elinelvira

Alla inlägg den 4 juni 2013

Av Elin - 4 juni 2013 23:28

 
 Alltså, livet, jag ÄLSKAR dig!
 
 

Jag har börjat få liiiite mer färg än en vandrande istapp och sitter nu uppkrupen här i sängen med ett äpple och lyssnar på Taylor Swifts, alldeles fantastiska, album. Satt visserligen nyss och bölade över en Pretty Little Liars-promo (se den på egen risk, jag hatar världen) men det är ju en hel vecka till premiären, så jag får böla då. Anyway! Dagen har spenderats med att fixa inför imorgon, tandläkarbesök och plugg. Kort och gott. Har ätit exakt det jag varit sugen på (dvs rostad majs och äpple) och haft sjuka tränings cravings. På torsdag SKA jag träna. Punkt. Såg också nyss en himla himla fin solnedgång mellan trädtopparna. Och så bor jag på världens finaste ställe. Så himla nöjd. Imorgon blir det ännu en student för fulla muggar! Bara ett år och en halv dag till min egna, wihooo! Tar studenten torsdag den 5 juni 2014, hur tagg? Har ett lite fullspäckat schema imorgon men får lägga på ett extra kol! Hahah herre Elin va mycket idiomiskauttryck du använder, mormorvarning! Nej, ska somna till mina Vänner.



För att jag var en gladis idag och bla skickade in min svenska! Woaaah.



Kraam






Av Elin - 4 juni 2013 23:15


Sommaren är officiellt här och de flesta får sommarlov antingen i dagarna eller under nästa vecka. De första semestrarna har börjat trilla in och Midsommarplanering är i full gång. Studenter börjar synas på stan och antalen myggbett ökar ständigt, fast inte på mig dåra. (Är inte så poppis bland surrande saker) Det är helt enkelt... sommar!


Förra sommaren hörde jag talas om"Summer bucketlist" så jag och mina kompisar blev sjukt pepp på att göra en egen, so we did! Jag märkte att det var sjukt motiverande och peppande till att faktiskt göra saker, så det blev en höstlista och en vinterlista också, hehe. Dock myyycket kortare. Och nu är sommarlistan tillbaka! Det är sjukt kul faktiskt. Jag har listmani av rang och blir ju helt överlycklig när jag kan kryssa i något på min lista. Det behöver inte vara stora saker; bara något man liksom VILL göra under sommaren! Hitta ny musik, resa någonstans, göra något oplanerat, cykla in till stan, ta fula bilder med sina bästa kompisar, titta på stjärnorna, plocka blommor, äta glass vid vattnet... vad som helst. En hjälp på traven till en schysst sommar liksom. Gå lite från planerna och skriv istället vad ni VILL göra! Paddla kajak? Sova utomhus? Gå på festival? Gå på dejt? Lära dig franska? Läsa tjugo böcker? Överkomma en rädsla? Make a bucketlist!




Kram

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards