elinelvira

Alla inlägg under februari 2013

Av Elin - 3 februari 2013 20:57


Feber. Allting går tvärtom mot vad jag vill. Varför är du så kort miot mig? Feber. Hurjävlakalltsomhelst. SÅ, nu har jag klagat.


Det spelar fan ingen roll hur mycket jag sover: Jag är alltid helt slut ändå. Förstår inte. Kanske ska sluta sova så att det ordnar upp sig? Jobbigt att vara så trött hela tiden. Mer mat, mindre stress, mer träning kanske? Vi satsar på det. Dock lättare sagt än gjort. Fy. Somnade 10 i fredags och sov till halv 9, sen igår kväll somnade jag straxt efter 2 och vaknade vid 12. HUR MYCKET SÖMN KAN MAN BEHÖVA FÖR ATT ORKA SLAPPA RESTEN AV DAGEN? le sigh. För det är sorgligt nog det enda jag har gjort idag, hehe. Ändå är jag trött. Kan slå vad om alla mina vänner boxar att jag har insomnia, därför fattar jag inte hur jag dessa två dagar somnat relativt lätt. Livet är ett mysterium. Nu ska jag kolla klart på The Tourist. Såg den på bio för några år sen med Frida och tyckte den var superbra, har inte sett den sen dess så ska bli kul ifall jag fortfarande tycker det.



Tumblr_lnni7jvz1g1qflttoo1_500_large



Police: You wish to report a murder.
Frank: Attempted murder.
Police: That's not so serious.
Frank: Not when you downgrade it from murder. But when you upgrade it from room service, it's quite serious.


Åh Jonny Depp hahaha!


Kraam


Av Elin - 2 februari 2013 16:04

Whio, lördag is like the bradag! Eller nått...


Annars drömde jag en sjukt hemsk dröm. Jag drömde att jag levde i en verklighet som var ungefär som i The Hunger Games. Inte med spelen, men med miljön, hur kontrollerade alla var av parlamentet/militären, att man inte fick titta i något som glänser för då kunde man dö (!), svältande barn, folk som dog mitt på gatorna, galna svartklädda människor som predikade och kastade ägg på båtar... Det var riktigt läskigt. Fy. Och jag har varken ens läst eller sett den filmen. Sjukt random. Igår kväll var jag och Tilda och såg EGO, den var ju sjukt charmig haha! Brukar inte gilla svenska filmer men denna är helt klart godkänd. Skådespelarna var även där och välkommnade oss innan filmen skulle börja. Det ni, en av alla fördelarna med att bo i Stockholm liksom! Kom hem och sov innan halv 11. Feber alltså. Vad är det för skit? Inte helt oväntat, men jag är verkligen inte sugen på att vara sjuk, dock sov jag bort det mesta vilket är hur skönt som hellst. Fast hela kvällen försvann liksom där, hade tänkt mysa men då får jag mysa dubbelt ikväll då hihi. Har övningskört, duschat och tvingat i mig lunch... äckligt var det men "äta bör man annars dör man" eller vad folk nu brukar säga haha! Nu; min tid att chila framför datorn ett tag!




Duääj vill ha klänningen haha och de är ju sjukt söta där på stranden!


Kraam



Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards