elinelvira

Alla inlägg under september 2012

Av Elin - 20 september 2012 23:24


Gå runt i mysiga outfits



träffa vänner och prata i timmar



dricka massor med varm choklad


101401429081214999_1jmod12o_f_large


ha fina frisyrer



åka till London över en weekend



lära mig slå in fina paket


Tumblr_manusj3ocn1rhn1hqo1_500_large


fota fina porträttbilder


62276407317283013_0ylao08a_c_large


tända massor av ljus på kvällen




Alla bilder är från weheartit.com



Kraam



Av Elin - 19 september 2012 23:40

Procrastination. Det är en fantastisk sak. Att skjuta upp saker. Som det där matteprovet . Men det mest fantastiska med den är alla saker man hinner göra medan man skjuter upp på det viktigaste! Som idag. Idag har jag fikat hemma hos Sofia med girlzen för hon fyller år idag (wheeey), packat upp min väska och lagt fram kläder till imorgon, bott på instagram, ätigt ett äpple, pratat med mamma i vardagsrumet, fått nostalgi av massa gamla bilder, läst allt annat än skolböcker, städat ur min skolväska, sorterat kläder och BAM. Till slut pluggat till det där förbannade provet! Det gick ganska kasst faktiskt. Jag tänker skylla på att jag är sjuk. Eller nått.


Många födelsedagar, mycket läxor och ett jäkla skolfoto nästa vecka! Årets trauma. VAD SKA MAN HA PÅ SIG? Okej, töntigt haha. Men ändå. Och så ett b-day party för Tajni på lördag, det blir kul! Då ska jag vara frisk. Därför.. ska jag ladda upp för sömn. Natti, världen. ♥


 



Kraam





Av Elin - 18 september 2012 23:14

He told me that after I left the island, some very bad things happened. And he told me that it was my fault for leaving. And he said that I had to come back.


He told me that after I left the island, some very bad things happened.
And he told me that it was my fault for leaving.
And he said that I had to come back.



Kraam




Av Elin - 17 september 2012 17:13

Monday bloody monday, som U2's riktiga låt skulle heta, de råkade bara sjuga fel. Eller nått. Hahah! Usch, med tanke på att jag sov i 4 timmar i natt kan man förstå att dagen blev som den blev. Smämst. Sen så gjorde vissa saker det inte mycket bättre heller... Varför är det så långt från måndag till fredag och så himla kort från fredag till måndag?! Det verkar bli en fin vecka i alla fall. Lagom med plugg och så lite tårtkalas på onsdag. Finaste Sofia fyller år nämligen. Är astaggad på fika, hahah! Skulle fika varje dag om jag fick. Hade hoppats att pappa och jag skulle övningsköra men vet inte ifall vi hinner. Måste plugga, duscha och kolla på Lost (haha ett MÅSTE!) Men vi får se till att hinna en liten runda iaf.




Kraam

Av Elin - 15 september 2012 23:31

 

Jösses vilken trevlig helg jag hafft hittills! Lagom trött idag. Igår fyllde min kusin Elin 18 år, woop! Var och firade henne innan de stack ut på krogen. Gick hem starxt efter och deckade i sängen ♥ Sjukt bra.


Myslördag!! Solen har skinit hela morgonen. Pluggade filosofi med morfar på telefånen sen drog jag in till stan för att möta upp Kajsa och Sophie för att tagga till inför bion. Det blev Magic Mike, ni ska bara veta vad vi har taggat inför den filmen! Höhö. När ni kolla in trailern nedan så kommer ni nog förstå hahah! Har nog aldrig varit i en mer knäpptyst biosalong där allas ögon var lika stora som tefat, hahah bara att vara inne där var en upplevelse! Haha! Nu ska jag byta om och kolla på Lost, ifall mina ögon orkar. Cheers!



Kraam

Av Elin - 13 september 2012 21:39

Började 12 idag! Vilket aldrig är fel så hade bara ledarskap och matte. Imorse kollade jag på 2 avsnitt Lost, aaarg måste se meer! Får bli i helgen. Under kvällen har jag pratar filosofi med min morfar. Har prov på måndag, såklart! Fattar typ hälften av det som vi pratar om hahah! Blir en riktig plugghelg. Har inte så mycket på hjärtat idag. Utan ska faktiskt göra svenska sen kolla på tv resten av kvällen. Klagar inte.




                                                            


                                                  





Charladay ♥


    Tror ingen kan förstå hur mycket jag älskar dem! Hahahh synd att de inte valde att bli dansare...                  



Kraaam


Av Elin - 12 september 2012 23:20

Trött. Det är allt jag har att säga. TRÖTT.

Jag fattar inte hur folk hinner allting. Gå i skolan, umgås med kompisar, prata i telefon, nätverka, läsa böcker, plugga, spela piano, laga mat, vara social mot sin familj, se på film, följa trettioåtta olika serier, träna... Hur hinner man allt det där, och samtidigt få ett normalt sömnintag? Det spelar ingen roll hur tidigt jag än tycker att jag går och lägger mig, alarmet ställs nästan alltid in för mindre än fem timmar. Och när jag väl kommer i säng... så är det alltid någonting jag inte har gjort. Dygnet borde ha fler timmar ibland. Borde verkligen klippa naglarna.


Min dagbörjade iallafall superbra, trots att det tog mig över 1 timme för mig att gå upp ur sägen. (Höhö!) Nu tackar vi övre makter för sovmornar! Åt god frukost och läste faktiskt då. Mys faktor. Pluggade lite efter skolan men har verkligen inte kommit in i skolrutinerna. Har mina teorier.... Borde verkligen sova men har ett obotligt Lost  sug. Aja blir imorgon då... Har börjat på säsong 5 nu! Avlideeeeer!!!



 


Kraam



Av Elin - 11 september 2012 22:20

Jag var så trött imorse att jag knappt visste vad jag hette. Hade kunnat ge ALLT för en sovmorgon. Peppade mig själv och intalade mig att DET HÄR BLIR EN BRA DAG! Och det blev den. Vi hade nämligen aktivitets dag, vilket hursom hellst är roligare än sova på en skolbänk, då vi skulle tävla klassvis mot de andra 2:orna. Det var flaggor, ramsor och hela köret! Vet inte ifall vi gjorde bra ifrån oss men det var kul att klassen bondade lite. Samanhållning är inte ett ord som hamnar högt på listan för att beskriva SA2B med! Lite sorglit att det dock var tack vare nåns bekostnad, "VART FAN ÄR RG?" hahahahah, störda! Nu ska jag försöka städa upp lite på mitt rum, hämta ett äpple och lägga fram kläder till imorgon. Vilka livsmål man har, va?



Själv tycker jag vi borde ha kommit i något i stil med det här! Höhöh, nästa års utstyrsel?



Kraam

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards