elinelvira

Alla inlägg under juni 2011

Av Elin - 6 juni 2011 11:48

Hejsan!


Idag ska jag inte göra något särskilt, alla mina vänner dissar mig så jaa. Usch jag känner mig bara så irriterad för att ingen någnsin hör av sig till mig (okej, inte Zoo då) Nu ringde hon och frågade om jag vill följa med till Görvelnsslott med några från klassen. Varför inte?? (mitt morgonhumör kan ha präglat detta inlägg, hehe..)


Idag släpptes den första riktiga trailern för Breaking Dawn part 1, superbra och jag dog lite. Underbar!!!!! SE DEEEEEN!!!!


Vad tycker ni??


Kram Elin


Av Elin - 5 juni 2011 22:45

Hejsan!


Skrev ett inlägg tidigare idag men det kom tydligen inte upp... lite irriterande men det stod typ ingen i det iaf! Idag under dagen har jag som sagt knappt gjort något, bakade med mamma och ritade med lillebror. Sen gick vi med våra grannar ned till Sandvik och kollade på vattnet, hundar som badade och ungar som sprang runt. Mysigt. Efter det gick jag hem till Alle där lagade vi mat, kollade film och tja snackade om minnen och rädde ut massa gammla missförstånd. Kommer sakna dig så! Han följde mig halvvägs hem och det kom lite tårar. Hata Göteborg.... det stinker fisk där....


Btw har jag hafft 110 besökare idag, WTF?? Hur kom det sig liksom :D


Kram

Av Elin - 4 juni 2011 12:51

Hejsan solstrålar!


Inatt drömde jag om julafton och att vi missat Kalle Anka så jag var pissed off på pappa, haha skumt! Det är ju sommar förfan :D Idag ska jag vara med Zoo nu på dagen, sola kanske lite och tja städa hennes rum. Ikväll har hon tjejmiddag så några stycken ska hem till henne, MYS! Haha men nu ska jag försöka få tag i Zoo, hon dissar mig på facebook.... och jag har ingen mobil..... wish me luck!


Kaj och Zoo på balen :)


Kram

Av Elin - 3 juni 2011 23:45

Hejsan!


Idag har varit en hektisk dag! Började med Jakan, köpte 2 tröjor till sommaren. Nu ska jag inte shoppa mer innan mitten av Juli, då vi är i England...shiiit! Sen var vi hos Zoo och solade, sen gick vi till Kaj och fotade och efter maten så var vi hos Zoo igen och tjaa, var oss själva ;) haha! Nu ska jag sleepa för ska vara med tjejorna hela dagen så behöver sova iaf lite!


har denna i huvudet.... bara för att de spelade den hemma hos Zoo, och på klassresan, heeeeeeela tiden, haha!




Kram Elin

Av Elin - 2 juni 2011 21:34

Heeeejsan!


Sov till 12 idag, vaknade av att jag inte visste vart jag hade gjort av Zoo's busskort. Så i panik så sprang jag runt i mitt rum. Såklart låg den i min väska. Duktigt! Kunde inte sommna om så laddade in alla bilder på datan. Efter det så segade jag runt i pjamas, duschade ut allt mitt hårspray och så kikade Alle förbi. Trevligt trevligt. Igår hade vi det så jävla kul! Hade the time of our lives. Hahaha! Fick trerätters middag, dansade loss och vid 12 så gick vi hem till Annie för "efterfest" eller vad de kallade det ;) Vid lite innan 3 började vi dra oss hem tror jag och så halv 4 krachade jag i sängen, helt slut!


Tack alla som gjorde kvällen så underbar!!!


 

här anländer vi

fina flickor från klassen

mer flickor från klassen

från klassen

sen så började discot, hahah!


mer bilder finns på andra bloggen och på facebook. Bilderna är tagna av min kusin Elin och mig (Kajsa på den sista om man ska vara noga)



Kram Elin

Av Elin - 1 juni 2011 09:54

God morgon!


Just nu vandrar alla 9:or men jag slapp, mohahah! Så ska börja fixa mig nu. Duscha och städa lite i mitt rum. Sen ska naglarna fixas osv... skriver en lite lista som jag bockar för, så den är mest till för mig :D


  • Duscha
  • städa rummet
  • packa
  • fixa naglar (klippa, måla)
  • smörja in armar och ben
  • återfukta ansiktet
  • äta frukost
  • fixa ögonbrynen
  • sätta på konstig bh
  • sätta på klänningen
  • öva på att gå i skorna
  • sätta på smycken
  • vänta in Anki
  • Ha askul!!!!!!!!!

tjaa typ det är min lista, vissa saker kommer jag ihåg så de behöver inte stå med. haha! Gud jag är fett taggad, har längtat efter detta sen i 3:an, ska ha så jävla kul ikväll. Snälla snälla snälla väder, sluta regna!

 

Update; Tack för det fina vädret, hoppas det håller i sig!

 

Kram Elin


Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards