elinelvira

Alla inlägg under augusti 2010

Av Elin - 14 augusti 2010 23:33

hejhej


Nu har vi ätigt och suttigt vid bryggan ett tag, det var en superfin kväll men jag var ganska sur, kommer inte ihåg varför så det var väll för nått obetydligt^^ Farmor sover ju över hoss oss , det är ju mysigt.. men hon snarkar...!! jag kan verkligen inte sova när folk sanarkar, det är så irriterande! jag pratar i sömmnen mest så sluddrar jag men det är ju inte så höggt, ingen stör sig på det ( eller??) men jag får väll försöka sova där annars så har vi två ganska obekväma soffor som jag kan sova i ^^


God natt era söta små saker


Kram E

Av Elin - 14 augusti 2010 23:25

saknar min söta roliga underbara kusin <3 tiden går ångsamt utan dig...


Kram Ellie

Av Elin - 14 augusti 2010 18:21

hejhej


idag vaknade jag tidigt och så åkte vi och mötte faromor i grisslehamn, sen så gick på alla på loppisen vid marinan som är där varje lördag, vi fann fina fynd, som skålar och tallrikar. Men det är bröllopsdag idag så alla har varit glada och stämmningen är på topp, inte ens pappa har tjurat idag^^ farmor har inte varit här uppe på landet ( även fast vi har snart haft det i 3 år) så vi hade visning för henne, sen så har resten av dagen spenderats vid bryggan med sol och bad:D en riktig mysdag! men nu tror jag vi ska äta, det blir grillat:D


Kram  Elle


Av Elin - 13 augusti 2010 23:00

hejhej


nu har jag varit inne på Facebook ett tag men är nu utloggad och ska inte in mer idag, sen har jag gjord fanbilder av taylor swift och ashley greene :D haha kanske inte så snygga dock men det är kul!


Nu ska jag sova och hör kommer citatet jag kom på igår;


Dream sweet dreams and wake up whit a smile on your lips tomorrow <3

 

hehe jag bara skrev nått men det blev ju riktigt bra :D


Kramisar Ellie


Av Elin - 13 augusti 2010 21:26

hejhej


cattar med Kussen och Lollo på facebook men här kommer en lång interjuv med Anna Kendrick som spelar jessica i Twilight filmerna;


CAROLINE BANKOFF: Hello, Anna! Where are you calling from?

ANNA KENDRICK: I'm in Toronto. We have the Toronto premiere of Scott Pilgrim tonight–we filmed it in Toronto, so it's a homecoming of sorts.

BANKOFF: How's your summer been so far? What have you been up to?

KENDRICK: I don't know, really. Just kind of doing the press tour and stuff. And watching a lot of movies.

BANKOFF: And you just went to Comic Con to promote Scott Pilgrim, right?

KENDRICK: Yeah. It was great; it was amazing. I mean, the film is obviously for comic fans, and they seemed to love it, which is a huge relief. Those are your toughest critics, in a way.

 

BANKOFF: Had you ever been to Comic Con before?

KENDRICK: I'd been with New Moon. That wasn't really the same because we didn't get to really go and experience Comic Con. So, this was the first time that I really got the full experience.

BANKOFF: What was the most interesting thing you saw there?

KENDRICK: The Tron bike looked really cool, and it was just great to see a lot of people being in cosplay ["costume role play"].  A lot of people who are not in their element in real life really shine there, and that's cool.

BANKOFF: Are you into comic books?

KENDRICK: I stole comic books from my brother when I was a kid, but I was never like an avid fan. I can't claim to be like a comic book geek.

BANKOFF: Have you gotten more into it since doing Scott Pilgrim?

KENDRICK: Um... no. I mean, obviously I read the series, and Hope Larson, [Scott Pilgrim author] Brian Lee O'Malley's wife, gave me her book and I'm reading that now—it's really cool.

BANKOFF: Twilight: Eclipse came out earlier this summer. Are those releases extra stressful for you, because they're so high-profile?

KENDRICK: Now I know what I'm doing, so it's easier. With any other movie, you're entering new territory, so it's quite different to be involved in something where it's the same characters, and the same people. You know what to expect out of the premieres and the press and stuff. So it's actually kind of nice, because you don't get very much routine in this job, and it's actually sort of interesting. It's like an annual party or something.

BANKOFF: Have you guys started doing any work on filming...?

KENDRICK: On Breaking Dawn? I know nothing. I literally know nothing.


läs hela interjuvn här!!

ANNA KENDRICK AT THE BOWERY HOTEL IN NEW YORK


hope you liked it :)



Kram E


Av Elin - 13 augusti 2010 16:21

hejhej:)


har gosat med mosan ett tag men sen ville hon gå så jag är här igen nu^^

det är sol uten så jag ska ut men fick en rolig kommentar från min biff ( best in full frize^^)


Så sjukt elakt! och ja! Akta er för Elles pappa är polis och hennes kompis är Louise!!!!

 

haha du är så sweet, så underbart rolig du är:D <3


Kramisar E

Av Elin - 13 augusti 2010 15:53

hejhej


nu är jag på lite bättre humör^^ läste lite ur mitt nya bokkap och solade på bryggan, men såklart när jag kom så gick den i moln så jag molnade eller vad man ska kalla det:) sen gick jag in på facebook och så såg jag att någon ( vet inte vem) har loggat in på mitt konto och skrivit saker i mina vänners loggar ( tur att det var mina vänner och inte någon jag inte känner!), det är borttaget nu och jag fick be några om ursäkt, de trodde ju att det var jag!! men jag fick förklara att jag inte har varit inne på facebook idag, så det löste sig men iaf gå inte in på andras konton och var elaka!! om ni måste säga folk det du tycker så stå för det, använd inte någon annan som sköld!! annars så strunta i det!! jag hoppas det här inte upprepas, som jag sa i telefonen när klassen skulle söka prao " Min pappa är polis!" ( haha då var det i en rolig situation) seriöst jag avskyr fredag den 13 ( jaa jag är sckrokfull)


Kram Ellie

Av Elin - 13 augusti 2010 13:16

WAAAA!!!

äntligen sista året i grundskolan!! tänk jag kommer ihåg när jag började 1:an, det var liksom 8 år sen:O det bästa är ju att vi kommer vara störst men det är nog det ända, det sämsta får inte plats i bara 1 innlägg, men här kommer några dåliga saker:


  • Om 1 år så kommer jag inte se de vanliga ansikterna som jag ser varje dag
  • Den trygga hamnen flyter längre och längre bort, snart ser vi den inte
  • Vi byter de BÄSTA lärarna, de dåliga blri kvar
  • 8D låter så mycket bättre än 9D, det ver ju alla...
  • nationella proven!
  • det är  i år man måste ge allt!
  • måste bestämma vilket gymnasium man ska gå på
  • jag svär att mitt magsår kommer tillbaka!!!

Tja, jag känner för att vara pesimistisk idag, som ni kanske märker...?!

men jag vill verkligen inte börja 9:an vill att vi ska börja 7:an igen, för då vet jag hur mycket jag ska njuta av alla underbara människor!!!


sorgsna Kramar E


tänk att vara liten, då vet man inte hur mycket roligt som väntar en, jag önskar att jag kunnde få börja om...

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards