istället. Fick äckligt ont i magen för ett tag sen, typ kramper, så ska massera den lite (hahahah men det hjälper!) innan nattdags. Åh så mys ♥


Kraam




Av Elin - 11 februari 2013 21:00


Så håller den här måndagen på att lida mot sitt slut. Större delen av dagen har spenderats i skolan med tråklektioner och tråkiga skämt som blir hysteriskt roliga på grund av att jag sovit så dåligt. För nån gång mot halv 4 grät jag mig själv till sömns. Så wooppphaa 3 timmars sömn... Inte okej. Ska lägga mig om nån timme faktiskt och kolla på mys VännerAnnars har jag pluggat spanska OCH matte, städat liiite, planerat i kalendern, spelat massa Quizkamper och kollat runt på Tumblr och bloggar. Hittade även en militärgrön jacka som jag vill ha, tyckte den var lite dyr (fast snålElin tycker allt är dyrt över 300 kr) Men tror att jag ska köpa den inom de senaste dagarna. Behöver verkligen en ny vårjacka. Helt även löjligt sugen på att börja följa massa nya serier men baserat på att jag knappt kan hålla tempot med de jag följer så känns det inte som världens bästa idé. We'll see... Okej med massa menar jag Pretty Little Liars haha. Igår rök även 5 cm av mitt hår, men ingen har någonsin märkt när jag klippt mig sattäääh haha. Blev mycket nöjd, topparna är mjuka och gosiga. Heh, vadå jag brukar gosa med mitt hår..! Vad är det för konstigt med det?  Absolut inget alls. Hittade även mina pärlörhängen modell större som varit borta i sisådär 2 månader, FICK LYCKOTÅRAR NÄR JAG INSÅG ATT JAG ÄNTLIGEN FUNNIT DEM! Hahaha som jag letat. Bara min marinblå kabelstickade tröja och svarta jeans som saknas... le sight. Okej, allvarligt Elin... HUR många olika ämnen tar du upp i ett inlägg? Hahah! Men saknar mina svarta byxor... blir fett ledsen när jag tänker på att de är borta... määh.


Nu en snabb försenad söndagsblogg. Here we go!


Måndag: Plugga Matte & Spanska. Lägga sig TIDIGT.

Tisdag: FET-TISDAGEN!! Fettis-dagen! Pretty Little Liarsplugga ledarskap, kanske vara med Gabbe.

Onsdag: Plugga inför matteprovet wäää. Vara barnvakt åt Callebebis.

Torsdag: MATTEPROV. Alla ♥-Dag!

Fredag: Traditionellt mys med mina babes 4-life ♥

Lördag: Melodifestivalen Deltävling 3

Söndag:  Nothing special so far! Plugga typ.



Bara en jäkla massa plugg och TV. So much for having a life!



 


Hahahah de är ju för konstiga! Tur att de har kul backstage iaf haha!



Kraam




Av Elin - 10 februari 2013 20:37


HAHAHAHAH, Åh Ian Harding i den sämsta reklamfilmen jag någonsin sett. Den är nog några år på nacken men herre vad jag började skratta. Tror det till och med kom en liten tår i ena ögat hahah. Hittade denna genom en interjuv med honom där de började prata om hans tidigare work och då sa han "How dare you bringing up the smoothie commercial."  Och Ian, jag förstår dig! Hahahah!


Dags för lite film mys med mamma eftersom ingen annan ville mysa med mig, määäh.


Kraam



Av Elin - 9 februari 2013 16:54


Neeejmen gutenmorgen, Sverige! ...eftermiddag!


Gårdagen blev väldigt mycket mys, idag vaknade jag vid halv 11 men var inte uppe förens straxt innan 1. Hahah. Det är det fina med lördagar. Åt pannkakor med chokladgrejs till lunch hihi, är dock fortfarande äckligt mätt. Chillade runt innan jag typ somnade igen. Men nu är jag uppe och har bytt om till en myströja. Borde kanske sätta på mig mina älskade legging ♥ Det är kärlek ska ni veta. Hm, nu ska jag nog sitta lite vid datorn ett tag till innan jag kanske borde hjälpa till med maten. Inte för att jag är hungrig men aja. Ikväll ska några hem till Sophie för mys. Taggilugg. Hahah okej, sjukt tråkigt inlägg, meeeen kanske blir lite roligare imorgon. Är fortfarande i ett mysmode nämligen.


Kraam






Av Elin - 8 februari 2013 15:43


Ojsan hoppsan. Här blev det tyst.


Kan börja med att berätta att idag är jag ledig, studiedag. Och jag har faktiskt gjort en sida matte.Det ni. Vaknade vid halv 11, gick upp och såg TV med mamma med nudel lunch, sen en skön och VÄLDIGT behövlig dusch. Sen nu är jag här. I min säng igen, med musik och datorn. I princip hela dagen efter skolan igår var jag med Soppi, vi köpte B&J (gaaalet länge sen jag åt det, i somras typ Tur det haha) och choklad och deppade framför LOST. Jag symnatideppade då men det var mys. Sen åkte vi till öppethus, gjorde typ inget där. Åkte tillbaka till Soppi och fortsatte hahahaha. Fast då pratade vi mest, herre vad vi pratade. Säkert 2 timmar. Imorse kollade jag även på min älskade älskade serie och fullkomligen DOG (Saknar säsong 2 så kollar om) Jag ska kolla på avsnittet nu igen tänkte jag, så sinnessjukt BRA! Lucy Hale är i en klass för sig. Och Troian Bellisario. WOW! Wrencer-scenerna gjorde typ mitt liv, precis som att Ezria-scenerna förstörde mitt liv. Det kändes lite som att någon tog mitt hjärta och slet det i sisådär tvåhundrafemtio miljarder bitar. Fy. When Lucy Hale cries, the entire world cries


                       

VARFÖR ÄR INTE SPENCER FULL OFTARE? VARFÖR?



Nu ska jag fixa mig lite innan jag myser vidare.


Kraam

 

Av Elin - 6 februari 2013 22:21

VET NI! Inatt har jag sovit riktigt kasst, men jag är galet pigg! Forever Team Not Sleeping. Yupyup.


OnsdagOnsdagOnsdag jag blir inte klok på dig. Eller egentligen är det inte onsdagar jag inte blir klok på. Mer mig själv. Har bestämt dagen innan vad jag MÅSTE göra dagen efter, sen när det är dags så gör jag det ändå inte. Blir så agshdsudwsuihsdakf  trött på mig själv (Skulle göra vad som helst för att faktiskt kunna säga det där snabbt!!) Haha! Började dagen med ett svenska tal, det gick nog sådär. Blev för nervös mot slutet. Life moves on. Hade några andra tråkiga lektioner innan jag slutade vid halv 5. Sjukt sent, förstår inte varför jag slutar så äckligt sent. Väl hemma myste jag med sjukis mamma som dock är på bättringsvägen nu. Åt riktigt smarrig mat, pluggade 2 sidor matte med Michael och verkligen insåg en sak. Att fan vad jag hatar matte. Hur kan det ens vara lagligt? Nähäni, nu ska jag kolla på veckans Pretty Little Liars avsnitt, 3x18 "Dead to me". Är sjuukt taggad efter vad som hände förra veckan. IIIIH.


 


Kanske en av världens vackraste människor.

Troian Avery Bellisario.



Kraam



Av Elin - 5 februari 2013 23:33


Okej: det är inte MÄNSKLIGT att vara såhär trött. Framförallt är det fruktansvärt tråkigt att vara trött hela tiden. Men, hör och häpna, jag har PLUGGAT! WOOHOOO!!!! Applåd till Elin! Därför tänker jag nu spendera kvällen med någon serie, Vänner tror jag det blir. Det var rätt länge sen nu. Hela 26 timmar. DAMN. Kvällen har jag myst på bra, messat runt, ätigt för mycket frukt och hemmagjord vanilj kesella (Det var fett mums) men nu har jag ont i magen för jag ätigt för mycket. Kan man bli tjock på frukt? Frågade just min bästa vän Google och det kan man tydligen om man överdoserar intaget frukt, annars inte. Så nu vet ni. Jag har ätit 4 frukter idag.... en banan, 2 clementiner och en kiwi. Om jag blir fet så är det fett värt mähähähhä #fruktismyboyfriend. Borde öva på svenskan mer men övar nog lite imorgonbitti. Fick även tillbaka mitt Samhällskunskaps prov på lag och rätt, kirrade ett A. NICE.


Måndag: Kom inte ihåg vad jag skulle gjort...

Tisdag: PRETTY LITTLE LIARS DAY. Plugga svenska.

Onsdag: Ha svenska redovisning. Plugga matte med Michael, kanske svenska oxå. SE PLL?

Torsdag: Plugga svenska och matte snabbis, vara med Soppi och mysa♥
Fredag: Ledig ♥ mysis på kvällen sen med.

Lördag: MELODIFESTIVALEN DELTÄVLING 2, sen typ leka med nån?
Söndag: Plugga så ögonen gråter....





Aja nu har jag vräkt i mig den sista frukten och somnar när som helst. Sov Gott.


Kraam




Av Elin - 4 februari 2013 21:32



Den här dagen har haft enormt stora ups and downs. HERRE GUD säger jag bara. Och eftersom det är en måndag dessutom har den varit lite extra dålig. Det hör ju till liksom haha. Pallar inte gå in på detaljer men ett tag var det PANKAKSMOSMEDKÖRSKÖRSTOPPINGFITZ dålig. Typ så. Sen kom jag hem och gjorde lite te (som nästan är orört, hehe glömde helt bort det) och en avokado med lite örtsalt som mellis. Det enda jag åt fram till 3 typ, nån banan slank i till frukost. Skärpning Elin. Sen låg jag och kollade på tv under en filt och frös och önskade att nån ville värma mig. God middag sen liiite plugg. Men eftersom dagen har varit väldigt jobbig så orkade jag helt enkelt inte det. Höhöh. En söndagsbloggning kommer antagligen imorgon då jag är waaay för trött just nu och jag glömde helt bort det i igår hehehe. Sämst inlägg, lite speglat av dagen antar jag. Tagga Tisdag.




Jag & Chandler vi förstår varandra.


Kraam

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards