elinelvira

Alla inlägg under januari 2010

Av Elin - 18 januari 2010 15:19

hej:)

det är lite mycket den här veckan så det kommer inte bli så mycket bloggande ,jag ligger efter i skolan och så, men till helgen så blir det mer:)


Idag på svenskan hade vi en förelösning om Vilhelm Moberg, ganska tråkigt tycker jag men om det är det min lärare vill att jag ska ha i huvudet så ska jag lära mig det;)


Nu måste jag göra engelska, ska ha en nyhet på engelska som jag ska presentera på engelska inför klassen:)


kram elle  

Av Elin - 17 januari 2010 12:33

Hejsan:)

hehe gissa vad som hände i onsdags!

jo, den första dagen i skolan är allt som vanligt, jag får läxor mina kompisar berättar om sitt lov och jag om mitt, på kvällen sitter jag och gör matte (heeh jag låg efter 4 sidor) helt plötsligt mår jag jättelilla och har bara ont i hela kroppen, asså bara ont. haha det visade sig att jag hade fått influensa (eller aa början till det) så jag har liggat ned bäddad i min säng i 3dagar! men nu mår jag bättre:)

det är typiskt mig att bli sjuk presic när skolan börjat så nu ligger jag efter ännu mer-.-

men men det jobbar jag snabbt igen, tror jag:)


idag ska vi ha bild visning (av alla bilder som vi tog på semestern) men innan det ska jag och min lillebrór ut och åka pulka:) haha det ska faktiskt bli skönt att få röra lite på sig;)


kram elle  


snyft- vill tillbaka

Av Elin - 12 januari 2010 14:26

HEJJJJ!!!:)


nu är jag hemma i kalla sverige, det är seriöst så kallt att när jag vakna i morse så trodde jag att mina fötter skulle trilla av, hur har ni klarat er i denna kyla?:P

jag har haft en fankastisk vecka med min familj, vi var som sagt på Kap verde öarna och det är nästan lika fint som i Grekland:)


Under veckan har det varit mellan 28-34 grader men det blåser som tur är mycket där på ön så man behöver inte bada stup i kvarten:) haha och som ni kanske förstår så fick jag en chok när vi kom hem till -12. men jag har haft det jättebra fast jag längtar tillbaka till solen, men det ska bli kul att träffa alla mina goa vänner:)


jag har inte så mycker mer att säga än att JAG ÄR HEMMA! och nu ska jag sova

 (planet var försenat 3 timmar från arlanda så vi kom hem halv 5 inatt, aa det landa halv 4 då men vi kom hem halv 5:) )


Kram elle


vi badade mest i den här poolen, och de strand bruna husen till höger är hotellrum och man ser faktiskt vårt rum, som är nr2(vi hade oxå nr 3) från höger på undervåningren:)

  

Av Elin - 10 januari 2010 19:35

Hej :).

Idag har jag inte gjort så mkt, läst twilight o smaskat pepparkakor :P. Imorgon är det skola igen...Jobbigt! Orkar inte få läxor, buhu!


Hoppas e har det bra på kap verde, men vill att hon ska komma hem nu, saknar henne grymt :(<333. Nu hinner jag tyvärr inte skriva mer, men hade bra allihop :).


Kram froj

Av Elin - 9 januari 2010 14:13

Hejhej :).

Helg igen! Härligt!

Idag är det min pappas födelsedag, så det kommer lite släktingar hit ikväll :D. Än så länge har jag bara slappat o städat lite, men ska träffa en kompis snart :).


Jag lägger ju upp en bild elr video nästan varje dag, så nu är det dags igen :D. Lägger upp en scrap som jag har gjort, vad tycker ni?


Ha en bra dag!


Kram froj

Av Elin - 7 januari 2010 16:52

hejhej :).

Det var jobbigt att börja skolan idag! Vi skulle räkna massa tal i matten och göra annat som inte är så kul när man är trött..Men det blev ju iaf kul att träffa alla :). Det blir bara ett kort inlägg idag, måste göra mat snart :). Men jag tänkte lägga till en musikvideo med en låt som jag alltid gråter till,den får mig alltid att tänka på så sorgliga saker..Men den är sjukt bra :).



Kram froj

Av Elin - 6 januari 2010 21:22

Hejhej :).

Nu är det dags igen...Skolan börjar imorn :(. Tänk om det var lov i åtminstone en vecka till! Vad skönt det skulle va!!!


Men samtidigt så ska det ju bli kul att träffa alla igen :). Och höra "vad fick du i julklapp i år?", som jag alltid går på :P. Jag har haft ett bra lov, massa snö, roliga dagar o många julklappar :D. Hur har ni haft det?


Här får ni se en bild som jag bara älskar, elle har haft den förut<3. O tyckte att den passar in på nåt sätt.

  


Kram froj

Av Elin - 5 januari 2010 16:02

Hej!

Nu är jag hemma igen, det var en lyckad dag. Fyndade en massa på olika reor, men allt VAR faktiskt saker jag behöver..hehe ;).


Jag tänkte bara tipsa om en bok för alla twilightfans, den heter NEW MOON - the official illustrated movie companion ( lång titel, jag vet ), och i den får man läsa om hur new moon - filmen gjordes, hur regissören Chris Weitz uppfattade twilightböckerna när han läste dom, om hur specialeffekts-teamet fixade varulvarna i filmen och mycket mer :). Och såklart finns det också citat från våra favoritskådespelare, och massa fina bilder från filmen :D! Boken är gjord av Mark Cotta Vaz.


Jag fick den i julklapp, men jag vet att den finns att beställa på Adlibris ;)

Här är en bild av den :) :


 



Hejdå<3


Kram froj

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards