elinelvira

Alla inlägg under juni 2013

Av Elin - 30 juni 2013 23:06


Ooooch dääär är juni slut... Eller vi har en timme kvar. Let's make the best of it! Idag har jag tarit en springtur (som för övrigt inte gick så bra) Note to self; Ta din medicin, den har en funktion! Och har även solat lite grand, ätit salami mackor, spelat mobilspel, varit hemma hos Elin & Tilda på middag, övningskört, lekt med Kajsa, fotat med Kajsa i solnedgången eller rättaresagt det som fanns kvar av den. Ni får se resultatet imorgon, vi fick nog några fina pix. Inatt har jag sovit med min nallebjörn i fammnen, varför? För att jag hörde konstiga ljud från gatan och jag vågade inte stänga balkongdörren. Im officially a five year old. Sen hade jag en riktigt konstig dröm som involverade typ alla jag känner. Är inte van att sova själv längre, wäääh jag som var så emot att dela säng med folk. Saknar min gos men vi ska nog ses imorgon kväll, fick just så söta sms från honom ♥ Men nu somnar snart Kajsost så ska underhålla henne ett tag. Puss.





Btw; filmen igår var rätt konstig.



Kraam



Av Elin - 29 juni 2013 20:01


Aaaah, good times, good times! Nu är jag äntligen hemma. Fast har haft det superkul på Eriks landställe uppe nånstans i Norra Sverige, men jösses vad trött jag är! Igår sov jag hemma hos Gabbe också, ville inte sova ensam hemma hehe. Innan vi la oss i sängen så tog vi ett nattbad i hans pool, jag hade jättekul jämfört med mister"jagfryserkanviintegåuppsnartjagvillduschaeliiiin"  Haha. Nej men det var kul. Sen såg vi Notthing Hill ♥ Började dagen med ett bad i poolen igen, så himla mys. Ikväll är jag klistrad i min säng med datorn OCH tvn så himla värt. Ser just nu på The back-up plan på 7:an, har inte sett den så det kommer bli kul. Puss.



Kraam






Av Elin - 27 juni 2013 16:32


TORSDAG! Är det minsann idag va? Trevligt värre. Ytterligare en regnmulen dag till synes. Gör inte mig så mycket, faktiskt. 5 månader idag är det också ♥ Igår blev en galen kväll/natt. Iaf för vissa av oss, resten la sig vid 10 för att sova. Vem gör sånt? Tydligen din pöjk Kajsost, hahaha. Igår såg jag även det nya Pretty Little Liars avsnittet, det var helt okej. Jag saknar Ezria. Jättemycket. Oh the life of being a fangirl. Tycker dock att säsong 4 har varit riktigt bra, början av en ny säsong kan vara lite seg ibland som tex säsong 2. Men denna säsong rullar på bra. Fick till och med Gabbe att se avsnittet med mig, thihih. Har inte så mycket mer att säga. Internet är lite långsamt här, jag har förlånga tånaglar och ikväll är det tydligen kvällen då den "riktiga" festen ska va. Haha får se om det blir så lyckat, alla är rätt mosiga här. Puss.


               

               


silhouettes


Kraam










Av Elin - 26 juni 2013 16:48

Regn, regn, regn... Jamen det är väl också en slags sommar. Egentligen borde jag inte blogga, lovade Gabbe att göra klart mitt CV. Meeeeeen det har gått 3 dagar IGEN sedan jag bloggade. Tänk att skoldagar tickar så fruktansvärt långsamt medans sommarlovsdagar bara rusar förbi. Orättvist. Aja. just nu sitter jag på Eriks landställe med massa dudes (yepp, jag är den enda tjejen) Än så länge har vi mest lyssant på musik, gått promenad, ätit i mängder, solat, fotat och haft det allmänt trevligt. Vi ska vara här tills fredag kväll/ lördag morgon. Hm, nu ska jag se nya Pretty little liars och sen blir det väll paraj ikväll. See yaa.



sommar i mitt hjärta


Kraam






Av Elin - 23 juni 2013 15:05


Herreguuud vilka fantastiska dagar jag har bakom mig. Fyfan vad fina människor jag har i mitt liv. Jag är så otroligt lyckligt lottad. Helt, helt underbart! Jag kan bara säga; Världens. Bästa. Midsommar. Jag har knappt hunnit ens tänka på datorn de senaste dagarna. Först var det landet med Gabbe sen midsommar med kusinerna (där Gabbe var med) på Norris. Det bjöds på massor av god mat, dans, vackert väder, skratt, promenader, massa bilder och fina människor. Oh vad jag är kär i livet just nu! Idag vaknade jag vid 9 men sov till och från fram till halv 1. Sen dess har jag faktiskt inte gjort någonting. Vill springa men mina löparskor är hos mamma och har lite andra saker där också som behöver hämtas så får nog ta mig en tur dit imorgon. Fast ska nog gå en powerwalk nu medans solen fortfarande lyser så vacker över oss. Har nämligen lust att baka, MEN har inte tränat på 1 månad pga FUCKING pollen så måste röra lite på mig innan jag tjockar mig hahah. Hade velat umgås med Tilda ikväll men vi bestämde imorgon istället. Herregud så mycket inplanerat det blev imorgon! Ajaa efter idag blir det skönt att göra något imorgon. Mot min värsta fiende, Skogen!



På Norröra.



Kraam








Av Elin - 17 juni 2013 22:56


Och sol i sikte blev det. Dock kom det en liten skur på eftermiddagen men då blev det en mys stund innomhus istället. Strunt samma, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Det sa alltid alla fröknar och tvingade ut barnen i spöregn. Visst var det så? Well, det ligger kanske något i det. Och lite frisk luft dör väl ingen av! Så har jag tjatat på Gabbe när han velat gå in. Om man är på landet så ska man va ute!  Gårdagen och dagen blev lugn och skön. Åkte till landet med familjen o Gabbe, myste, solade, åkt jolle, fotat, kollat på film, skrattat, spelat kort. Helt enkelt en enkel tillvaro. Min typ av livsstil! Saknar mina fina vänner här också men ajaaaa, imorgon ska familjen antagligen på båtutflykt till stenön och åka runt Singö. Supermys. Gabbe försöker tvinga mig att se nån serie, hm vet inte om jag ska vara envis och kräva att se nått annat eller ge med mig. Kommer nog ge med mig. Fast den verkade läskig och äcklig och inte alls något jag normalt skulle se på. Men vet ni? Ingen är lyckligare än jag.








Av Elin - 14 juni 2013 16:27

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMARLOOOOOOOOOOOOOOV!




Och fruktansvärt väder blev det till slut! Helt sjukt molnigt hela morgonen och jag var virrig som en höna innan jag slutligen kom till aulan. En skolavslutningar senare hade vi skrattat och jag och Bianca sjöng oss till det bästa sommarlovet och fått Samhällskunskap betyget. Hedååå skolan. Igår sov jag Sophie och Bianca hemme hos Sofia och vi 4 såg film och pratade fram till två på natten. Myshögar! Efter aulan åkte vi hem till Sofia igen för lite lunch, egengjord ceasarsallad, på terassen. Bra start på mitt allra sista sommarlov. Näsat sommar är jag bara arbetslös. Inte riktigt lika kul. Men är så lycklig just nu!


Fast det finns en sak som fortfarande gnager i mitt huvud. Som bara gör mig mer och mer arg/upprörd. Och det är ytterst sällan som jag blir arg. Sur, irriterad, börjar gråta är mina vanligaste reaktioner, men arg? No. Vill bara släppa det för gjort är gjort, men det gör det fortfarande inte okej. Att det oftast är samma person som gör sådanna saker som inte är okej (i alla fall min mening) gör inte hela saken bättre. För då har man redan ett bagage med dåliga minnen och när något nytt händer så följer alla gammla händelser med. Jag säger bara det här, visst utsätter du mig för något så aaja skäms på dig. Men när man gör något mot mina bästa kompisar då är man DEAD FREAKING MEAT. Men ska försöka sluta tänka på det och istället se fram emot ikväll då det blir mys med Kajsa på altanen med filtar, sen så om andra vill jojna så skulle det vara supermys. Antagligen sover jag hos Gabbe inatt också, whii. Åh livet jag älskar dig.



Tidigare idag när vi åkte till skolan för sista gången den här terminen. WÄÄÄÄÄH.



Kraam






Av Elin - 13 juni 2013 20:36



Tiden tickar iväg. En lång dag med en tripp till skolan och tv tittande efter en natt med lite för lite sömn (som vanligt). Grillkorv till middag, ny promo för Pretty Little Liars, massor utav snack med folk jag tycker om och en hel del att göra som strukits av från listan. Nu fixar jag min resväska hem till Sofia och plockar lite smått till imorgon. För imorgon får jag sommarlov. Smaka på det. Sommarlov.


Ett långt sommarlov utan en enda tanke på skolarbete, ångestfyllda lektioner, prestationer eller läxor. Ett sommarlov med världens bästa vänner och roliga utflykter. Ett sommarlov med nya avsnitt av min favoritserie och glass i mängder, precis som förra sommaren. Ett sommarlov med nätter vid sjön, Midsommarafton, powerwalks och nyplockade jordgubbar till frukost. Ett sommarlov med skratt, gråt, tankar och nya intryck. Ett sommarlov med milslånga promenader i Stockholmsnatten, konserter och oförglömliga minnen. Ett sommarlov med vänner, nära och kära. Ett sommarlov med sträckläsning av böcker på gräsmattan medan huden blir rödare och rödare, svetten lackar och inget annat än vatten går ner. Ett sommarlov med sena nätter och sovmorgonar. Sommarlov. Mitt sista, riktiga sommarlov någonsin.


Det är så svårt att förstå att jag får sommarlov imorgon. Inget plugg fören i Augusti. Någonstans efter Påsk tappade jag tidsuppfattningen helt. Det har varit så stressigt och dagarna har bara flutit ihop till en... och nu är påsklovet långt borta och sommarlovet mindre än tolv timmar bort. Hela tvåan har försvunnit som i ett dis och jag minns knappt vad som hänt. Jag förstår inte riktigt... Men jag älskar det. Jag älskar sommaren. Frihet. Tid att utvecklas och reparera det på en själv som blivit trasigt. I år är jag ganska hel. Våren läkte det mesta. Nu vill jag bara gå framåt. Ledordet för sommaren 2011 får vara Våga. Att våga mer. Ta ut svängarna. Men samtidigt veta mina gränser. Låter det fint? Jag hoppas det.


Nu kommer alldeles straxt min gos och hämtar mig och senare ikväll drar jag mig mot Sofias hus. Myspys.


     



Åh vill resa och se massa nya platser!


Kraam

Elin, tjugo år med en stor förkärlek till ord och att fotografera. Läser på högskolan i ett försök att bli lite mer bildad (hade hellre varit på en strand i Grekland) ♥

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards