elinelvira

Alla inlägg under augusti 2012

Av Elin - 22 augusti 2012 21:52

GODDAG VÄRLDEN!


Här har det varit full rulle sen jag vaknade. Eller något i den stilen. Första skoldagen idag eller ja typ "upprop". Sjukt att jag börjar 2:an på gymnasiet majgaaad!! Träffade klassen igen, inte för att jag gillar så många av dem men lite kul var det ju ändå! 4 har slutat och en ny. Hade hoppats att iaf 8 skulle sluta men what to do, what to do? Hahah så himla ond! Efter skolan drog jag med Sophie hem, lyssnade på musik och återberättade massa klipp från youtube. Någon borde filmat, hahah! Sen masade jag mig hem och bakade en kaka med mamma sedan rensade jag och organiserade om i mitt rum. Hatar grejer. Det är på min top 10 hatsaker helt klart! Så kastade sånt som man bara "Geeez wtf varför sparade jag på det här tills nu?" Vid middagen kom mormor över så hade vi en liten mini födelsedag. Fick ännu mer saker (lol) och lite fina kläder! Imorgon börjar skolan på riktigt så borde få lite sömn. Fast jag VET att jag inte kommer släcka förens vid halv 1 eller nått... le sigh.



Del av min gamla högstadie klass, saknaaaar söndeeer, vart försvan tiden?


Kraam




Av Elin - 21 augusti 2012 22:22

Efter 3 timmar har jag äntligen packat upp mina 2 överfyllda väskor och verkligen sorterat in allt där det ska vara. (Och inte bara ta ut mina Vänner skivor och låta väskan ligga kvar tills det är dags att "packa" ned skivorna igen) Haha nej men tog några pauser under dessa 3 timmar. Kom iaf fram till att min garderob är rätt så för liten för mitt sortiment av kläder. Heh. Tur att man bara fyller år en gång under ett år! Är ready to go för att sova men tror det blir nån form av tv-tittande. Just nu lutar det mot PLL säsong 1, dock kommer det bli en krock mot mitten av säsong 3 som jag är på nu. Sen så har jag sett de första avsnitten av Ugly Big Truth Tellers så många gånger att jag mumlar replikerna med skådespelarna lol! Förmodligen kör jag bara på gamla hederliga Vänner!  Visste ni att jag började följa det när jag var 10-11 år? Och att jag fick den första boxen när jag fyllde 12?! Det var inte igår! Det roliga är att jag kollar på MINST 1 avsnitt Vänner  varje dag! Hahah! Riktig lyckorus serie!




Börjar skolan imorgon vilket är rätt segt, pallar inte att gå upp halv 7... avlideeeeeeeer



Luv


Av Elin - 20 augusti 2012 19:27


                    

                    


Finally you guys! ♥



Kraam

Av Elin - 19 augusti 2012 19:45

Söndagkväll. Brutalt ösregn, stora svarta moln och typ 17 grader. SJUTTON? SJUTTON? GE MIG TJOGOFEM! MINST! Bra slut på ännu en sommar som bara rusat förbi. Hur hände det? Haha! Okej sommaren är inte riktigt slut än, min sommar sträcker sig in till mitten av september. Det är då det börjar bli lite kyligare och sånt. Så vi har mycket tid kvar för att avverka årets alla sommarkläder!! Måste bara säga tack till en så fin dag igår, en av de bästa födelsedagarna nånsin! Hade riktigt trevligt och åt för mycket god mat! Haha! Ska fota det jag fick när kameran är tillbaka. Idag har jag chillat men ville göra nått aktivt så sprang en rätt bra sträcka på 2,75 km. Nästan det längsta jag sprungit denna sommar så är lite stolt! Haha, tiden kunde varit bättre (15 min lol) men jag klarade det iallafall! Börjar ju skolan på Onsdag. Ångest. Det ska nog gå fint!



Lagom kass webcam bild, men sånna behövs ibland!


Kraam



Av Elin - 19 augusti 2012 19:00



The Rain Scene ♥
Varför? Kanske den vackraste scenen som filmats. Någonsin. Where words fail, music speaks

Den blev den framröstad till den bästa Ezria-scenen av alla. Jag kan inte hålla med mer.


Kraam

Av Elin - 18 augusti 2012 11:47

Jahapp då vart man 17 också! Blev firad nu på morgonen med paket och god frukost. Fick en fin väska, skor och lite kläder bland annat. Blev riktigt glad! Har nu bytt om till min vita klänning och sminkat mig hahah bra att veta eller hur! Ska straxt ned och hjälpa till att göra kladdkakor till fikat för släkten. När vi har en liten släkträff blir det liksom 25 pers! Hahah! Då räknar jag in famljen och mina kusiner. lol. Så mycket mat måste göras och mååånga kakor! Hade hoppats att vädret varit bättre men tror inte att det kommer regna iallafall. Alla kommer inte få plats inne typ hahah! Och solen, vad pratade vi om igår? VISA DIG!



Kraam


Av Elin - 17 augusti 2012 17:53


♥ Nytt album - Red - ute den 22 Oktober 2012!
♥ Ny singel ute nu "We are never ever getting back together"
Nästa turné kommer troligtvis till SVERIGE!!!!
 
Oh Taylor Swift, you're doing it right.
 


Detta är omslaget till (antagligen) världens bästa skiva!

Hörrni jag taggar galet till dagen då jag kommer att hålla den i min hand!!!!!


Kraam



Av Elin - 17 augusti 2012 12:55

Goddag, världen! Måste bara börja med tack för alla fina kommentarer hade liksom 15 nya när jag loggade in igår! Puss på er! Sen ber jag om ursäkt för radiotystnaden. Var på Tildas landställe med massa folk. Kom hem igår men just wasn't feelin' it då. Haha! Men vi hade det superkul med sena kvällar fyllda med skratt och soliga fina dagar! Så jag har det rätt bra just nu. Det enda jobbiga just nu är att skolan börjar om vad, 5 dagar? Att jag fyller år imorgon och jag börjar inse att jag snart är vuxen! Och att mitt hår är så fettigt att man skulle kunna krama ur det! Hahah! I-landsproblem..? Mer att säga... hmm.. Kan någon berätta för sommaren att den inte får dra iväg nu när den äntligen kommit tillbaka? SOL! VÄRME! Jag vill vara brunare än såhär, så det räcker hela hösten! Kom igen nu, Sverige, du fixar det här! Ska bara äta lite innan jag ska tvinga min stora bak från sängen och ut å springa!


 



Min mage gör uppror nu så borde ätaaaaa


Kraam



Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14
15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards