elinelvira

Alla inlägg under oktober 2011

Av Elin - 19 oktober 2011 22:04

Heejsan!


Dagen var bra, hade dock en dålig kortdag. Förlorade heela tiden typ.... -.- Kan bero på att jag är sjukt. Väl hemma har jag legat över en hink och önskat att tingerling skulle hämta mig eller nått... Mår en aning bättre nu men är nervös över hur det blir imorgon med prov. Kommer kanske gå hem efter provet om jag mår sähär dåligt. Meeen man ska inte känna efter så mycket, samtidigt är det inte så kul att spy i skolan. Tro mig!


Ljuset i mörkret var när jag hittade denna video. Det är Big Machine Records som har släppt en video för CMA Awards som visar alla anledningar till varför Taylor Swift ska vinna på årets gala!!! Underbar video och man blir så paff när man ser vad hon har uppnåt av sin kariär!



Kraam


Av Elin - 18 oktober 2011 22:50

Hejsan!


 Dagen har varit helt okej, lunchrasten var dock något över det normala.... (y) haha! Annars var lektionerna okej de med. Glömde att berätta att jag har övningskört i helgen (Pappa blev väldigt snopen att jag inte hade skrivit det...)  Jag var grym! Eller kanske inte... Tänkte hur som hellst dela med mig av mitt U-N-D-E-R-B-A-R-A schema denna vecka....


Måndag: Samhällsekonomi prov

Tisdag: Elevråd 8:30 (börjar igentligen 10) plugga

Onsdag: MAAASSAAA PLUGGG!

Torsdag: Historia Prov, Svenska bok utläst, Engelska glosor, PLUUGGAAA!

Fredag: Bokredovisning, Filosofi inlämning, Nk läxa sidor + frågor

Lördag: Åka till Göteborg!!! ♥ ♥ ♥

Söndag: komma hem 07:00... plugga & kolla PLL med Frida ♥ Kolla Pan am ♥


Jo men nån som vill byta??? Tänkte väll det.... Torsdag ser jag inte fram emot, varken i skolan eller egna studierplugg tiden.... FML


Kraam


Av Elin - 17 oktober 2011 22:19

Heejsan!


Helgen har varit väldigt bra faktiskt men imorse var jag sjuukt trött under mitt sam-prov. Tror inte det gick så bra men aja. Kom hem och var faktiskt glad och pigg innan det var nog överskottsenergi för nu är jag död igen. Pluggade svenska och minimalt historia för nu ska jag sova och vara glad och pigg imorgon! :)


Singö.... saknar!

Av Elin - 16 oktober 2011 22:46

Pretty Little Liars 1x17 hade previews som gav mig brutala magknip - och även om det var en ganska soft och inte så "A"-involverad episode, så var den ganska galen! Here we go!


We pick up where we left off i princip, Aria är fortfarande sinnessjukt förbannad på Hanna samtidigt som tjejerna försöker tyda vad lappen Toby gav till Spencer betyder. Texten är på teckenspråk, och det Spencer slutligen får fram är - B-A-D. Bad.


Hanna förmodar att hon kan sluta oroa sig om sin mammas ekonomiska problem, även om Ashley inte riktigt har städat upp problemet kring att ha stulit pengar från banken och helt plötsligt går på date med arvingen till sin nu avlidna kund (really Ashley - först polisen och sen en kund?!), och istället heter hennes nya problem Caleb. Eller snarare att gömma Caleb från sin mamma. Någonting som kanske är lättare sagt än gjort då han bor i hennes källare. Aria och Hanna sluter äntligen fred, men lyckan över att det återigen är fred mellan de fyra blir kortvarig - Paige McCullers pappa kommer instormande och gormar över hela cafeterian över att Paige är en betydligt mycket bättre simmare än Emily och att Emily får special treatment för att hon är - just det - gay. Kort konstaterat; alla borde hantera situationer som Ezra Fitz. What a hero. Sigh. Emily blir inte direkt överlycklig men hanterar som vanligt problem med att gömma dem, framförallt för sin mamma. Pam tar dock revansch på Paiges pappa - jag lovar att jag inte var den enda som fällde en liten tår när hon bad Emily om ursäkt för allt hon gjort. Nia Peeples och Shay Mitchell är fantastiska! Dessutom får Emily sällskap i bilen hem av en oväntad person... ska bli spännande att se hur det utvecklar sig - framförallt eftersom Maya tydligen kommer tillbaka nästa vecka! Spencer konfronterar Toby - driver han med dem? Smart-Spencer tänkte såklart en gång till men kom fortfarande inte på någon ledtråd... Det blir spännande! Samtidigt så utvecklar sig Spencers och Tobys relation - ett par sjukt fina scener med utblick över Rosewood. Finaste scenen av alla kanske är när Toby berättar att han blivit frigiven. Och så det där creepet, Jenna Marshall. Uhuh. Aria har också ganska fina problem, kan man lungt säga. Helt plötsligt är hela familjen Montgomery  indragen i hennes, fortfarande välbevarade hemliga, relation med Ezra. Parent-teacher conferences är på G, och i samma veva inbjuder vår favorit Mrs Welch  Ella till att joina henne, Ezra och ett par lärare till på en boksignering. Vad Byron missförstår i det hela är att de är en drös lärare som ska dit... så istället för att diskutera Aria's skolarbete går han på Ezra om att han ska på dejt med - tadaaaaa - Aria's mamma/Byrons fru! Lagom missförstånd! Aria och Ezra bråkar över det hela då Aria vägrar tro att hennes pappa hatar Ezra, men allting löser sig och slutscenen kan vara något av det roligaste jag har sett i hela mitt liv. Någon som vill ha en vårrulle? Klockrent!


Och 214 - vad betyder det, egentligen?


 

Fan vad jobbigt livet blir efter Söndagar...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hanna: So your sister's pregnant? How did THAT happend?
Spencer: I figured the usual way...


Bad? The whole message was bad! What does that mean? Am I supposed to go buy an old Michael Jackson album?!" - Spencer


"You were snorking at eachother like you were on a reality show! The Real Teens of Rosewood!" - Spencer


Spencer: OH MY GOD! Are you in his apartment? Are you on the bed?!
Aria: (jumps off Ezra's bed) NO! No, I'm not on the bed...
Spencer: Is he there?!
Aria: Not exactly...
Spencer: Is he taking a shower?!
Aria: He's getting take out for dinner...

Spencer: To talk to a hot english teacher, press 3...
Aria: CALL ENDING NOW


Ashley's costumer: Are you her son?
Caleb: No, I'm just the guy who opens the door.


Ezra: ...it's one of the things that makes her such a great student.
Byron: So you're taking my wife out.
Ezra: ...sorry?!


"Emily, I still don't understand. But I love you. You're my child, and nobody hurts my child." - Pam


Ezra: ...so you want an egg roll?
Aria: Sounds good.


OH. Herre. Vad den sista var klockreeen!! Dog.


Kraam






 

Av Elin - 15 oktober 2011 21:42

Hejsan!


Har pluggat liiiite idag och gått med hundarna. Men under kvällen och fortsatt kväll har jag umgåtts med Yada. Vihar kollat film och snackat lite skit om idioter, typ ;) haha! Åkte moppe med henne för första gången, hon fick moppekort för nån vecka sen! Grattis till henne och skönt för mig! Min egen chaför ;) Nu kluddrar hon ned min historiabok... Tja, vad har man annars kusiner till för??


Thailand var UNDERBART! ♥


Kraam

Av Elin - 14 oktober 2011 22:53


Fyra läckra Pretty Little Liars-killar svarar konstigt på random frågor.Helt underbart! är det heelt fel av mig att tycka att Brant är galet snygg?? (hatar honom i serien)


"The most random or surprising song on your iPod?"
"7 Things by Miley Cyrus"
"DO YOU HAVE MILEY CYRUS ON YOUR IPOD?!"
"NO! Or.. Eh.."




Ian Harding, you're busted.


Kraaam


516

Av Elin - 13 oktober 2011 22:27

Hejsan!


Idag, vad gjorde jag idag? hmm... vi hade historia och svenska, engelska och livskunskap. 516 dagen kallas Torsdagar, för vi har alla lektioner i samma sal... annars kollade jag på en Web serie på datorn när jag kom hem och åt god lasange! Lillebror åt upp halva själv... haha! Pluggade Filosofi och Nk efter det och nu ska jag sova. Är SJUKT trött. Meen eftersom jag är hemma imorgon kväll (no lifer??) så blir det väll lite mer och roligare inlägg ;)



Detta stod det på vår matsedel idag. Mexikans tacobufé från Sydafrika...WTF de äter inte ens sånt där???

Heeeej geografikunskaper... 


Kraaam

Av Elin - 12 oktober 2011 21:46

Som spelar Caleb Rivers i Pretty Little Liars... Han är nog en av de snyggaste människorna som vandrar på denna jord! 25 år blir han iallafall idag ♥


Kraam

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards