elinelvira

Alla inlägg under september 2011

Av Elin - 12 september 2011 22:18

Heejsan!


Sorry men skolan är gaalet krävande just nu! Om 2 veckor är stormen någorlunda över i ca 2 veckor seeeen blire mycket kan jag säga er! Plus att min dator inte mår så bra så jag vet inte hur mycket jag kan använda den. Får be Pappa om hjälp sen :'( Har gjort hela psykologi läxan och ögat ( då menar jag ögat!) igenom spanskan. Kan det mesta.


"Herre gud! Hur ska jah klara av allt plugg..??" - Elins hjärna

Av Elin - 11 september 2011 21:01

Heejsan bloggen!


Har pluggat Samhällskunskap, svenska, flilosofi och spanska idag! Och ändå känns det inte som jag har pluggat något?? Gick hem till Zoo men Froj, kollade på film och åt frukt och mörk choklad (looove) Sprang sedan spåret med mamma innan maten! Rätt så efektiv dag :D Nu har jag duschat och ska datanörda lite till innan jag lägger mig tidigt. Ändå nice att jag börjar 10 imorgon (y)


Jag och mina BFF's ♥


Kraaam

Av Elin - 11 september 2011 11:56


Tårarna rinner. Fattar inte hur människor kan vara så brutala!


Kraam

Av Elin - 10 september 2011 20:02

Hellu!


Har gjort ganska många saker idag faktiskt! Började med att sova ut, sen tränade jag och Zoo (jävla otränad man är!!) gjorde ett försök till att plugga och kollat på Friends. Chill dag!


Åt nyss en underbart god middag bestående en stek och potatisgratäng. Ska till Zoo ikväll men vet inte iaf jag ska vara hemma och kolla på film ett litet tag med lillebror. Han bad så snällt :') Det blir Ronja Rövardotter, haha han har aldrig sett den så vi hyrde den. Sööt!


Nostalgi ♥


Kraam

Av Elin - 9 september 2011 23:45

God Kväll!


Lite dålig på att blogga men ska svara på kommentarer nu sen göra mig klar sen soova! Äntligen HEELG! Fy vad lovely, bara jag som längtat? Kvällen har spenderats med Zoo ( övriga var på fest, grönan och sov(??) ) Såg en helt underbar film! Tror den är min nya favorit film, haha så awsome att jag dog! Min humor, skönaste kommentarerna på länge!



"What's up dick?"

" ..Its Rick , Doooctor Rick!"

.

 "I think our bus crashed and were in heaven!"

 "No because we would have heard "we are crashing we, we are crashing" "

 

Lööööv


Av Elin - 8 september 2011 21:57


Helt klart dagens låt. Började med att Bianca sjöng denna på skoj. Sen dampade Sofia och Sophie ut och dansade låss i korridoren. Haha själv var man inte sämmre! Kan säga att vi äger Spice Grils sjukt hårt! ;)


Har så sjukt mycket plugg att jag knappt hinner andas! Ska det vara såhär i 3 år?? Fy faan isåfall, tror dock att början är jobbig och att det blir lite mindre efter ett tag.

Hoppas på det!


Kram


Av Elin - 7 september 2011 17:11

Hejsan!


Sökte runt lite på olika sidor och då hittade jag något mycket intressant! I dag blev det nämligen offentligt att två nya manliga karaktärer tillkommer under säsong 2 i Pretty Little Liars! AAAAH! Shane Coffey (The Secret Life of the American Teenager) kommer att spela en barndomsvän till Aria, Byrons kollegas son. En 16-årig kille som enligt Marlene King kommer att bli den första "male Pretty little liar"... Och alla vi Ezria- fans kan andas ut; han kommer INTE att försöka sno Arias hjärta!

Alexander Nifong (Glee) kommer att spela en gammal vän till Jenna, Sam, som hon gick på rehabilitering för blinda tillsammans med. Spännande!


Kram






Av Elin - 6 september 2011 23:24

Hejsan!


Idag hade vi mentorsdag, knallade runt i skogen och grillade uppe på en megastor kulle. Sen åkte jag och Zoo till vår gammla skola och hälsade på. Saknar faktiskt alla lärare galet mycket! De flesta har man sett varje dag i 3 år och nu bara.. inte liksom. Pluggade när jah kom hem, snackade med mormor sen med mamma. Hade typ värsta DPT med dem ^^ haha! Mår inge bra så ska sova nu. Hoppas jag mår bättre imorgon.


Tumblr_lqva9wljnw1r1lm0eo1_500_large


Kram

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards