elinelvira

Alla inlägg under april 2013

Av Elin - 3 april 2013 19:20



“I write a lot of songs about love and I think that’s because to me love seems like this huge complicated thing. But it seems like every once in a while, two people get it figured out, two people get it right. And so I think the rest of us, we walk around daydreaming about what that might be like. To find that one great love, where all of a sudden everything that seemed to be so complicated, became simple. And everything that used to seem so wrong all of a sudden seemed right because you were with the person who made you feel fearless.” 


-Taylor Swift, Speak Now Tour             






Av Elin - 3 april 2013 16:46


Hej Onsdag! Är det verkligen redan Onsdag? Huuh. Skola om ett par dagar...men nej nu ska vi leva i nuet! Igårvar det mys hos Soppi med Binkis, Sofia och Nea. Mysis. Hade inte pratat med en kompis på typ vad, 3 dagar? Det kallas FRIENDSABSTINENS folket. Åkte till Gabbe efter det och sov där, mys det med. Somnade nån gång runt halv 8 på morgonen hehehehe vet. Japp sov cirkus 2-3 timmar hahah. Aja, tror det hette YOLO. Var hemma vid halv 1 idag. Såg lite på Tv, satt vid datorn, gick en promenix med Fletchi och hämtade Callebebis. Lite sådär lagom stillsamt tycker jag allt. Vet dock inte vad som händer ikväll, ska vara med Kajsa sen Gabbe I think. Det blir säkert grymt.


När jag var ute på en av promenaderna idag tänkte jag på det, ATT VI GJORDE DET! Vi klarade av januari, februari, mars (och dess för innan december, november), det här året också! Nu blir det bara bättre! Nu börjar året på riktigt. Även om det ligger snö kvar på marken. Vädermänniskorna påstår att i mitten av april kan det "bara smälla till!" så nu kommer jag tro på det och gå vidare med mitt liv i sol-lyckan. Enough vädertalk (känns som det tar över mitt liv lite för mycket än vad det borde göra för att leva i det här landet)  Tänker börja använda kameran lite mer framöver. Känns som det skulle bli mycket roligare då! Den här tanken tänker jag förvissa ganska ofta men nu är det ju vår! Nu förändras allt! ... Eller?






Hahahah jag när jag gick till bussen imorse, en snubbe vände sig om och kolla, L O L.




Kram






Av Elin - 2 april 2013 16:16


Idag är det tisdag, fast måndag, fast tisdag. Exakt så.


Varför går det så vansinnigt bra att sova konstant i tre dagar, men när man väl ska gå upp tidigt så kan man inte sova ALLS? Eller väldigt illa i alla fall? Alltid samma visa. Framförallt efter sommarlov. Här har jag varit duktig och sovit på normala tider de senaste veckorna, men natten innan skolstart, kunde man somna? NÄ! Schyssta puckar. Skönt att vara back on track i alla fall. Ibland behöver man ett break från allt för att komma på vem man är, vad man vill och varför man vill det. Har ni inte funderat på det på länge så är här en reminder; Vem är du, vad vill du och varför vill du det? Somnade framför Vänner  igår med lite kiwi och skivad banan i magen, mumma. Och nu under dagen så beställde jag 2 tröjor, kommer bli finfina nu i varmare tider och så har jag bara suttit vid datorn. Ganska chill. Tänkte sätta mig ute i solen ett tag men vill inte utmana ödet när jag ÄNTLIGEN är nyfrisk, haha. De håller på att måla om på övervåningen och flyttar massa skåp så Fletchi sitter och trycker sig mot min stol för det är ju sååå högljut och läskigt, min lilla feeegiz ♥ Hade tänkt att vara med Gabbe idag men dummisen svarar inte så får väll ta och städa mitt rum och fortsätta med rensning av kläder. Orkade bara med 5 hyllor och mitt skåp, 5 to gooo! Wish Me Luck!





Sånna här är så häftiga, och det låter fett bra. Skulle kunna vara en enda låt haha.



Kram




Av Elin - 1 april 2013 19:02


Saker som är sjukt underskattade; gå en promenad i vårsolen med sin lilla vovve i sin nya vårjacka och få blöta skor av all smält snö. Bara det där. Idag är det annars måndag och solen strålar fortfarande, och jag har faktiskt varit ute en stund idag, så ser mig själv som nästan helt frisk. 20 % sjuk skulle jag nog säga. Det var ju förbannat tråkigt att jag skulle vara sängliggandes halva min ledighet, men inget att göra åt det. Det kanske behövdes det med. Imorgon ska jag i alla fall socialisera mig hade jag tänkt, men med vem eller när vet jag inte, det blir lite av ett frågetecken fram tills imorgon. Har även pysslat om migsjälv idag. Tog en dusch, avlägsnade lite hår från mina ben, hade hårolja i mitt slitna hår, fixade ögonbrynen och tänkte snart måla naglarna. Vårfin var det här!  Blev även lurad på lite April skämt av Petra haha, standard! Överlag idag har jag varit väldigt lycklig, är så otroligt taggad på sommaren. Fast snart är det Maj som inte heller är så dålig, det vill säga om man tog bort allt plugg, men vädermässigt rätt så perfekt. Har även hittat typ 5 tröjor jag vill ha på olika internet sidor... hmm får se hur vi gör med det. Måste ha råd med ett par shorts och en skolavslutnings klänning också haha. Men ååh vårkläder är typ det bästa som finns!! Nu tänkte jag bege mig mot Rosewood! ...cheers to the tråkigaste inlägget på LÄNGE!




Min fina fina, värt det den kostade även om det sved lite höhö. Ska användas mycket!


Kram


 

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards