elinelvira

Alla inlägg under februari 2011

Av Elin - 19 februari 2011 11:17

God morgon!


Jag har vaknat, sett lite på Grammy galan, ätigt frukost och gått en sväng med hundarna. så nu är mina fingrar och tår lite frussna! Tur att det iaf är vackert väder med sol och molnfri himmel :D Om en timme ska jag bege mig hem till kussen, ska hjälpa henne att packa inför Thailand, som vi btw är i om 4 dagar!

Glöm inte bort den andra bloggen, nu finns massa fula bilder utlaggda på mig ;) haha!


haha är är vår musikvideo som vi spelade in på mitt landställe i sommras, gud vad härligt det var med sommar! Give me!


Kram Elle

Av Elin - 18 februari 2011 16:32

Hejsan!


Nu är Svenskan så gott som klar, gjort lite engelska, är bara 4 ord som är lite kluriga, resten kan jag! Matten gör jag på lektionen på måndag istället, annars så har jag inget att göra då. Borde göra SO men eftersom jag har pluggat nästan hela dagen så förkänar jag lite helg nu! Pluggar mer på söndag.


De flesta vet nog att Stephenie Meyers mycket efterlängtade bok “The Twilight Saga: The Official Illustrated Guide” kommer ut den 12 april i USA, men även nu i Sverige. Det har B Whalströms bekräftat. Boken är en komplett sammling av fakta  om karaktärerna osv, på mer än 500 sidor! Hehe mer vet jag inte... bara att jag ska ha den!


Mycket nytt i April har jag märkt!


Kram Elle

Av Elin - 18 februari 2011 10:42

God morgon!


Vaknade vid halv 9 när Tilda messade mig, TACK! sen så messade jag med några

andra ett tag. Gick ned och skulle äta frukost, det blev Crunchy med... crunchy. VI hade ju mycket mat hemma -.- Nu har jag svarat på lite kommentarer och ska snart börja plugga matte, svenska läsa + frågor, Engelska ord, SO. Usch så tråkigt men det är ju en studiedag, en pluggdag!


Här bjussar jag på min nya favorit låt, Nej det är inte Taylor Swift denna gång ;)



Kram Elle



Av Elin - 17 februari 2011 20:07

Nej, nu har ni varit för snälla, igen!


I dag när jag loggade in hade jag 20 kommentarer! Superglad men det tar sin lilla tid med svar ^^ men i helgen ska jag svara på alla, för sen så åker jag till Thailand, det är 6 dagar kvar nu! Resväskan är packad och bara lite böcker ska ned sen så är jag done. Tycker att mina inägg har börjat bli tråkiga och lulliga så ska börja göra dem lite roligare!


Jag tycker det är viktigt att se de små possitiva sakerna i vardagen, så jag har sammlat ihop lite saker som man kanske ofta tar förgivet i ens stressiga vardag! (Dessa saker har inträffat under Februari) jag ska lägga ut en sak varje dag innan Thailand (och kanske efter) så att vi börjar uppskattar de små sakerna i livet!


 Äntligen ta den perfekta bilden


-Mina vackra fotsteg i Kap Verde-


Kram Elle

Av Elin - 16 februari 2011 22:08

Hejsan!


Vet, dålig update men just nu är det galet mycket för mig! Fick massa engelska som jag måste göra innan jag åker och packa och sånt! Btw, så åker jag om 1 vecka! asså 1 vecka :O 1 vecka går galet snabbt ju! Helgen kommer bestå av plugg, känner det på mig...Men imorgon så är det So prov. Första världskriget och mellankrigstiden, det är ju kul, eller..? som sagt så är jag trött just nu (nej så ovanligt??!!!) så mina inlägg blir lite B ^^

Har förästen plattat håret idag! Kommer antagligen inte synas imorgon men efter som jag typ aldrig plattar eller gör nåt annat med det så hoppas jag det syns när jag väl gör nåt ^^ hehe ska sluta plåga er nu!


OJ! Strunta i mig, men se så vackert havet är runt Kape Verde (vi var där förra året) Det är helt blått!


Kram Elle

Av Elin - 15 februari 2011 22:54

Hejhopp :D


Idag har det varit idrottsdag och det blev kaaallt!! Mina tår var helt köldskadade! Sen gick jag hem och kollade igenom mitt bildarkiv på datan istället för att plugga, ojdå... Men har panik över allt just nu så jag är helt vimsig och glömmer saker och aa helt lost! Men efter ett tag tog jag mitt förnuft till fånga och satte mig med SOn. Han till Ryska revolutionen sen skulle jag med mamma på yoga. Sen valde jag gymnasium!!!!! Har skrivigt ut och ska bara skriva på hos Syon på torsdag sen så har jag valt! Waaa crazy! Nu ska jag sova för jag är trött! hehe... det märks kanske på texten ^^ Men det ända jag vill just nu är att få dejta min kudde....



Kram Elin



Av Elin - 14 februari 2011 15:42

Glad alla hjärtans dag!


Bytte söta små kort med vännerna imorse så det gjorde min dag :D haha, resten av dagen har varit typ som vilken annan dag som hellst. Imorgon är det idrottsdagen, halva klassen ska till romme medans resten har andra aktiviteter här runt om oss. Jag, Audrey och So ska tex åka pulka. Superkul tänker säkert ni, men med dessa två tjejor kommet det bli helt awsome!


Har tänkt på en sak nu på alla hjärtans dag, hur känner sig killar när de är förälskade? (Jag säger inte att jag känner så för nån nu, men hallå, det är en tänkvärd tanke!) Får de tex fjärillar i magen, tänker de på dig 24/7? Väntar de i timmar på att du ska logga in på fb? ler de lite random när de ser dig, kollar upp så fort du går förbi? Saknar de dig hela tiden? Går de och analyserar allt du säger?


hmm, om nån är villig att svara så please do! :D


Kram Elle


Av Elin - 13 februari 2011 22:11

God kväll!


Idag har jag och Froj överaskat tjejorna med cupcakes, vi bakade dem i panik kan man säga, tiden bara flög förbi! hehe de blev lite speciella kan man ju säga! Men det är tanken som räknas så jag hoppas de uppskattade det! Det var som en liten alla hjärtansdag surprise :D Älskar er tjejor, ni är så grymma!

Har dock lite skuldkänslor för att jag inte har pluggat eller städat mitt rum eller sytt in kläderna som skulle sys. Men det finns ju alltid en dag imorgon...


+ Sophie då såklart! :D De bästa!


Kram Elle

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards